Dětské plávání bez lektora Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské plávání bez lektora Brno
Ahoj všem Brňanům, prosím o tipy na plavání.
Hledám v Brně bazén na volné plavání. Chtěla bych najít bazén, kde budou k dispozici plavecké pomůcky, co se používají při kojeneckém plavání, ale je to plavání bez instruktora. Mám téměř 1 roční a 4 letou dceru, tak abych tam mohla být s oběma zároveň.
Předem díky za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V Plaváčcích na Tř. G. Píky v Černých Polích - www.plavacci.com My chodíme teda s lektorem normálně na výuku, nicméně na tom našem bazéně, kam chodíme, je normálně i volné plavání. Bazén v určené dny a časy bez instruktora a všechny pomůcky, které se používají v kurzech, jsou volně k dispozici u bazénu. Občas chodíme takto vybírat náhradu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Wellness infinit na Lesné, je to tam super, je tam i pára s mentolem pro děti. Jsou tam lekce pro děti s instruktorem ale v určených hodinách tam můžeš sama s dětmi. Chodila jsem tam s malým a těším se až začnu s dcerou, je tam spooooustu pomůcek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za luzankami je myslim maji taky.Ale chce si to rict plavcikovi tedy aspon co jsem si vsimla.
Ale popravde s druhym zacnu chodit co nejdriv ale pres lektory. Bez lektora uz nechcu. Proste to co se nauci pres lektory ja je nenaucim.Mala chodi od ledna sama pres Kometu a nemuzu si to vynachvalit. Naucila se toho strasne moc. A to co se naucila vim ze se nenauci jinde nez mezi detmi a ani ja jako dobry plavec ji to nenaucim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodíme na Kraví horu, pomůcky půjčí plavčíci, my teda máme desku+ rukávky své.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je spousta super tipů, tak díky za ně. Začnu hledat podrobnosti a snad nám něco bude vyhovovat. Když byla starší miminko, tak jsme s ní taky chodili plavat s lektorem, teď s tou mladší to už není organizačně možné, takže hledám aspoň tuhle alternativu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mistakemm píše:
Tak to je spousta super tipů, tak díky za ně. Začnu hledat podrobnosti a snad nám něco bude vyhovovat. Když byla starší miminko, tak jsme s ní taky chodili plavat s lektorem, teď s tou mladší to už není organizačně možné, takže hledám aspoň tuhle alternativu.
Ta 4nechodi do skolky?
Ja s prckem budu chodit dopoledne a strasi jezdit na vecer jak jsme zvykli tedkom.Ale nase mala chodi do skolky tedy…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší chodí do školky, ale máme několik důvodů, proč s mladší nemůžu dopoledne chodit. Navic bych chtěla, aby chodil i manžel a měli bysme z toho takovou společnou rodinnou aktivitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mistakemm píše:
Starší chodí do školky, ale máme několik důvodů, proč s mladší nemůžu dopoledne chodit. Navic bych chtěla, aby chodil i manžel a měli bysme z toho takovou společnou rodinnou aktivitu.
Aha.No ja uz prave po te zkusenosti proste vim ze plavani ano ale s instruktorama. A jako doplnek jak pises ty semtam zajit jako rodina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mistakemm Myslím že plavání s dětmi bez instruktora je i v hotelu a navíc tam je i slaná voda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@babynka píše:
@mistakemm Myslím že plavání s dětmi bez instruktora je i v hotelu a navíc tam je i slaná voda
A v kterém hotelu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mistakemm Promiň
zapomněla jsem napsat, že je to v hotelu International na Husove. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už jsem se koukla na hotel Internacional. Je to tak, mají tam vyhrazený čas v bazénu pro rodiče s dětmi za zvýhodněnou cenu. A je to přímo v centru. Super, to jsem vůbec netušila.
Ještě prosím někdo jste tady psal, že říkáte plavčíkovi o zapůjčení pomůcek. To jdete do bazénu kdykoliv v otevíračce a požádáte plavčíky o půjčení nějakých pomůcek, že? A jsou plavčíci ochotní? Vždycky půjčili, nebo jak kdo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit