Dětské pokojíčky a doplňky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
27.1.12 11:31

Dětské pokojíčky a doplnky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte o nějakém obchodě, kde bych sehnala veškeré vybavení pro díte?… postýlku, matračku, případně cely pokojíček, různé doplnky apod? Záleží mi na kvalitě…Chci mé sestře připravit překvapení pro její nadcházející miminko…a hodně ji toho dlužim..tak ji chci zařídit komplet celý pokojíček pro její malé :). Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.1.12 11:38

Já vše objednala na www.slune-cz.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
27.1.12 11:40

Zkus kouknout i tady. http://www.sambaby.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
27.1.12 11:57

já bych chtela mit taky takovou sestru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tini
27.1.12 12:05

A nebude sestra zklamaná, že si to nemohla vybrat sama podle sebe? Já jsem se na nákupy strašně těšila a asi by mi bylo líto, že mi to radost někdo vzal, ani to, že ušetřím by mi nepomohlo. To jen tak pro zvážení, každá jsme jiná…

• Citovat
  • Upravit
5077
27.1.12 12:08

Ahoj,
to bylo taky první, co mě napadlo, že by za mě někdo všechno nakoupil a udělal pokojík podle svých představ a ne mých. Asi by se mi to nelíbilo a moc nadšená bych taky nebyla.
Co takhle nějaký kompromis? Zaplatit jí jen ty dražší věci, postýlku, matraci, přebalovák a ostatní nechat na ní. :nevim:
Jinak my většinu nakoupili v Ikei.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
27.1.12 12:14

J8 bych z toho teda nadšená nebyla a to je slabé slovo. Myslím, že většina lidí by si chtěla pokojík pro dítě udělat podle svých představ. Ale pokud jsi si jistá, že to tvoje sestra ocení :nevim:
Tady je hodně věcí: http://www.mojedetatko.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
27.1.12 12:16

Taky bych byla opatrná vybírat tohle za někoho. Jako překvápko by možná šla nějaká dárková poukázka do takového obchodu. Pak můžeš jí můžeš dělat doprovod a pomoct s výběrem.

• Citovat
  • Upravit
3115
27.1.12 12:18

No mně tedy napadlo jestli máte se sestrou aspoň rovnaký vkus? My třeba se sestrou vůbec ne a i když bychom pro sebe udělaly první poslední, pokojík zařízený od své sestry bych nechtěla a ona ode mně taky ne:-).
Rozhodně je ale krásné co chceš pro sestru udělat. Já bych to ale asi konzultovala, nebo jí dala peníze ať si koupí co sama chce.

Příspěvek upraven 27.01.12 v 12:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
27.1.12 12:24

http://www.ebutik.cz/index.php?…
;) jsou tam i komody, strinky apod :)a tenhlech postylek s nebesy strasne moc co se barev tyce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
28.1.12 11:23

Taky bych sestgru třeba pozvala na véču, domů a dala jí ručně dělaný poukaz na pokojéček :) a vyberte to spolu, budete mít radost obě a nikdo nebude zklamaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí