Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Co pořídit k druhým narozeninám dětské hřiště nebo trampolinu? co je užitečnější? nebo co Vaše děti víc baví..?
nebo
Co byste vybrali? nebo pořídit obě věci? stojí to za to? nebo je to zbytečnost?
Díky
Záleží co už doma máte, ale pokud ještě nic, tak bych volila to hřiště. Naše malá začala řádit v trampolíně kolem 3 roku. Dřív se tam tak válela a blbla jen chvilkama, ale taky jí to bavilo.
Tuhle trampolínu máme a děti ji mají rádi. Ale to hřiště je podle mě lepší, protože nejde skákat celý den a ani hodinu:-) Tu trampolínu bych i raději koupila staršímu dítěti. Synovi jsou tři a nejvíc ho baví skluzavka a pískoviště. Dcera, skoro 6 let, tu trampolínu využije víc jak syn.
Hlasuju pro trampolínu..dětskej hřišť je všude jak když… a rozmaže ![]()
já mít zahradu a na ní trampolínu tak na ní mladej bude i přespávat…
Určitě bych šla spíš do trampolíny. Klouzačky a houpačky si dítě většinou může užít na veřejných dětských hřištích. Trampolínu měli bratranci a strašně si ji užívali, ale ti už teda byli starší - dostali ji když jim bylo asi 5 a 7 let
@Bunnies píše:
Tuhle trampolínu máme a děti ji mají rádi. Ale to hřiště je podle mě lepší, protože nejde skákat celý den a ani hodinu:-)
To si jenom myslíš ![]()
Já bych vybrala trampolínu, protože skluzavka je na každém veřejném hřišti, kdežto trampolka ne. Navíc bych si na ní chtěla sama skákat ![]()
Máme už čtyři roky trampolínu a naprostý hit stále. Letos jsem kupovala teda novou ochranou síť a takový to kolo přes péra ![]()
Máme obojí. No musím říct, že naše dvouleťačka tramplolinu miluje, leze tam x-krát denně a skáče jak blázen, ráno vstane a slyším hop hop
Jsem taky pro trampolínu. Dceru neskutečně baví skákat a vydrží na tom dost dloho.
K druhým narozkám hřiště a další rok trampolínu. Veřejná hřiště jsou fajn, ale je k nezaplacení mít to na vlastní zahradě, moct třeba dopoledne vařit a koukat z okna, jak si děti hrají (samozřejmě starší, ale tak ono to vydrží leta).
Trampolínu. Máme doma, kluci na ní řádí, já s manželem občas s nima a krásně se na ní odpočívá, když nejsou děti doma ![]()
Trampolínu jsme měli pěkných pár let. Děti na ní blbli přes den a my tam občas v noci chodili šukat, za mně rozhodně trampolínu ![]()
@Virginian Takto na plnou hubu jsem to psát nechtěla, ale jo, máš pravdu ![]()
@Virginian píše:
Trampolínu jsme měli pěkných pár let. Děti na ní blbli přes den a my tam občas v noci chodili šukat, za mně rozhodně trampolínu
… taky slušný