Lekce plavání se kryje se spaním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3686
3.9.13 14:24

Lekce se kryje se spaním

Holky, byly jste některá v situaci, kdy jste se přihlásily na nějaký kurz s dětma, u nás konkrétně plavání a zasahovalo vám to do pravidelného spaní? Malá mi teď asi měsíc spí dopoledne od cca 10 do půl 12 až 12. Plus minus podle toho, kdy se vzbudí ráno a pak až odpoledne mezi třetí čtvrtou, zas podle toho, kdy se vzbudí dopo. Zkrátka vydrží vzhůru 3, max 3,5 hodiny. A teď máme začít s plaváním v čase od 10:30 a za boha nevím, jak to udělat. :think: V 10:30 už je samotná lekce, takže být tam ideálně po 10 a začít se převlíkat, sprcha, atd. Trvá půl hodiny, takže konec v 11, oblečený a nachystaný na odchod bychom byly ve čtvrt na 12. Když mi vstane v 7, tak mi do čtvrt na 12 prostě nevydrží a do 8 nevím čím ji nadopovat, aby spala. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
3.9.13 14:28
@Kapaz píše:
Holky, byly jste některá v situaci, kdy jste se přihlásily na nějaký kurz s dětma, u nás konkrétně plavání a zasahovalo vám to do pravidelného spaní? Malá mi teď asi měsíc spí dopoledne od cca 10 do půl 12 až 12. Plus minus podle toho, kdy se vzbudí ráno a pak až odpoledne mezi třetí čtvrtou, zas podle toho, kdy se vzbudí dopo. Zkrátka vydrží vzhůru 3, max 3,5 hodiny. A teď máme začít s plaváním v čase od 10:30 a za boha nevím, jak to udělat. :think: V 10:30 už je samotná lekce, takže být tam ideálně po 10 a začít se převlíkat, sprcha, atd. Trvá půl hodiny, takže konec v 11, oblečený a nachystaný na odchod bychom byly ve čtvrt na 12. Když mi vstane v 7, tak mi do čtvrt na 12 prostě nevydrží a do 8 nevím čím ji nadopovat, aby spala. :zed:

a zkoušela jsi jí dát, déle spát, myslím večer :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
3.9.13 14:30

My jsme teda meli na vyber vice casu, takze bylo lepsi se prizpusobit. S dcerou jsem chodila pesky a vzdy si pospala v kocarku, aspon chvili. Kdyz pak byla vetsi a neusla, tak ji voda vzdy probrala, nikdy se mi nestalo, ze by se ji chtelo spat ve vode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
3.9.13 14:30

@Kapaz zrušit kurz, je nesmysl aby jsi malou držela vzhůru, bude ti peklit a bude unavená, z kurzu nic mít nebude a budeš akorát na nervy ;)

• Citovat
  • Upravit
lucenka
3.9.13 14:36

Plavání kluk v pohodě zvládal v době spánku. Usnul pak okamžitě v autě. Ale na cvičení v době spánku byl protivný a nespolupracoval. Takže jsme to zrušili.

• Citovat
  • Upravit
2724
3.9.13 14:40

Ráno před lekcí nebudit, po probuzení pěkně zvolna nasnídat, žádné blbnutí, pomalu zabalit věci na bazén, nasvačit a vyrazit, na cestu klidně něco sladkého do packy. Voda a společnost ji probere. Po lekci ať si klidně usne, aspoň se bude líp sušit, oblíkat a transportovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
3.9.13 14:50

@Kapaz Mám zkušenost, na kurz jsme chodili v 9:45 a malý spával leckdy už v 9.Přehodit to nešlo, mám ještě staršího a chodili po sobě. Tak jsem budila v 6,po osmé jsem šla na procházku s kočárkem kde jsem ho uspala a hodinku si pospal.Na převlečení mi stačilo 10 min, snažila jsem se aby spal co nejdýl. Normálně totiž spával i 2 hodiny.
Nejlepší by bylo změnit hodinu kurzu, ale pokud to nejde tak to zkus. Teď už spíme jednou tak už to řešit nemusím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
3.9.13 14:50
@BaraF píše:
Ráno před lekcí nebudit, po probuzení pěkně zvolna nasnídat, žádné blbnutí, pomalu zabalit věci na bazén, nasvačit a vyrazit, na cestu klidně něco sladkého do packy. Voda a společnost ji probere. Po lekci ať si klidně usne, aspoň se bude líp sušit, oblíkat a transportovat.

Ano, to je nejlepší řešení, pokusit se, aby ráno déle spala(nám pomohlo i trochu později večer uspávat.) Nebo jako PeG naopak vzbudit o hodně dřívě a uspat dříve, abyste už na plavání šly s malou vyspanou.
Pokud to nejde, tak změnit čas plavání, u nás je více času na výběr a instruktorka takhle přesouvá celé skupinky, když se změní čas spaní :)
U nás se osvědčila varianta č. 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taková jedna
3.9.13 14:53

Jak už to tu padlo.. Jedna možnost je, že bude tak protivnej, že to stejně zabalíš to plavání. Druhá možnost je, že to normálně dáte tu lekci, a vytuhne ti pak hned cestou z plavání, ať už v kočáře nebo v autě.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2195
3.9.13 14:58

@BaraF tak to u nás naprosto nefungovalo :think: Byl unavenej, šudlal si oči a celý plavání prořval. Pokud spal ještě před ním, byl to úplně jiný člověk :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
3.9.13 15:00

Taky bych to nehrotila- my sice nechodili na lekce plavání ale sami jenže bazén sme si objednávali den do předu…jako na potvoru vždycky ten den co sme měli jít se blbě vyspal v noci a rozházelo se spaní přes den takže vycházelo na spaní v bazénu :lol: vždycky ale usnul cestou na bazén…při převlíkání se vzbudil, bazén si užil do syta celou hodinu a jakmile sem ho osprchovala a oblíkla zase usnul vyčerpáním :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
3.9.13 15:00

No voda ji probere spolehlivě, to vím, ale celý den pak bude na pytel. No, nebudu předjímat. Uvidím po první lekci. Ještě mě napadlo ji naopak ráno vzbudit o hoďku dřív, aby i šla dřív spát dopoledne, ale nevím jestli to bude co k čemu. Jeden den v týdnu jí takhle narušovat nějaký vytvořený režim. :think: Možná nad tím moc dumám, uvidím, jak se to vyvrbí. Původně to totiž mělo být o hodinu později, teď to z technických důvodů přesunuli a rušit se mi to nechce. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
3.9.13 15:26

Nám plavání zasahovalo taky vždy, máme za sebou 3 kurzy a čeká nás 4. ale žádný problím to nebyl. malá ráno vstala, a pomalu jsme vyrazili, tam přišla mezi děti a mjěloa radost, plavání si užila, napapala, a v kořárku vytuhlá a spala celou procházku třeba 3hodiny.
Takže já v tom problém neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
3.9.13 15:38

Plavani dceru vzdycky spolehlive probere a pote okamzite usne v kocaru cestou domu. Takze spanek ten den je sice jinak nez obvykle, ale problem s tim nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
3.9.13 18:31
@CokeLady píše:
Obdivuju Tě, že jsi po plavání ještě 3 hoďky courala s kočárem. Já jsme po plavání víc hotová než on a zralá jít si lehnout. :mrgreen:

no já chodím na plavání pěšky, do města to mám 6km, no a po plaváníjdeme na procházku a couráme aby se vyspala a pak jdeme k babičce, kde si nás vyzvedne manžel…ten den uchodím břibližně 12-14km.(nosím krokoměr) Mě to nevadí chodím ráda.
Tak chodíme i v zimě, jen do města jedu autobusem pač je to bezpečnější.. ale procházka je stále za každého počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí