Dětské prkýnko na záchod

1074
6.1.13 19:41

dětské prkýnko na záchod

Holky, potřebovala bych radu, včera jsme s manželem koupili v Tescu prkýnko na záchod pro malou, aby byla už jako dospělá, ale ouha..prkýnko vůbec nesedělo. Naštěstí nám teda dneska vrátili peníze, ale…měli tam asi šest druhů, ale všechna stejná velikost…jak to proboha teda kupujete??? :-) díky za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27259
6.1.13 19:44

KOupila jsem v domácích potřebách a v baumaxu…takový klasický, co bylo už za nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.1.13 19:45

My máme prkýnko Nuk http://www.zbozi.cz/…a-wc-zelene/
máme doma dvě wc sedí na obě i u rodičů taky sedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
6.1.13 19:46

No…já koupila v Lídlu a taky nesedělo…resp. trochu lítalo…tak jsem to kolem okrajů trochu vylepšila izolepou a kouskama igelitky :oops: a sedí jak přibitý, ale vzhled ze spodní strany (ta která se dává na prkýnko) je teda nic moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.1.13 19:53

Ja mam z rosmanna a sedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
6.1.13 19:54

Takže jste prostě jedno koupily a nic neměřily??? a je i víc druhů? nebo jen ty, co se dají na naše prkýnko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
6.1.13 20:01

Já koupila nové dospělácké prkýnko s vestavným dětským, super záležitost. Taky jsem se bála toho, že to normální nebude sedět. takhle to mám z krku 8) a ke všemu má pozvolné sklápění, tak mi s tím nebude už nikdo třískat :D

Příspěvek upraven 06.01.13 v 20:02

• Citovat
  • Upravit
918
6.1.13 20:02

My máme obyčejné z lidla a sedí normalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.1.13 20:03
@baculkaji píše:
Takže jste prostě jedno koupily a nic neměřily??? a je i víc druhů? nebo jen ty, co se dají na naše prkýnko?

Já jsem teda předem nic neměřila, kupovala jsem ho náhodně v akci ještě v hypernově sleva ze 150,– na 50,– no nekup to.
Asi mám štěstí, že fakt sedělo a sedí všude :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena tripetri
6.1.13 20:23

Taky sme koupili z Lidlu, ale koupili sme úplně nové dospělácké s integrovaným dětským, je to takové to samodovírací :mrgreen: A super :palec:

• Citovat
  • Upravit
24379
6.1.13 20:29

Hehe, zitra se ho chystam koupit ve sparu, mam vybrane krasne i se stupatkem, tak snad bude sedet :lol: (kdyz ne, vratim..zatim mame plinky, ale ta barva a cena, to musim zkusit :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
6.1.13 20:34

@wildcherry Ze stupátkem? To taky existuje? :-O A fotku náhodou nemáš? Kdybysme třeba měli cestu do špáru.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
6.1.13 20:35

Koupila jsem obyčejné v domácích potřebách a taky nesedělo, zjistila jsem že máme atypicky záchod, nějaký menší nebo co, no naštěstí jsme zrovn a měnili záchod, tak se to vyřešilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
6.1.13 20:54

My mame pro dceru misto stupatka takove drevene stokrle nebo jak se tomu rika, si to prenasi od wc k umyvadlu aby si ruce umyla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
6.1.13 22:22
@rejžička píše:
@wildcherry Ze stupátkem? To taky existuje? :-O A fotku náhodou nemáš? Kdybysme třeba měli cestu do špáru.. :D

jestli tam zitra bude, tak vyfotim:-D, ale stupatko koupis kdekoli, ale libi se mi, ze pssuje k prkynku jako komplet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová