Dětské softshell oblečení - ČR, doporučte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dětské softshell oblečení - ČR, doporučte.
Zdravím dámy ![]()
Můžete mi prosím doporučit českého výrobce dětského softshell oblečení? Resp objednávám (už po několikáté) dceři v outdoorkids a jsem maximálně spokojená, oblečení je kvalitní, za super ceny a přístup také super. Nicméně nemají na moc výběr ze vzorů. Ráda bych zkusila někoho nového. Narazila jsem na kukadloo.cz, znáte? Mají moc pěkný design, specifika materiálu také ok, ale vůbec je neznám
navíc nerozumím jejich podmínkám, chtějí platbu předem a zároveň je možná dobírka ![]()
No zkrátka prosím s kým máte zkušenost a jste spokojené? Ať je to ČR výroba, děkuji a krásnou sobotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Take mame kalhoty z unuo.cz. Ale treba na fcb je spousta sikovnych mamin, ktere zacaly sit na materske-Napr. Libuscina tvorba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bundy bereme od Fantom - Vrchlabí. A kalhoty nejlevněji šije na MMB kockina, ušije mi i na dcery hubeňoury (není u ní problém střih třeba 122 a délka jako 140) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc všem děkuji za tipy! Už na to koukám a zatím mě velmi zaujalo to unuo
díky @Huk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik mohla bych poprosit o její ID? Děkuji Edit : Už jsem jí našla. Moc pěkné kalhoty. Asi letos zkusíme tyto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik @kuchle ja ji nemuzu najit. S mmb nemam zadnoju zkusenost, musim se registrovat abych nekoho nasla?? diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kukadloo.cz
Značka Kukadloo je moc fajn, objednávala jsem několikrát synovi kalhoty a jsou super, kvalitní a moc pěkně sedí. Kamarádka tam také objednává a je max. spokojená. Takže můžu doporučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saadet taky doporučuji Unuo..
Nebo mám dobrou zkusenost s HM, ale není to ceská produkce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit