Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim, a mam na vas dotaz- muze se „pripadny“ reflux objevit az po par tydnech, nebo ho bud dite ma od narozeni nebo je to nejaky jiny problem, ktery nas ted trapi? Maly zacal pred par dny fakt hodne blinkat, ale do peti tydnu jsme byli vpoho…az ted se nam to nejak pokazilo…
![]()
Brittana píše:
Zdravim, a mam na vas dotaz- muze se „pripadny“ reflux objevit az po par tydnech, nebo ho bud dite ma od narozeni nebo je to nejaky jiny problem, ktery nas ted trapi? Maly zacal pred par dny fakt hodne blinkat, ale do peti tydnu jsme byli vpoho…az ted se nam to nejak pokazilo…![]()
![]()
Napadají mě samé otázky… Hodně blinkat myslíš obloukem či často? Nemůže být nemocný? Přibírá? Kojíš? Či jaké má UM? Co říkala doktorka, dělala mu výtěry? Má v pořádku stolici? Řešili jsme něco podobného.
Ať je malý brzy v pořádku ![]()
Příspěvek upraven 23.02.12 v 16:09
blindi savle a to casto, takze oboji. nemocny mi jinak neprijde…jsme na UM-nutrilon, u dr. jsem zatim neresila…mame to tak par dnu teprve… :/
Brittana píše:
blindi savle a to casto, takze oboji. nemocny mi jinak neprijde…jsme na UM-nutrilon, u dr. jsem zatim neresila…mame to tak par dnu teprve… :/
Tak snad vás to brzy přejde ![]()