Rozmazlené dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3406
23.2.12 20:34

rozmazlené dítě

ahojky potrebuju radu..mam skoro 3 mesicni dite ktery nevydrzi chvili lezet..vyzaduje aby ho furt nekdo nosil a to jen jakoby pres rameno jinak se mu to nelibi..podotykam ze tak ho to naucila tchyne s tchanem s ktteryma bydlime..zkousela sem satek ale ani v tom nechce byt..spi s nama v postely..jakmile ho polozim zacne hrozne rvat..pri trose stesti vydrzi lezet max 10 minut..nevite co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9622
23.2.12 20:40

To neznamená, že je rozmazlený. Prostě jen chce být ve tvé blízkosti. Nosila bych (v rámci možností) pořád. My to tak s dcerou dělali, docela dlouho sme ji prostě neustále měli na rukách…A teď je to samostatný, sebejistý dítě, který se nebojí cizích lidí. Neprošla si v podstatě vůbec separační úzkostí, je to pohodový, klidný dítě… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574

Tak určitě není ve třech měsících rozmazlené :roll:
Ty bys chtěla jen ležet a nemoci se podívat na ty úžasné věci okolo? Asi ne, co? Zkoušej šátek vícekrát, nemusí se chytnou na poprvé. Věnuj se mu. Nebo máš další děti a proto nemůžeš? Nic jiného podle mne není omluva. Jistě že to přežije, když si musíš dojít na záchod. Za chvíli to uteče a už s tebou nebude chtít být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666

Rozmazlené dítě ve 3 měsících? :roll: Prostě potřebuje pozornost. Neumí se zabavit samo, pr. jen leží na zádech tak chce společnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
23.2.12 20:41

nemyslím si, že je rozmazlené. Na to je moc malé. Prostě některé děti vyžadují více dotyků, víc blízkosti jiného člověka. Užívej si miminka, chovej ho, nos ho, jak potřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
tripetri píše:
To neznamená, že je rozmazlený. Prostě jen chce být ve tvé blízkosti. Nosila bych (v rámci možností) pořád. My to tak s dcerou dělali, docela dlouho sme ji prostě neustále měli na rukách…A teď je to samostatný, sebejistý dítě, který se nebojí cizích lidí. Neprošla si v podstatě vůbec separační úzkostí, je to pohodový, klidný dítě… :kytka:

no mě by to nevadilo,vim že je to dobrý ale kdyby chtěl bejt aspon v šátku takhle člověk nic neudělá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669

:roll:
Jak může být dítě ve třech měsících rozmazlené? Jako láskou rodičů? To těžko. Prostě potřebuje být s maminkou, chce chovat a hýčkat, tak mu to dopřej. Čím víc ho budeš odsouvat, tím to bude horší.
Jasně, že ho nemůžeš chovat a nosit pořád, ale tak ho polož a buď u něj. Drž za ruku, hlaď. Ono to jednou přejde, prostě tě chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21894
23.2.12 20:43

Bingo,mas doma mimino :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.12 20:44

ahoj, asi drobeček vyžaduje co je mu příjemné, slovo rozmazlené bych asi ještě opravdu nepoužívala.. na spaní v posteli bych ho já osobně nezvykala ale každý má na to jiný názor a že chce chovat.. no je to miminko, užívej si to a s tchýní pokud něco nechceš si to raději ujasni, já jsem v tomto dost nekompromisní ale nezdá se mi, že by jako něco udělali špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
23.2.12 20:46

Ahoj, je dost malé, tak myslím že se lehce odnaučí ;)

já teda od narození syna zakazovala houpání/huškání na ruce.. pochovat ano, ale třást s miminem,aby si hned zvyklo a pak to vyžadovalo celý den, to jsem předem věděla že nechci.. když si někdo vzal a začal huškat, tak jsem poprosila, zdůvodnila a lidi chápali..
pak jednou byla na návštěvě babička (docela drsná :) a malýmu byli tak 4 měs. usínal vždy při kojení a ten den nějak ne a jak jsem ho dala do postýlky tak hysterák, já hned naběhla, za mnou babička, at se neopovažuju ho zvednout a zavřela se tam s nim 8o :lol: chvíli řval a pak to vzdal a usnul…

mimi se brekem po chvilce unaví.. pak si rychle zvykne na to, že usíná v postýlce, nebo leží a kouká.. ale čim dřív se to naučí,tim líp..
mě to rvalo srdíčko,když řval už 10 min.. ale vždycky se uklidnil, když viděl že mu to je k ničemu… ale vždy jsem kontrolovala! jestli to je pořád jen ten vyřvávací brek samozřejmně ;)

Takže za mě: když začne brečet, tak dát třeba hrazdičku, nebo na lehátko a když i přesto bude plakat, tak nechat vyplakat (bud usne, nebo si začne všímat hrazdičky apod… Držím palce :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
23.2.12 20:48
Eemii píše:
Bingo,mas doma mimino :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3406

tak asi sem to neměla pojmenovávat rozmazlené dítě :) něco sem už o tom přečetla takže vim..ale nosit 7kilový dítě pořád to dá taky zabrat..většinou si nemůžu ani sednout aby nezačal řvát a to nemluvim o tom,že doma nic neudělám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
jenny.fields píše:
Tak určitě není ve třech měsících rozmazlené :roll:
Ty bys chtěla jen ležet a nemoci se podívat na ty úžasné věci okolo? Asi ne, co? Zkoušej šátek vícekrát, nemusí se chytnou na poprvé. Věnuj se mu. Nebo máš další děti a proto nemůžeš? Nic jiného podle mne není omluva. Jistě že to přežije, když si musíš dojít na záchod. Za chvíli to uteče a už s tebou nebude chtít být :nevim:

Jo jo to je fakt.Náš je nošen v šátku a teď je mu 10m a kdepak mazlení.Chce být na zemi a ostatní ho jen zdržuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
23.2.12 20:49
Nela9 píše:

já teda od narození syna zakazovala houpání/huškání na ruce.. pochovat ano, ale třást s miminem,aby si hned zvyklo a pak to vyžadovalo celý den, to jsem předem věděla že nechci.. když si někdo vzal a začal huškat, tak jsem poprosila, zdůvodnila a lidi chápali..
pak jednou byla na návštěvě babička (docela drsná :) a malýmu byli tak 4 měs. usínal vždy při kojení a ten den nějak ne a jak jsem ho dala do postýlky tak hysterák, já hned naběhla, za mnou babička, at se neopovažuju ho zvednout a zavřela se tam s nim 8o :lol: chvíli řval a pak to vzdal a usnul…

mimi se brekem po chvilce unaví.. pak si rychle zvykne na to, že usíná v postýlce, nebo leží a kouká.. ale čim dřív se to naučí,tim líp..
mě to rvalo srdíčko,když řval už 10 min.. ale vždycky se uklidnil, když viděl že mu to je k ničemu… ale vždy jsem kontrolovala! jestli to je pořád jen ten vyřvávací brek samozřejmně ;)

Takže za mě: když začne brečet, tak dát třeba hrazdičku, nebo na lehátko a když i přesto bude plakat, tak nechat vyplakat (bud usne, nebo si začne všímat hrazdičky apod… Držím palce :) :mavam:

A TO TI PRIJDE NORMALNI???? kristapana, je to miminecko,to chce mamu, mojenkat a mazlit a mit svoji jistotu, ne, ze ho nekdo vrazi do postylky a necha ho vyrvat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
23.2.12 20:51
Nela9 píše:

Takže za mě: když začne brečet, tak dát třeba hrazdičku, nebo na lehátko a když i přesto bude plakat, tak nechat vyplakat (bud usne, nebo si začne všímat hrazdičky apod… Držím palce :) :mavam:

Uááááá :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
S takovou babičkou bych vyrazila dveře. A k tomu ostatními se u 4.měsíčního miminka fakt nemá cenu vyjadřovat. Ano rezignuje na to, že za ním jeho matka přijde. Proč by tak měla, že??? :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí