Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, prosím poradíte mi někdo? Moje dcera 3 roky stále často marodí.(Průdušky, průdušky, zahleněná, průdušky) Už jsem bezradná, řekla jsem si o lázně Kynžvart, Mudr. říká, že ji udělá veškerá vyšetření a poté napíše lázně. Ale sama od sebe mi to nenabídla. Poradíte mi jak to chodí, nemám s tím žádné zkušenosti. Poté mám druhou dceru 16 měsíců a ta na to prý nemá nároK?? Až od 2 Let. Předem děkuji za informace, Teď jsme doma už třetí týden, napřed průdušky, poté zápal plic:-((. Už jsem i já K. O. Děkuji za veškeré rady:-)
No, málokdy nabídnou sami. Obvykle se léčí starší děti, u vyloženě batolatka se těžko píše diagnóza. Některé pojišťovny chtějí doporučení několika lékařů, kromě pediatra utřený alergologa, imunologa..
My jsme byli v léčebně 2X, poprvé když bylo dětem 4,5 a necelé 3. Nepomohlo to vůbec, naopak mi tam onemocněli. letos už nejedem.
Já právě slyšela samou chválu. Jsem rozhodnutá, že když vše schválí, tak pojedeme s 3 letou. Máme to z domova 60 km. Jinak děkuji za info:-)
Jestli chcete mit zdarma obe deti, tak v lecebne cvikov berou deti od roka. Okolo nas maji holky vzdy doporuceni od jineho lekare a pediatricka posleze vyplnuje papir pro pojistovnu.
Ahojky, prosím chci se zeptat, zda je tady nějaká maminka, která jede do lázní Jeseníky v době 19.6. - 17.7. 2017? jedu s dcerou 5let… ![]()
Zdravim, muj syn,2roky, ma oslabene svalstvo a nechodi sam, poradite mi nake detske lazne? diky
@katisek88 píše:
Zdravim, muj syn,2roky, ma oslabene svalstvo a nechodi sam, poradite mi nake detske lazne? diky
A nevyte zda je muze doporucit i doktorka? nebo primo fizioterapeutka?
@katisek88 doporučit může kdokoliv, ale napsat jedině lékař. Plus to asi bude schvalovat pojišťovna.
Žádost vypíše pediatr, a měla byste mít doporučení od neurologa. Do lázní musíte nastoupit do půl roku od vypsání návrhu.
@katisek88 dr, a do 3let veku ditete je to od pojistovny zadara. Ale nesmis se jen tak sebrat a odjet dom