Rozmazlené dítě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
464
23.2.12 21:27
Zuziky píše:
jsem mama, takze se jako mama chovamchtela jsem deti, tak jsou pro me v dany okamzik priorita…ale to je o postoji kazdeho)

To ano, každý má na výchovu jiný názor.. já třeba nechápu maminky, co s dětma mluvěj jak s hloupými myšlení neschopnými človíčky, protože si myslí, že odpověď na jejich otázku by nepochopili. přitom děti chápom mnohem víc, než si často dospělí myslí a často rodiče své děti v myšlení sami omezují. O výchově hodně přemýšlím, vím co chci synovi do života dát, určité základy apod. když vidím jaké děti v dnešní době jsou. A nemyslím si, že jen proto, že bych mu dávala málo lásky a že proto, že nechovam celý den, nejsem dobrá máma, to jsi mě trochu urazila ;) máma jsem dobrá a syn je úžasný, chápající a milující člověk..

a myslím si, že pro každou maminku je dítě priorita - právě proto potřebuje třeba uvařit, že ;) ale s dítkem v ruce, to jde těžko.. já bych tedy miminko u sporáku neohrožovala jen proto, abych náhodou nebyla za špatnou matku že 15 minut nechovam, ale ono starší dítě taky potřebuje najíst :nevim: .. tím poukazuji na problém zakladatelky, že její malý nevydrží bez chování… né na svou situaci, která taková není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
23.2.12 21:27

zuziky …chtela jsem deti, tak jsou pro me v dany okamzik priorita…ale to je o postoji kazdeho

Líp bych to nenapsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
23.2.12 21:28
eLena F píše:
hanzbl00 píše:
no já se vám tady snažim říct,že on prostě ležet nechce a to většinou ani chvilku a ani když se mu věnuju..nechci ho nechávat vyřvat ale je to těžký už sem zoufalá :roll:

Holka jedná! kdo by chtěl ležet a čučet do stropu, no mně by to nebavilo ani ted', na tož kdyby byla 3měsíční dítě a kolem bylo tolik zajímavých věci a ani se zvednout neumím, to bych se taky zlobila. Ještě před nedávném byl v bříšku, tam se to houpalo za dne pořád! Holky! Váše dítko je s vámi jen na chvíli, jen 15 let a pak hurá na kolej! To vám fakt nepřijde líto, že je tak brzo chcete odložit? Ten voňavý uzlíček, pro kterého jste ted' středem Vesmíru!

No doufám, že jsem pomohla… :kytka:

Souhlasím. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
464
23.2.12 21:28
BeruuundaA píše:
Já mám 11 měsíční dvojčátka a od mala jsme se snažil brát je na ruky jen když bylo potřeba. Samozřejmě jsme se snimi mazlili a hráli si ale když si něco vyřvávali pláčem tak to ne. Manžel je do večera v práci a já jsem na kluky sama nedokázala bych si představit mít je celý den na rukách.

a přes to jsi skvělá maminka a věřím že děti nikdy láskou nestrádaly :kytka: :) jak tu některé tvrdí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
23.2.12 21:30
tripetri píše:
Petra1239 píše:
tripetri píše:
Petra1239 píše:
tripetri píše:
hanzbl00 píše:
no já se vám tady snažim říct,že on prostě ležet nechce a to většinou ani chvilku a ani když se mu věnuju..nechci ho nechávat vyřvat ale je to těžký už sem zoufalá :roll:
Já bych se snažila ho naučit na ten šátek nebo ergonosítko, naší malé se to taky ze začátku moc nelíbilo, ale zvykla si a pak sem takhle chodila půl dne a udělala skoro všechno, co bylo třeba…
jééé to má mít celej den dítě na sobě v nosítku nebo šátku??? to vám přijde v pořádku??? asi jsem divná ale mně teda ne :nevim:
No tak mně jo :nevim:

Taky možnost nikomu nic ale teda dost dobře si to neumim představit a po pravdě dokud jsem si tohle tady na emiminu nepřečetla tak by mně to to asi vživotě nenapadlo tim že dítko musí chvíli vydržet samo a nevyset na mamince nijak nestrádá a určitšě se to dá odnaučit bez řvaní.
Tet jsem si to jenom na chviličku zkusila představit co tak běžně dělám a u toho mít mimi v šátku no nééé nejsem blázen svoje dítě miluju ale neznamená to že na mně bude vyset to už trošku hraničí s opičí láskou

[velktak a tet se do mně klidně pustte e]
A proč hned s opičí láskou? Já to byla ochotná udělat, pár měsíců byla prostě pořád u mě nebo u manžela a přešlo to, pak si za mnou všude dolezla už sama a byl klid. Teď už si vyhraje bez problému sama, můžu chodit po bytě a uklízet a je jí to fuk :nevim: Jde o pár měsíců, co to je v životě člověka :nevim: Ale každej to tak nemá, tak to prostě musí vyřešit jinak. Třeba se to dítě opravdu naučí, že za ním maminka nepříjde, že musí chvíli ležet samo, ale mně se do toho prostě nechtělo.

Nevim prostě mi to přijde takový nevim při nejmenšim pro mně zvláštní chápu že to mimi chce je zvyklé a podobně ano má na to nárok ale to ještě neznamená že když si mamina potřebuje trošku vydechnout je to špatně naopak.
Ano já vim že je toto v normálních rodinách neřekjla jsem že ne jenopm jsem napsala že já si to neumim představit nebo ani nechci je to pár měsíců ale nevidim důvod proč nosit chovat šátkovat a pořád dokola
Jinak maminka přijde to je jasný maminka tam pořád je proto jsem měla ty děti na stole v lehátku nebo i na zemi jak už jsem psala klidně si je noste kdo jak chcete nikomu nic necpu každá to vidíme jinak to je jasný.

Zakladatelko a co to lehátko zkoušeli jste???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.2.12 21:31
Nela9 píše:
Zuziky píše:
jsem mama, takze se jako mama chovamchtela jsem deti, tak jsou pro me v dany okamzik priorita…ale to je o postoji kazdeho)

To ano, každý má na výchovu jiný názor.. já třeba nechápu maminky, co s dětma mluvěj jak s hloupými myšlení neschopnými človíčky, protože si myslí, že odpověď na jejich otázku by nepochopili. přitom děti chápom mnohem víc, než si často dospělí myslí a často rodiče své děti v myšlení sami omezují. O výchově hodně přemýšlím, vím co chci synovi do života dát, určité základy apod. když vidím jaké děti v dnešní době jsou. A nemyslím si, že jen proto, že bych mu dávala málo lásky a že proto, že nechovam celý den, nejsem dobrá máma, to jsi mě trochu urazila ;) máma jsem dobrá a syn je úžasný, chápající a milující člověk..

a myslím si, že pro každou maminku je dítě priorita - právě proto potřebuje třeba uvařit, že ;) ale s dítkem v ruce, to jde těžko.. já bych tedy miminko u sporáku neohrožovala jen proto, abych náhodou nebyla za špatnou matku že 15 minut nechovam, ale ono starší dítě taky potřebuje najíst :nevim: .. tím poukazuji na problém zakladatelky, že její malý nevydrží bez chování… né na svou situaci, která taková není ;)

ale pokud to dobře chápu, zakladatelka má dítko jen jedno a v tom případě to prostě nechápu… :nevim: má čas jen na něj, ostatní věci můžou přece počkat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
23.2.12 21:33
Nela9 píše:
BeruuundaA píše:
Já mám 11 měsíční dvojčátka a od mala jsme se snažil brát je na ruky jen když bylo potřeba. Samozřejmě jsme se snimi mazlili a hráli si ale když si něco vyřvávali pláčem tak to ne. Manžel je do večera v práci a já jsem na kluky sama nedokázala bych si představit mít je celý den na rukách.
a přes to jsi skvělá maminka a věřím že děti nikdy láskou nestrádaly :kytka: :) jak tu některé tvrdí…

To určitě nestrádají, své děti miluji ale co je moc to je moc. Mám i manžela a ten přijde večer z práce s tím že má hlad a čeká ode mě že bude navařeno a uklizeno abychom až půjdou děti spát měli i chvíli pro sebe. Některé názory maminek mi přijdou trošku hloupé ale stebou plně souhlasím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
23.2.12 21:34

já si hlavně myslím že by šlo vymyslet i nějakou alternativu k tomu nošení - nemusí jen nosit, prostě ho zabavit no, pomaličku polehoučku naučit třeba i na to lehátko.......je to prcek a chce být s mámou protože mu je u ní dobře…to mu nikdo nemůže vyčítat
a uvařit a uklidt se s jedním dítětem dá třeba večer když už spí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
23.2.12 21:34

už se poprali??
já bych teda nosila do roztrhání těla. Jsem už prostě taková. A asi bych to dítě i ohrožovala u sporáku. Vycházela bych z předpokladu, že sama jsem se při vaření ještě neupálila a z toho, že dvouměsíční dítě mi ze šátku ručičku nevytáhne, aby si např. sáhlo do polívky. Bordel v domě mě v momentě, kdy mi řve dítě, nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
23.2.12 21:35
Vera111 píše:
už se poprali??
já bych teda nosila do roztrhání těla. Jsem už prostě taková. A asi bych to dítě i ohrožovala u sporáku. Vycházela bych z předpokladu, že sama jsem se při vaření ještě neupálila a z toho, že dvouměsíční dítě mi ze šátku ručičku nevytáhne, aby si např. sáhlo do polívky. Bordel v domě mě v momentě, kdy mi řve dítě, nezajímá.
:pankac: :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
23.2.12 21:36
lúlinek píše:
zuziky …chtela jsem deti, tak jsou pro me v dany okamzik priorita…ale to je o postoji kazdehoLíp bych to nenapsala :palec:

dekuju :hug:

a ja pochopila, ze zakladatelka ma jen jedno ditko…takze takove veci jako uvarit a uklidt a vyprat se prece daji s prckem v satku, nositku…nebo v dobe, kdy spi…
holky, vzdyt ty deti taaaak rychle rostou, za chvili jim budete chtit dat pusu a poslou vas do haje, ze jste trapne :mrgreen: tak proc „nevydrzet“ ten prvni rok, proc jim to mazleni nedoprat? ten pocit, ze mama je pro ne, at se deje cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
23.2.12 21:37
Petra1239 píše:
ze začátku moc nelíbilo, ale zvykla si a pak sem takhle chodila půl dne a udělala skoro všechno, co bylo třeba…
jééé to má mít celej den dítě na sobě v nosítku nebo šátku??? to vám přijde v pořádku??? asi jsem divná ale mně teda ne :nevim:

:mrgreen: mě to taky nepříjde normální neboj a nevím co by maminy dělaly,kdyby měly dvojčata a dvě ruky a jedny záda,já myslím,že dítě nepotřebuje huškání a mazlení a chování 24hod denně.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
23.2.12 21:38

jinak pro zakladatelku - mimo téma, v profilovce má krásnýho kloučka…gratuluju moc :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.2.12 21:38
Zuziky píše:
lúlinek píše:
zuziky …chtela jsem deti, tak jsou pro me v dany okamzik priorita…ale to je o postoji kazdehoLíp bych to nenapsala :palec:

dekuju :hug:

a ja pochopila, ze zakladatelka ma jen jedno ditko…takze takove veci jako uvarit a uklidt a vyprat se prece daji s prckem v satku, nositku…nebo v dobe, kdy spi…
holky, vzdyt ty deti taaaak rychle rostou, za chvili jim budete chtit dat pusu a poslou vas do haje, ze jste trapne :mrgreen: tak proc „nevydrzet“ ten prvni rok, proc jim to mazleni nedoprat? ten pocit, ze mama je pro ne, at se deje cokoliv…

a kde si vzala tu jistotu, že se s dětmi nemazlíme a nevěnujeme se jim? 8o 8o dítě jsem nenosila, používali jsme košík nebo lehátko a nemám pocit, že bych ho o něco ošidila nebo něco propásla či si ho neužila :nevim:

a s tou nehodou u sporáku… zrovna nedávno se stalo mojí známé, že se opařila horkou vodou z hrnce, měla popáleniny na noze… taky se jí to nikdy předtím nestalo ;)

• Citovat
  • Upravit
2872
23.2.12 21:39
kate02 píše:
Nela9 píše:
Zuziky píše:

a myslím si, že pro každou maminku je dítě priorita - právě proto potřebuje třeba uvařit, že ;) ale s dítkem v ruce, to jde těžko.. já bych tedy miminko u sporáku neohrožovala jen proto, abych náhodou nebyla za špatnou matku že 15 minut nechovam, ale ono starší dítě taky potřebuje najíst :nevim: .. tím poukazuji na problém zakladatelky, že její malý nevydrží bez chování… né na svou situaci, která taková není ;)
ale pokud to dobře chápu, zakladatelka má dítko jen jedno a v tom případě to prostě nechápu… :nevim: má čas jen na něj, ostatní věci můžou přece počkat… ;)

ono třeba potřeby maminy když má jenom jedno nejsou žádný??? :think: uvařit pro sebe,dojít na záchod pověsit prádlo apod.??? a nedej bože kdybi so chtěla na chvíli sednout to se nesmí a hned je špatná matka???? No tak to pardon ale i když jsem měla jenom jedno dítě tak bohužel jsou věci který nepočkaji.
promin jestli to zní hnusně ale mám za to že je to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky