Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
ahojky..nášemu malýmu budou 29.února 3 měsíce a váží 7,3kg..přijde mi že má nějak moc?
jaký na to máte názor vy?
NO oproti našemu má moc, ten neměl 7kg ani v půl roce, ale je normální že některé děti přibírají 1kg za měsíc. Kolik vážil když se narodil?
Nám byly tři měsíce čtyři dny nazpátek a malej má necelejch 6 kilo..porodní váha 3150g
Tak už jsem se koukla kolik měl.
Tak to je jasný, když se narodil s víc jak 4mi kily, to by měl mít v půl roce skoro 9kg. Myslím že máte váhu OK.
no porodní váha byla 4250g takže měl docela dost i při narození..po propuštění to bylo teda 4080g..jako zdá se mi,že má prostě dost,je takovej baculatej.I jako skoro pořád ublinkává po jídle a to pije max 10 minut ![]()
hanzbl00 píše:
no porodní váha byla 4250g takže měl docela dost i při narození..po propuštění to bylo teda 4080g..jako zdá se mi,že má prostě dost,je takovej baculatej.I jako skoro pořád ublinkává po jídle a to pije max 10 minut
Je ještě malinký, to se upraví, další měsíce už bude přibírat čím dál tím méně, jak se začne hýbat.
Mala mela porodni vahu 3510g a ve 3 mesicich mela 6200g.
a s vasi porodni vahou je myslim tahle uplne v poradku
![]()
Náš malý měl porodní váhu 2,87kg, dnes jsme byli na kontrole je mu 3,5 měsíce a váží 5,83kg
Ahoj, je to úplně v pořádku
můj malý měl ve 3 měs 6,8 kg, pak v 6 měs 8,9 kg. Pak už se to zpomalilo, teď v 9 měs má cca 9,6 kg. Hold ty naše mimča se pronesou ![]()
hanzbl00 píše:
ahojky..nášemu malýmu budou 29.února 3 měsíce a váží 7,3kg..přijde mi že má nějak moc?jaký na to máte názor vy?
Mám úplně stejně starý mimino a bude mít i podobnou váhu, cca před týdnem měla 7kg. Jen porodní byla menší- 3600g a při propuštění 3250g
(taky už oblíkáš velikost 74?
)
Nase mala mela porodni vahu 2,5 kg a ted ma dva mesice a ma 5 kg:D takze za mesic bude mit urco 7kg
Syn měl na 10 týdnech 6kg, porodní váha 3,45kg… takže vzhledem k porodní váýze žádná tragédie, ono se to zastaví, neboj.
Malý se narodil s váhou 3,44 a ve třech měsících měl rovných šest. Tak si myslím,že vaše váha je v pořádku. ![]()
Našemu drobkovi jsou 3 měsíce a má 6,20kg. Ale ono se to může klidně upravit, je to období, kdy mimča hrozně rychle vyrostou a naberou. Může z toho vytáhnout. ![]()