Dětské termokalhoty co pod ně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
444
22.9.14 12:48

Dětské termokalhoty co pod ně?

Holky mám dotaz. Koupila jsem synkovi do školky termokalhoty. Teď když bude to škaredé podzimní počasí, dáváte pod ně ještě něco nebo se kalhoty oblékají na holé nohy? Díky za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
22.9.14 12:53

@terka85
Co myslíš těmi termokalhotami?
Jinak termoprádlo funguje správně, pokud se obléká tak, jak má.
Pokud se jedná o spodní vrstvu na kterou se dává ještě nepromokavá, tak - ano na holé nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
22.9.14 13:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
22.9.14 13:05

Však to nejsou termokalhoty, ale softshellové. Pod ně bych dala punčocháče, ale to až fakt v zimě. Teď ještě ne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
22.9.14 13:05

@terka85
Tak to by mne zajímalo, kde si vzala název termokalhoty a pokud umíš číst tak: „Přesto je v zimě vhodné nosit pod kalhoty termoprádlo.“

Tady ty kalhoty si představ jako šusťáky (tedy vrchní vrstvu co neprofoukne či vydrží nepromoknout), takže ideálně pod ně termoprádlo či punčocháče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
22.9.14 13:17

Termokalhoty pod softšelky až v zimě, teď by se ti dítě upeklo. Já pod softšelky dávám termogatě až když je na teploměru nula a míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
22.9.14 13:26

Dceri pod podobne softshellaky davam ted ponozky, kdyz je uz treba 5-10 stupnu, tak puncochace (dcera je hubena a hodne zmrzla) ;) Kdyz je hodne pod nulou, ma pod ne od Fantoma termokamase nebo nosi kombinezu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
22.9.14 13:38

Dcera nosí k softshellkám zatím jen ponožky. Když je kolem těch 5-8 stupňů, tak nosí punčocháče nebo legíny ( ve školce má legíny a sukni).
Termoprádlo nosíme jen na výlety a na hory, do školky nedávám.

• Citovat
  • Upravit
13742
22.9.14 13:47

Pokud je naspodu tech kalhot flis, tak nedavam nic - ted. Kdyz zacne byt zima, tak davam vlnene leginy a kdyz mrzne, tak vlnene kamase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
22.9.14 15:07

Já mám softshellky s flísem vespod a nosím je pouze do počasí pod 5 stupňů a na ven, jinak bych se uvařila. Záleží na parametrech softshellu.
Pokud si nejsi jistá, dej je dítěti jen s ponožkama a tak po půl hodině venku sáhni na stehna, jestli jsou teplé. V opravdu chladnu bych přihodila bavlněné punčocháče, ale jinak si k flísem podlepeným gatím nedokážu představit ještě něco teplého dospod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková