Plavání poblíž Čakovic - Praha 9
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání poblíž Čakovic - Praha 9
Ahoj,
chci poprosit o zkušenosti a doporučení ohledně plavání dětí někde poblíž Čakovic - Ďáblice, Letňany, Kbely, Černý most apod., či i obce v okolí ![]()
Moc díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, na Praze 9 muzu doporucit v Kyjich studio Kytka. Jsem tam opravdu spokojena. Super pristup, slana voda, min 2× do roka foceni profi fotografem a vetdina deti od nich uz po tretim roce umi plavat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodili sme do delfinka v letnanech a moc se nam tam libilo.
V letnanech je pak jeste plavani v motylkovi, a. e tam sme nebyli
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarik12 Jo Motylek taky znam (jsem z oboru), ale ten bych nedoporucovala…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pypule preco by si motylek nedoporucovala?
btw. nie je voda v letnanech v delfinku(lagoon) moc chlorovana? uz som tam nebola cca 2roky a ako si to pamatam, moc vhodne pre mimina sa mi to nezdalo..ale zase to mame najblizsie (az tak, ze tam v pohode prejdeme pesi..)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky
prozkoumam Kyje. V Lagoon jsem byla se starsim klukem, pristup fajn, ale taky mi ta voda neprisla pro mimca uplne nej. To se mi vic libi ta slana v Kyjich.
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte všichni, múžete mi někdo dát info ohledně studia Motýlek? Někdo ho tady nedoporučuje-proč? A jak jste byli spokojeni, vy kdo jste v něm byli? Mají tam svého fotografa k focení miminek při plavaní a potápění?? A muže být další osoba-tatínek na každé lekci? děkuji moc za info:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AdélaZarova ahoj,do motylku chodim se synkem od jeho roku a jsme velice spokojeni.Jsou tam vsichni mili a vstricni, deti i maminky tam maji zazemi.Na plavani maji sveho fotografa, vzdy se o foceni informuje-kdy, v kolik a kolik to bude stat.Co se tyka dalsi osoby na lekcich, je lepsi se informovat a domluvit s personalem, ale nemyslim si, ze by tatinek mohl byt pritomen na kazde lekci.
tady je odkaz na stranky http://www.studio-motylek.cz/
vice info pak primo od pracovnic motylku viz uredni hodiny + kontakty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky reninka9 díky moc za info, rozhodovala jsem se zda tam jít, přeci jen, je to dost peněz, ale asi to zkusíme..vypadá to, že by se cena mohla rovnat kvalitě:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavání s Amálkou
Ahojky, my jsme chodili plavat do Jedličkova ústavu na Praze 4 s Amálkou. Volali ale, že bazén na týden provozovatel zavíráotevíraji nove cenrum ve Vysočanech. Byli jsme na tzv. cachtárně - volná hodina pro kohokoliv. Moc se nám tam líbilo a další kurz půjdeme plavat tam. Je tam i vyborne zazemi s hernou jak na svacinu jak pro malou, tak pro me.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavání pro děti Praha 9
Ahoj,
hledám bazén pro dítko, který by
- byl určen pro děti (nebyl by běžně přístupný pro další veřejnost),
- měl slanou vodu,
- byl na Praze 9 (Černý Most, Letňany a okolí),
- ideálně měl i saunu a plaval i o víkendu (aspoň pro náhrady, aby občas mohl chodit i tatínek).
Doporučíte mi nějaký?
Rovnou bych se ještě zeptala i na nějaký tip na venkovní koupání s čistou vodou a nějakým stínem (rybník, lom, může být i koupaliště), Kbely, Čakovice a okolí.
Díky za doporučení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raju píše:
Ahoj,hledám bazén pro dítko, který by
- byl určen pro děti (nebyl by běžně přístupný pro další veřejnost),
- měl slanou vodu,
- byl na Praze 9 (Černý Most, Letňany a okolí),
- ideálně měl i saunu a plaval i o víkendu (aspoň pro náhrady, aby občas mohl chodit i tatínek).
Doporučíte mi nějaký?
Rovnou bych se ještě zeptala i na nějaký tip na venkovní koupání s čistou vodou a nějakým stínem (rybník, lom, může být i koupaliště), Kbely, Čakovice a okolí.
Díky za doporučení
Primo v Cakovicich je venkovni koupaliste, voda cista, ale studenejsi, pac se kazdy den v koupaci sezone bazen upousti a dopousti. Z Cakovic pochazim, takze na tamni koupaliste nedam dopustit.
Ja chodila s detma plavat do Letnan do Lagoon do Delfinku, ale nesplnuje tve pozadavky na vstup verejnosti (plavani maji ve vyhrazene hodiny dopoledne a odpo, kdy je bazen pro verejnost zavreny).
Pak ve starych Letnanech je centrum Motylek a tam jsou tusim jen vany a plavani pro kojence.
Příspěvek upraven 14.08.14 v 11:19
- Citovat
- Upravit
@Hanka1 Díky za tipy. Myslím, že vyzkouším jak koupaliště, tak pískovny. O bazénu si můžu nechat jen zdát…
Máte někdo zkušenosti se studiem Motýlek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hloubětín - Vodníček
Ahoj holky, líbí se mi plavání pro miminka v Hloubětíně. Jediné, co jsem z jejich stránek nebyla schopna pochopit je, zda se plave s jedním nebo s oběma rodiči. Nemáte někdo zkušenost s plaváním s Vodníčkem v Hloubětíně? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit