Dětské softshell oblečení - ČR, doporučte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lentilka248 díky
já taky dceři kupuju i jinde, na zimu a funkční hlavně Reimu, ale ráda právě podpořim českou produkci a zrovna u toho softshellu mi to přijde fajn..
btw pokud máte někdo i tipy na osvědčené dětské oblečení z čr obecně, také budu ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet reima je super.. Některé věci používáme už 3.sezonu(postupně 2 děti) a pořád hezké a myslím že i v pohodě prodejne dál..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, a co kalhoty od Santi? Máte zkušenosti? Jsou na MMB za dobré ceny, taky česká výroba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme doma Unuo. Pěkný materiál i provedení. Kde sháníte Reimu ta se mi dost líbí ale je málo prodejců, kteří ji nabízejí. Jo a ČR výroba je ještě Fantom, ale ty neznám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kukadloo objednávám pravudelně. Kalhoty uplně parádní, naprostá spokojenost. Miluju ten horní náplet i dposdní lem do gumky. Sice náplet blběji schne, než celé kalhoty, ale příjemné na nošení, dobře drží. Objednala jsem i dospělácké.
Budny také objednávám Super cena. Krapet mám opakovaně problém se sucháčema na rukávech, furt se to páře. Ale možná mám pitomé děti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak na Reimu nedám dopustit, ale zrovna soft bunda byla zoufalá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
Jinak na Reimu nedám dopustit, ale zrovna soft bunda byla zoufalá
Tak to mne trochu děsí koupila jsem prckovi od nich soft kombinézu. Co bylo s tou bundou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zaharra píše:
@Lama LamaTak to mne trochu děsí koupila jsem prckovi od nich soft kombinézu. Co bylo s tou bundou
ale tak to jsem možná přehnala. Ale prostě nesplnila má očekávání. U ostatních Reima věcí mám zkušenost, že jejich funkčnost významně převyšuje ostatní. Prostě u zimní bundy se můžu 100% spolehnout, že nepromokne, neprofoukne, dětem v nich není zima ani v -15, to samé zimní rukavice. I po 3 hodinovém lyžování vpodstatě v dešti děti odmítali jít domů, no, nedovila jsem se, byly pod vším uplně siší. já mohla sebe ždímat.
NO a softka prostě uplnej standard - lehčí mrholení, déšť OK. Ale při větším dešti prostě promoknou svy. Vím, že je to normální. ale od bundy, co stojí 2× tolik bych čekala něco íc, než normální. Byla hrozně jemná, zatrhávala se, jak lemy, tak samotn bunda. odepínaly se cvočky na kapuci bundy. Což dělá spousta bund, ale i tady bych čekala víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zaharra hele ja reimu taky mam pro dceru kazdy rok a je to o nekolik trid vys nez jine zimni a opravdu se za ty penize vyplati - i ji pak dobre prodas. Ale ten softshell jak pise @Lama Lama opravdu je prumer, mam stejnou zkusenost
jako je to krasne udelany vse atd, ale ta funkcnost je prumer a presne vzhledem k cene…
jinak @zaharra ja reimu kupuju prevazne v nemecku, maji tam lepsi ceny a kdyz chytnes vyprodej
a v cr skibi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama suchace na rukavech me taky stvou, byl to taky jeden z duvodu proc jsem hledala neco jineho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nakonec jsem objednala z unuo
a priznam se zcela povrchne, ze me totalne dostal jejich design a jak k tomu maji i cepici a nakrcnik, no vzala jsem vse i ponozky a funkcni leginy, tak jsem zvedava. Po case sem hodim zpetnou vazbu. Naroky mam vysoke
a s outdoorkids jsem doposud nemela jediny problem, tak jsem zvedava…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky diky za radu Lama i Saaadet. Tak uvidíme koupila jsem to kvůli jeslim abych se nemusela bát, že v tom bude mokro a zima. Jo skibi tam jsem koupila tu kombinézu a teď oběma nepromokavé tenisky. Ještě jednou diky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet jeste treba Dupeto je cesky vyrobce, nejake veci od nich mame a jsme spokojeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit