Dětské prkénko na WC pro kluky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské prkénko na WC pro kluky
Maminky chlapečků, prosím o doporučení wc prkénka, které kluci nepřečůrají… Jsou nějaká vyloženě pro kluky s větším tím vyvýšením mezi nožičkama?
Děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Třeba to z Ikey. Aspoň teda na našich dvou chlapcích uspělo.
- Citovat
- Upravit
Taky by me zajimalo.. a nejake pevne ktere se pod synem nepropadne
cura vestoje a kaka ted zas do nocniku, pac jsem nesehnala dobre prkynko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elibro píše:
Třeba to z Ikey. Aspoň teda na našich dvou chlapcích uspělo.
Ikeu právě máme + ještě nějaký „noname“ a obojí sem tam přečůrá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva.pass píše:
Taky by me zajimalo.. a nejake pevne ktere se pod synem nepropadnecura vestoje a kaka ted zas do nocniku, pac jsem nesehnala dobre prkynko
Ta Ikea zrovna je pevné prkénko, po okrajích má silikonový pásek, tak i pěkně drží, ale asi je to spíš otázka rozměrů… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eva.pass píše:
Taky by me zajimalo.. a nejake pevne ktere se pod synem nepropadnecura vestoje a kaka ted zas do nocniku, pac jsem nesehnala dobre prkynko
Nepropadne, co tim je mysleno?
my mame obycejne z domacich potreb a je pevne. U tchyne je z Ikey, protoze ma nove wc a tohle obyc, co bylo uz za nas, se tam rozmerove nevejde. Nicmene se kluci museli naucit, ze kdyz si sednou, drzi si pindika dolu. Zadne vyvysene jsem bohuzel nesehnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli integrované prkénko na WC, čůrá ve stoje, to druhé v sedě…
Požívali jsme cca do 5-ti let… Redukce je hrozně nepraktická a o nočníku ani nemluvím.
Tohle se dítě naučí rychle používat samo, ze začátku klasický stupínek k WC a pak poroste, tak ho není třeba.
I pro holky naprosto super.
https://www.koupelnovevybaveni.cz/…opylen-fs125?…
- Citovat
- Upravit
My mame obyc. Oba kluci curaji ve stoje (i kdyz ten mensi to ne vzdy zvladne bez pocurani zachodu). Kdyz si chteji sednout, jsou nauceni, ze musi „pindu“ zmacknout dolu a je to v pohode ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za reakce…
Koukám že tedy pro případy, kdy zrovna nečůrá ve stoje, budeme dál používat evidentně běžnou metodu „polohování“ pindíka dolů… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, teď mají v Lidlu prkenko s redukcí, ale nepisi tam jaká je rozteč těch šroubů na přidělání. Nemáte náhodou zkušenosti? Jde o to, že většina těch redukcí, co jsem koupila pořádně nesedí na tom wc a klouže, přestože to má zarazky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kitia1 píše:
Ahoj holky, teď mají v Lidlu prkenko s redukcí, ale nepisi tam jaká je rozteč těch šroubů na přidělání. Nemáte náhodou zkušenosti? Jde o to, že většina těch redukcí, co jsem koupila pořádně nesedí na tom wc a klouže, přestože to má zarazky.
Já mám z Lídlu
klasické nasazovací prkénko, na WC sedí. Ale máme obyčejné rovné prkénko. Ne extra tvarované.
Rozteč na krabici být musí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet
Nabízejí to teď na internetovych stránkách a tam právě ty rozměry nejsou. Navic mame ne úplně nové wc, tak si nejsem jista, jestli mám objednat nebo ne, protože nikde jinde nevím kde sehnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kitia1 píše:
@Russet
Nabízejí to teď na internetovych stránkách a tam právě ty rozměry nejsou. Navic mame ne úplně nové wc, tak si nejsem jista, jestli mám objednat nebo ne, protože nikde jinde nevím kde sehnat
Zeptej se na zákaznické lince.
Na krabici to být musí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Že mě to nenapadlo
![]()
Zkusim, snad to budou vědět…
Diky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kitia1 za mě rozhodně nejlepsí z Ikea. Sedí perfektně. Díky silikon. páskům. Pro menšího syna máme u wc z Ikea stupátko, aby čural vestoje.
Jasný..i tak stejně s kluky nehodě se hůř zabraňuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit