Drobečkové s malou váhou

3684
23.2.12 18:11

drobečkové s malou váhou

Ahoj maminky!!
Dnes jsme byly na 8 měsíční prohlídce a máme jen 6,75 kg :think: v 7 měsících měla 6,60 kg,takže přibrala úplné minimum :D Doktor je tedy s náma moooc spokojený,že po ní nemohu chtít zázraky když je nedonošená P.V -2,57 kg. A když se podívá na mě tak se taky nedivý,když po 3 dětech mam 54-55kg :nevim:
Jsou tu i jiná miminka s tak malinkou váhou ve stejném věku? Ikdyž doktor říkal že je vše ok,ať se nebojim,stejně mi to dělá starost!
Všem děkuji za reakce :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
23.2.12 18:15

prosímtě klid :D naše malá měla v roce 8230 a ted v 18 měs. má 9,5 :mrgreen: minipidi :kytka: ovšem náturu má tři :roll: :mrgreen: bud fakt v klidu,důležit jestli přibírá a je spokojená! :hug:

• Citovat
  • Upravit
1297
23.2.12 18:16

ahojky. my v osmi měsících měli 7500g, narodila se s 2,8g, ale je zase pravda že v těch 8mi měs. měla nějakých 68cm. ted mi trochu pohubla, bude mít maximálně 8,5kg při 75ticentimetrech, víc ne. No, řeknu ti to takhle, netrap se tím že je droboučká, nemyslím si že by trpěla hlady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
23.2.12 18:17

Ahoj moje dcerka měla 2400g, a v 8 měsících měla 8040g. Ale já teda bohužel nevážím 55 kg :mrgreen: . Pokud je dr. v pohodě, tak bych byla taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
23.2.12 18:19

:hug: Malinká má 65 cm no :nevim: Tak já nevim,hlavně mě trápilo to že přibrala tak málo za celý měsíc,přitom papá dobře,nevypadá že by jí něco chybělo,asi má výborné spalování :D Ale aspoň vím že je těch drobečků víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
23.2.12 18:21
nevsik píše:
prosímtě klid :D naše malá měla v roce 8230 a ted v 18 měs. má 9,5 :mrgreen: minipidi :kytka: ovšem náturu má tři :roll: :mrgreen: bud fakt v klidu,důležit jestli přibírá a je spokojená! :hug:

To jste vážně drobečkové :) Malá má taky pěknou náturu,přes den vydrží spát jen hodinku,jinak je čilá jak rybka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
23.2.12 18:22
terezka24 píše: :hug: Malinká má 65 cm no :nevim: Tak já nevim,hlavně mě trápilo to že přibrala tak málo za celý měsíc,přitom papá dobře,nevypadá že by jí něco chybělo,asi má výborné spalování :D Ale aspoň vím že je těch drobečků víc

ono to bude i vrozenou dispozicí po rodičích, asi bude mít dobré spalování po tobě. fakt bych se mít netrápila být tebou. ;-) hlavní je, že je spokojená. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
23.2.12 18:23
Hmarilla píše:
ahojky. my v osmi měsících měli 7500g, narodila se s 2,8g, ale je zase pravda že v těch 8mi měs. měla nějakých 68cm. ted mi trochu pohubla, bude mít maximálně 8,5kg při 75ticentimetrech, víc ne. No, řeknu ti to takhle, netrap se tím že je droboučká, nemyslím si že by trpěla hlady.

Já si taky dneska myslela že pokoříme 7 kg,ale ne :) Ona je taková drobná že na těch 8 měsíců ani nevypadá. :) Ale vy jste docela dlouhý co? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
23.2.12 18:24

Mi máme 10měs. a 7200g a 8000g-kluci. PV 1690 a 1960-kluci. Ale 73cm,takové dvě žížalky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
23.2.12 18:24
Hmarilla píše:
terezka24 píše: :hug: Malinká má 65 cm no :nevim: Tak já nevim,hlavně mě trápilo to že přibrala tak málo za celý měsíc,přitom papá dobře,nevypadá že by jí něco chybělo,asi má výborné spalování :D Ale aspoň vím že je těch drobečků víc
ono to bude i vrozenou dispozicí po rodičích, asi bude mít dobré spalování po tobě. fakt bych se mít netrápila být tebou. ;-) hlavní je, že je spokojená. ;-)

Asi máš pravdu! On i tatínek může jíst co chce a vypadá pořád stejně :) Ju spokojená je,aspoň teda vypadá spokojeně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
23.2.12 18:28
terezka24 píše:
Hmarilla píše:
ahojky. my v osmi měsících měli 7500g, narodila se s 2,8g, ale je zase pravda že v těch 8mi měs. měla nějakých 68cm. ted mi trochu pohubla, bude mít maximálně 8,5kg při 75ticentimetrech, víc ne. No, řeknu ti to takhle, netrap se tím že je droboučká, nemyslím si že by trpěla hlady.
Já si taky dneska myslela že pokoříme 7 kg,ale ne :) Ona je taková drobná že na těch 8 měsíců ani nevypadá. :) Ale vy jste docela dlouhý co? :D

jojo, dcerka je dlouhá, to teda jo. :-D a to pořádně nemá být po kom. :-D já i muž malí, tak se uvití jestli nás potvůrka přeroste. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
23.2.12 18:28
terezka24 píše:
Hmarilla píše:
ono to bude i vrozenou dispozicí po rodičích, asi bude mít dobré spalování po tobě. fakt bych se mít netrápila být tebou. ;-) hlavní je, že je spokojená. ;-)
Asi máš pravdu! On i tatínek může jíst co chce a vypadá pořád stejně :) Ju spokojená je,aspoň teda vypadá spokojeně :hug:

no, vidíš, tak je to v klidu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
23.2.12 18:38

jj,je to prdloušek malinkej :srdce: nejvíc mě pobavila paní která se mě ptala kolik emince je,že „asi tak půl roku že jo“ ? a to prosím okolo ní ema běhala po svých vlastních nohách :mrgreen: ovšem jak už holky psaly,tatínek… sežere půl baráku a vypadá jak anorektik :cert: naše holka jede na spalovací motor,a k tomu něco do ní dostat :roll: otvírám šáňo když posnídá půl rohlíku :roll:

• Citovat
  • Upravit
150
23.2.12 18:42
terezka24 píše:
Ahoj maminky!!
Dnes jsme byly na 8 měsíční prohlídce a máme jen 6,75 kg :think: v 7 měsících měla 6,60 kg,takže přibrala úplné minimum :D Doktor je tedy s náma moooc spokojený,že po ní nemohu chtít zázraky když je nedonošená P.V -2,57 kg. A když se podívá na mě tak se taky nedivý,když po 3 dětech mam 54-55kg :nevim:
Jsou tu i jiná miminka s tak malinkou váhou ve stejném věku? Ikdyž doktor říkal že je vše ok,ať se nebojim,stejně mi to dělá starost!
Všem děkuji za reakce :kytka: :hug:

Tak my se na 8 měsíční chystáme za týden, ale tipuji, že budem těsně kolem 6,5 kg. V šestiměsíční měla bez pár gramů šest kilo a váhou skoro kopíruje svou starší sestru (té je nyní 3,5 roku a na tříleté kontrole měla váhu 11,5 kg a 94 cm, takže fakt hubeňour…). Ta starší v roce nevážila ani 8 kg, na osmiměsíční měla kolem těch 6,5 kg, takže tipuji, že takhle mladší bude mít stejně. V půl roce měřila 64 cm, tak teď možná o nějaký cm víc, ale moc to nebude. Baští jako drak, ale stejným tempem se pohybuje, takže je mi jasné, že 6,5 kg bude úspěch, ale už to znám, tak to neřeším. Máme výbornou dr, takže též neřeší tabulky ani u jedné dcery, byť ta starší, dle jejího hodnocení výškově nižší průměr, váhově nezařaditelná :mrgreen:

P. S. Zapomněla jsem, že obě porodní váha těsně nad 3 kg a 49 resp. 51 cm, takže normální donošená mimina

Příspěvek upraven 23.02.12 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
23.2.12 18:42
nevsik píše:
jj,je to prdloušek malinkej :srdce: nejvíc mě pobavila paní která se mě ptala kolik emince je,že „asi tak půl roku že jo“ ? a to prosím okolo ní ema běhala po svých vlastních nohách :mrgreen: ovšem jak už holky psaly,tatínek… sežere půl baráku a vypadá jak anorektik :cert: naše holka jede na spalovací motor,a k tomu něco do ní dostat :roll: otvírám šáňo když posnídá půl rohlíku :roll:
:D Jj,u nás je to něco podobného! Ale je fakt že problém s jídlem nemáme,malá papá dobře,sní vlastně vše co jí dáme,ale spalování prostě funguje na 100% :mrgreen: Sem zvědavá až začne lítat,to ta váha půjde snad ještě dolu :mrgreen: No hlavně že se ty naši drobečkové mají dobře a prospívají,pomalu ale jistě :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí