Dětské sauna v Olomouci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské sauna v Olomouci?
Ahoj Olomoucké maminky. Mám na Vás dotaz. Mám 1,5 ročního syna. Chtěla bych s ním chodit do dětské sauny, ale nevím kde je to v Olomouci možné. V normální sauně je teplota moc vysoká a tak bych preferovala pouze tu dětskou, kde je max. 80%.Poraďe kam zajít. A také zkušenosti??? Děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chodím s malou na klasický bazén v Ol, ale do páry…je to za cenu normálního vstupu, nic navíc neplatíš. Vyloženě o dětské sauně jsem neslyšela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik malé je??Já nevím zda to Davčovi nebude vadit. Myslím pára
. Potřebuji ho naučit teplotním změnám, protože to počasí co teď bývá je opravdu na nic a ona je už podruhé za dva měsíce nemocný. Přitom v létě neměl ani rýmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetíkR v únoru 5let, říká se, že pára je lepší než sauna, líp se tam dýchá. Nepálí a neštípe tak v nosu
..zkusíš, uvidíš..chodíme většinou až po bazéně, na relax..však mrkni na stránky, co vše tam najdeš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetíkR ahoj, můj chlap chodí s naším teda už 4letým synem do sauny na bazéně v Ol. a bývá tam s ním vždycky tak 2× max 4 minuty, děti se přehřejí rychleji než dospělí. Ne že by náš malý byl extra milovník sauny, spíš si užívá potom ten bazén, ale v rámci prevence nemocí a zvýšení imunity chodí
Co vím, tak je sauna ještě v Aquaparku a v Bohuňovicích (tam je prý krásný aquapark). O přímo dětské sauně v Ol jsem neslyšela ani na netu nikde nenašla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit