Plavání kojenců Hradec Králové
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plavání kojenců HK
Ahoj,
chtěla jsem ze zeptat jestli máte některá zkušenost s plaváním kojenců Zéva v Hradci Králové. Budu ráda za všechny zkušenosti. jde mi o plavání pro batolata.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@marki77 ahoj, máme za sebou druhou hodinu… Adélce jsou 4 měsíce… jinak jsem moc spokojena, personál je fajn… nejprve si s ní trochu zacvičí, pak plave ve vaně a pomalu jí chystáme na ponoření… netlačí se na pilu, vše je v klidu a bez stresu… a na závěr masáž celého tělíčka (chtěla bych si taky tak užívat)
mohu doporučit!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plavání kojenců Baby Club šampion
Ahojky,
není tu nějakou maminka z HK nebo okolí, co se chystá chodit plavat
s prckem 6-8m?
Mám slušné reference na Baby Club šampion, hlavně splňují požadavky, co se týká vody na plavání pro mrňousky.
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, sháním info ohledně plavání miminek v Hradci Králové. Dceři je 3,5 měsíce a ráda bych s ní pomalu začala chodit někam plavat…co jsem našla, tak Baby club Šampion je až od 6 M. a v té zévě? Nejdou mi pustit jejich webovky, nemáte někdo kontakt nebo adresu? Jenom upozorním, to plavání kdy přijde instruktorka domů, mě nezajímá, potřebujeme vyrazit mezi lid
děkuji za tipy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ibi My chceme začít od ledna do šampiona - v hk je nejlepší co se týče hygieny a komfortu - mají mírně slanou vodu - bez chloru a mají prý tu vodu teplejší. Jinak ale chodíme cvičit už od 3 měs. - na Bavlnu - a ráda bych i v tom pokračovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@angor díky za info, Nikče bude 6M v lednu, takže bych do šampiona taky začala chodit, tak se tam třeba potkáme
a na té Bavlně, to je cvičení? Nemáš nějaký odkaz? Potřebujeme nějakou náplň dne, nemám tady v HK žádnou kamarádku, která by byla na mateřské, tak je to někdy dost náročné, celý den jen s malou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtela bych se optat zda nekdo nevi o plavani kojencu tady v hk uz od 2.mesicu. chtela bych s malou podnikat nejake aktivity a plavani mi prijde super. dekuji predem za ohlasy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Layli,řekla bych že všechny plavecké školičky mají pro takhle malé děti kurzy ale plave se doma ve vaně. A jedna má snad i větší vany. Zkusím najít nějaký odkazy.
http://www.zeva.cz/…cu/v-rodine/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Shanim novy kurz pro dcerku(uz 9mesicu)na plavani, bohuzel v Sampionu, kam jsem chtela chodit, nove kurzy do cervna neoteviraji. Prosim date mi nejake dalsi reference na ostatni plavani v Hradci?
Plavani Vydrisek
Plavecka skola Zeva
Plaveni Kacka
neco dalsiho???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My bychom měly začít od pulky dubna v kauce. Šampión me naštval. Byly jsme přihlášení už někdy od listopadu ze Budem chodit od března. Normalne mi tehdy přišla potvrzena přihláška. Když na konci února nic tak tam volám a ze prý to byla přihláška jen do registru a az se něco uvolní tak mi dají vědět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chceme taky zacit - teda uz od 3 mes. Takze presne za mesic
to je nejlepsi sampion nebo zeva, nevite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alickaaa Za mne o hodne vede sampion, ale bohuzel mozna budou zacinat az v cervnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit