Dětské náušnice - chirurgická ocel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
394
5.11.14 13:22

Dětské náušnice - chirurgická ocel

Ahoj maminky, dceři jsou 4 roky a chtěla by svoje první náušnice od ježíška. Hlavně když budou s růžovou nebo fialovou barvou. :D
Nechci už ty klasicky dětské, asi nějaké kroužky. Nechci ani zlaté(žluté) a z bílého zlata je cena vyšší. Co by jste mi doporučily, s čím máte sami zkušenosti u větších dětí jako první náušnice? Líbí se mi z chirurgické oceli, ale nevím jestli je to jako první náušnice vhodné. Kdo máte zkušenosti s chirurgickou ocelí pro děti, budu ráda, když mi napíšete.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
5.11.14 13:23

@Jasou chirurgická ocel je lepší - nejsou na ni alergické reakce, jak třeba na zlato.. koupila bych je :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
5.11.14 13:24

Chirurgická ocel je povětšinou velmi dobře přijímána. Určitě doporučuji. A je tam i velmi krásný výběr a při ztrátě to tolik peněženku nebolí. Jen vybrat pořádné, dobré zapínání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.11.14 13:27

Holky moc děkuji, bála jsem se právě té reakce. A mají pěkný výběr za slušné ceny, aspoň bych se právě nebála, až to ve školce třeba ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.11.14 13:50

@Jasou právě, že chirurgická ocel se používá např při alergii na zlato atd.. já nesnesu žádné zlato, stříbro, ocel v pohodě :think: a výběr je moc pěkný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
5.11.14 21:05

Malá měla taky a super..ted má stříbrné protože chtěla s kamínkem a s ch. o. jsem žádné pěkné s kamínkem nevybrala ale určo se k ní vrátíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11296
18.11.14 16:28

Ahoj ženy, chci se zeptat, zda máte zkušenosti s chirurgickou ocelí i u úplně prvních náušniček? Jako myslím už u miminka…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí