Může se reflux objevit až po nějaké době?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2238
23.2.12 14:55

Může se reflux objevit až po nějaké době?

Zdravim, a mam na vas dotaz- muze se „pripadny“ reflux objevit az po par tydnech, nebo ho bud dite ma od narozeni nebo je to nejaky jiny problem, ktery nas ted trapi? Maly zacal pred par dny fakt hodne blinkat, ale do peti tydnu jsme byli vpoho…az ted se nam to nejak pokazilo… 8o :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
23.2.12 15:26
Brittana píše:
Zdravim, a mam na vas dotaz- muze se „pripadny“ reflux objevit az po par tydnech, nebo ho bud dite ma od narozeni nebo je to nejaky jiny problem, ktery nas ted trapi? Maly zacal pred par dny fakt hodne blinkat, ale do peti tydnu jsme byli vpoho…az ted se nam to nejak pokazilo… 8o :roll: :nevim:

Napadají mě samé otázky… Hodně blinkat myslíš obloukem či často? Nemůže být nemocný? Přibírá? Kojíš? Či jaké má UM? Co říkala doktorka, dělala mu výtěry? Má v pořádku stolici? Řešili jsme něco podobného.
Ať je malý brzy v pořádku :hug:

Příspěvek upraven 23.02.12 v 16:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
23.2.12 16:08

blindi savle a to casto, takze oboji. nemocny mi jinak neprijde…jsme na UM-nutrilon, u dr. jsem zatim neresila…mame to tak par dnu teprve… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
23.2.12 16:11

Jé já ten příspěvek mezitím upravila :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
23.2.12 16:23
Brittana píše:
blindi savle a to casto, takze oboji. nemocny mi jinak neprijde…jsme na UM-nutrilon, u dr. jsem zatim neresila…mame to tak par dnu teprve… :/

Tak snad vás to brzy přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky