Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holkymám doma dvoeteho chlapečka a poslední dobou musí mít škaredé sny. V noci se vzbudu a histericky volá mamiiiiii a třeba stojí v postýlce že tam má psa, nebo vlka mi řekne, nebo volá at se drží. Máte stím nějaké zkušenosti??
Nekouká na strašidelné pohádky? Dneska ty pohádky nic moc, vím to od našich dětí.
To bude z pohadky, deti v tomto veku zacinaji mit velkou fantazii:-),staci i pohadka o pernikove chaloupce.je to normalni:-).mala na svetylko taky nebyla, treba usnout u lampicky obcas ano, ale pres noc ne. stejne by se vzbudil a volal te i tak:-).
Nasemu jsou tri roky a kousek a takovy sny mívá uz vic nez rok
Taky vetsinu noci vola ze spani.Muze to byt ze zažitku pres den, z pohadek, z televize…
Ted naposledy mel sileny spani po pohádce o mašinkách, kde je černokněžník Zababa
to jako tri noci silene rval, nez nam doslo, ze to je vlastne z te pohadky.Tak jsme mu ji prestali poustet, i kdyz si ji sam pral a byl zase na chvili klid.
Jeho pohadky co sleduje je mikiho klubik, bořek stavitel, a červený trakturek, ale sleduje to rano jak vstane tak aji hodku se dovede koukat a vecer taky u večere a pak se ještě díva taky mě napadly ty pohadky že mu to už asi hlavička nebere, tak se budu snazit chodit ven na prochazky at ma jine myslenky, a byl mi aji doporucen homeopad. nemate zkusenosti?
Tak homeopad, to ti asi poradi co ma sllidneni.je to ztrba levandule. koupis jako olejicek a kapnes na polatarek, nebo sprej do mistnosti.je toho plny onzernet, velka chvala je na bachovky.