Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky kde kupujete oblečení na hubeňoury, aktuálně mám problém sehnat tepláky a punčocháče na kluka 2 roky, velikost nosí 80 ale jak nemá plenky tak mu všechno padá, běžně ke kalhotům nosí kšandy ale na tepláčkách to vypadá blbě. Nemáte nějaký tip? Kdybyste měli radu i pro holku necelých 7 let velikost 110 tak budu ráda.
@anickadomnik píše:
Holky kde kupujete oblečení na hubeňoury, aktuálně mám problém sehnat tepláky a punčocháče na kluka 2 roky, velikost nosí 80 ale jak nemá plenky tak mu všechno padá, běžně ke kalhotům nosí kšandy ale na tepláčkách to vypadá blbě. Nemáte nějaký tip? Kdybyste měli radu i pro holku necelých 7 let velikost 110 tak budu ráda.
já to řešila laclovými kalhotami a tepláčkami, popř. obyč. gumu vyměnit za regulační, nebo v kiku mají celkem věci na štíhlé děti ![]()
@Pipet píše:
Našívám gumy do pasu
když to blbě vypadá, já chápu že stejně asi jinou možnost mít nebudu (pokud mi tu někdo nedoporučí nějakou firmu která vyrábí na podměrečný děti), ale stejně je vidět že jsou ty kalhoty prázdný, což už třeba holce vadí, už se chce parádit
@Boriska píše:
já to řešila laclovými kalhotami a tepláčkami, popř. obyč. gumu vyměnit za regulační, nebo v kiku mají celkem věci na štíhlé děti
tak zrovna v Kiku se mi zdá že je to snad nejširší, tam jsem byla minulý týden a celkem zklamaná odešla
Já v pase dělám dva záhyby a pak to drží a vypadá to slušně
a to nemám hubeňoura
Nejhorší je na tohle asi tesco mi přijde, kik je dobrej a dávám bacha aby kalhoty měly regulační gumu.
Na hubenoury v CA nebo do skolky u congu.
taky davam gumy do pasu.
A neboj já jednu dobu zase bojovala obráceně, dcerka je jedlík a jednu dobu byla trochu oplácaná ale nic strašnýho a sehnat kalhoty když je v módě vše „slim“ byl docela kumšt ![]()
Starší je hubeňour a docela hezky mu sedí věci z Lidlu (i když tepláky musím vázat na mašličku, ale ne nějak zvlášť moc…
)
@Panuška píše:
Já v pase dělám dva záhyby a pak to drží a vypadá to slušněa to nemám hubeňoura
Nejhorší je na tohle asi tesco mi přijde, kik je dobrej a dávám bacha aby kalhoty měly regulační gumu.
regulační gumy mám na všem stažené úplně na nejvíc a stejně je to málo, jako pro představu jak mám hubený dítě tak třeba holka chodí do první třídy ale kraťasy a sukýnky (prostě to co jí nemůže být krátké) nosí velikost 86 a je jí to v pase akorát
@Panuška píše:
A neboj já jednu dobu zase bojovala obráceně, dcerka je jedlík a jednu dobu byla trochu oplácaná ale nic strašnýho a sehnat kalhoty když je v módě vše „slim“ byl docela kumšt
no mě se právě třeba líbí slimky nebo legíny na těch oplácanějších holčičkách, protože tý mojí když koupím legíny tak je má volné jako tepláky a vypadá to hrozně
@anickadomnik mam hubenoura a padaji mu teplacky i pres plenku, kdyz plenku nema, tak spadnou hned. Uzke teplevky jsem koupila v Lidlu, jedny v Kiku (uz je to dlouho a ted teda nic moc) a jinak treba Farmers ci Vesela nohavice (tam by meli usit na prani pro extra hubene deticky, staci se domluvit), nebo pak nejaka svadlenka z Fleru. Maly ma odtamtud takove jakoby leginky a ty mu nepadaji. Jinak klasicke platene gate bez regulace ci snurky v pase ma na ksandy.