Dětské houpačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
110
25.2.12 20:13

Dětské houpačky

Zdravim vsechny maminky! Mam doma 2 mesicni dceru, ktera mi nevydrzi ani 10 minut lezet sama v postylce, nebo kdekoliv jinde. Kdykoliv jsem potrebovala neco udelat, tak ji davala do autosedacky, ale nevim jestli ji tim neublizuji, treba aby nemela krive zadicka.Poridili jsme si houpacku, kterou mala ted neustale vyzaduje, ale taky je to jediny zpusob kde mi usne, jelikoz stim mame taky problem. Jenze jsme si tim moc nepomohli, jelikoz je ten sklon skoro stejny jako na te autosedacce.nemate stim nekdo zkusenost?Nerada bych ji nejak ublizila, ale nevim jak to resit. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
25.2.12 20:15

myslíš lehátko? Nebo nějakou speciální houpačku? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
25.2.12 20:26

Je to houpacka, na baterky, houpe to samo, je tam pripevneny kolotoc, jsou tam pisnicky a svetylka. Prave ze to je jedine misto kde mi usne. A v noci kolem 4 se budi, v postylce spat nechce ale kdyz ji dam do te houpacky tak je v momente tuha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.2.12 20:33

jo aha, no asi to moc dobrý není aby mimi spalo v takový pozici :think: To je jen na chvilku přes den. zkusila bych si koupit to lehátko a dala si malou třeba na linku když něco děláš…

je ještě malinká a ještě se naučí spát sama v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
25.2.12 20:39

A kdybys ji pak přenesla, když usne? Nebo by se vzbudila? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
25.2.12 20:53

Taky si to myslim.No musim to nejak vymyslet :) To spinkani v te postylce, no nekdy se zadari ze usne, a kdyz ne tak je schopna brecet i dve hodiny v kuse, ona se tim vubec neunavi, ale zase na to ja jsem slaboch a prave to resim tou houpackou.Kdyz ji prenasim, tak je to jak kdy, nekdy se vzbudi, nekdy ne. No je to tezke z takovyma malyma mimiskama, kdyz jsou nespave jako to moje. Nekdy mam pocit ze ona snad ani spat nepotre :D buje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
25.2.12 20:55
Elficek píše:
Taky si to myslim.No musim to nejak vymyslet :) To spinkani v te postylce, no nekdy se zadari ze usne, a kdyz ne tak je schopna brecet i dve hodiny v kuse, ona se tim vubec neunavi, ale zase na to ja jsem slaboch a prave to resim tou houpackou.Kdyz ji prenasim, tak je to jak kdy, nekdy se vzbudi, nekdy ne. No je to tezke z takovyma malyma mimiskama, kdyz jsou nespave jako to moje. Nekdy mam pocit ze ona snad ani spat nepotre :D buje

Moje bylo to samý a dodnes je nespavec :srdce: :zed: Malá se ještě může upravit s tím spaním. raději jí chovej nebo si jí dej k sobě do postele než tu houpačku :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
25.2.12 21:01

Elfi, Ty máš doma moje dítě. Od mala v houpačce. Houpeme v druhé autosedačce, kterou věšíme na řetězy. Čím je větší, tím to vyžadoval míň. Jako novoš a malý kojenec, co si ani nebouchal do hraček, v ní byl hoooodně často. Od doby, co si tluče do hraček a kouká, kde se co děje, je to lepší a v houpačce je tak hodinu denně (když už nevymyslím jinou zábavu a je unavený a nechce spát).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 21:04

Já dávala syna spinkat do kočárku pro panenky, měl tam stísněný prostor, což se mu líbilo. Přehodila jsem přes něj plínku a dcerka ho vozila - byli jsme spokojení všichni, on spal, malá se zabavila a já měla chvíli pro sebe:-)

• Citovat
  • Upravit
110
25.2.12 21:35

Danyk a autosedacce mi ani nemluv, kdyz byla v ni tak jsem ji furt houpala a ona byla spokojena a spala a jakmile jsem prestala tak se vzbudila.Taktez je to i v houpacce, houpe se spi, nehoupe se nespi.Vim ze je to moje chyba, ze jsem stim houpanim vubec zacala, ale kdyz se vzbudi ve 4 rano, hystericky breci a spat v postylce proste nechce, tak to bylo jedine reseni jak ji znovu uspat, abych si taky trochu mohla jeste odpocinout nachvili.No doufam ze to bude vse vporadku, a casem se to zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
25.2.12 21:36

Jo a kocarek jsem taky zkousela ale bez uspechu. To uz musi byt fakt unavena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie