Plavání poblíž Čakovic - Praha 9

350
15.8.13 22:07

Plavání poblíž Čakovic - Praha 9

Ahoj,

chci poprosit o zkušenosti a doporučení ohledně plavání dětí někde poblíž Čakovic - Ďáblice, Letňany, Kbely, Černý most apod., či i obce v okolí :-)

Moc díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2217
16.8.13 06:34

Ahoj, na Praze 9 muzu doporucit v Kyjich studio Kytka. Jsem tam opravdu spokojena. Super pristup, slana voda, min 2× do roka foceni profi fotografem a vetdina deti od nich uz po tretim roce umi plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
16.8.13 06:51

Chodili sme do delfinka v letnanech a moc se nam tam libilo.
V letnanech je pak jeste plavani v motylkovi, a. e tam sme nebyli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
16.8.13 08:12

@Sarik12 Jo Motylek taky znam (jsem z oboru), ale ten bych nedoporucovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
23.8.13 10:53

@Pypule preco by si motylek nedoporucovala?

btw. nie je voda v letnanech v delfinku(lagoon) moc chlorovana? uz som tam nebola cca 2roky a ako si to pamatam, moc vhodne pre mimina sa mi to nezdalo..ale zase to mame najblizsie (az tak, ze tam v pohode prejdeme pesi..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
23.8.13 16:44

Díky :) prozkoumam Kyje. V Lagoon jsem byla se starsim klukem, pristup fajn, ale taky mi ta voda neprisla pro mimca uplne nej. To se mi vic libi ta slana v Kyjich.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
29.8.13 16:30

@Pypule ahoj,proc by jste nedoporucovala Motylek? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.13 00:54

Ahojte všichni, múžete mi někdo dát info ohledně studia Motýlek? Někdo ho tady nedoporučuje-proč? A jak jste byli spokojeni, vy kdo jste v něm byli? Mají tam svého fotografa k focení miminek při plavaní a potápění?? A muže být další osoba-tatínek na každé lekci? děkuji moc za info:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
9.11.13 10:25

@AdélaZarova ahoj,do motylku chodim se synkem od jeho roku a jsme velice spokojeni.Jsou tam vsichni mili a vstricni, deti i maminky tam maji zazemi.Na plavani maji sveho fotografa, vzdy se o foceni informuje-kdy, v kolik a kolik to bude stat.Co se tyka dalsi osoby na lekcich, je lepsi se informovat a domluvit s personalem, ale nemyslim si, ze by tatinek mohl byt pritomen na kazde lekci.
tady je odkaz na stranky http://www.studio-motylek.cz/
vice info pak primo od pracovnic motylku viz uredni hodiny + kontakty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 14:31

Ahojky reninka9 díky moc za info, rozhodovala jsem se zda tam jít, přeci jen, je to dost peněz, ale asi to zkusíme..vypadá to, že by se cena mohla rovnat kvalitě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.3.14 23:10

Plavání s Amálkou

Ahojky, my jsme chodili plavat do Jedličkova ústavu na Praze 4 s Amálkou. Volali ale, že bazén na týden provozovatel zavíráotevíraji nove cenrum ve Vysočanech. Byli jsme na tzv. cachtárně - volná hodina pro kohokoliv. Moc se nám tam líbilo a další kurz půjdeme plavat tam. Je tam i vyborne zazemi s hernou jak na svacinu jak pro malou, tak pro me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
4.8.14 11:55

Plavání pro děti Praha 9

Ahoj,

hledám bazén pro dítko, který by

• byl určen pro děti (nebyl by běžně přístupný pro další veřejnost),
  • měl slanou vodu,
  • byl na Praze 9 (Černý Most, Letňany a okolí),
  • ideálně měl i saunu a plaval i o víkendu (aspoň pro náhrady, aby občas mohl chodit i tatínek).

Doporučíte mi nějaký?

Rovnou bych se ještě zeptala i na nějaký tip na venkovní koupání s čistou vodou a nějakým stínem (rybník, lom, může být i koupaliště), Kbely, Čakovice a okolí.

Díky za doporučení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.8.14 12:31
@Raju píše:
Ahoj,

hledám bazén pro dítko, který by

• byl určen pro děti (nebyl by běžně přístupný pro další veřejnost),
  • měl slanou vodu,
  • byl na Praze 9 (Černý Most, Letňany a okolí),
  • ideálně měl i saunu a plaval i o víkendu (aspoň pro náhrady, aby občas mohl chodit i tatínek).

Doporučíte mi nějaký?

Rovnou bych se ještě zeptala i na nějaký tip na venkovní koupání s čistou vodou a nějakým stínem (rybník, lom, může být i koupaliště), Kbely, Čakovice a okolí.

Díky za doporučení :mavam:

Primo v Cakovicich je venkovni koupaliste, voda cista, ale studenejsi, pac se kazdy den v koupaci sezone bazen upousti a dopousti. Z Cakovic pochazim, takze na tamni koupaliste nedam dopustit.

Ja chodila s detma plavat do Letnan do Lagoon do Delfinku, ale nesplnuje tve pozadavky na vstup verejnosti (plavani maji ve vyhrazene hodiny dopoledne a odpo, kdy je bazen pro verejnost zavreny).

Pak ve starych Letnanech je centrum Motylek a tam jsou tusim jen vany a plavani pro kojence.

Příspěvek upraven 14.08.14 v 11:19

• Citovat
  • Upravit
115
5.8.14 00:12

@Hanka1 Díky za tipy. Myslím, že vyzkouším jak koupaliště, tak pískovny. O bazénu si můžu nechat jen zdát…

Máte někdo zkušenosti se studiem Motýlek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
10.8.14 22:43

Hloubětín - Vodníček

Ahoj holky, líbí se mi plavání pro miminka v Hloubětíně. Jediné, co jsem z jejich stránek nebyla schopna pochopit je, zda se plave s jedním nebo s oběma rodiči. Nemáte někdo zkušenost s plaváním s Vodníčkem v Hloubětíně? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí