Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jinak ještě dcera nosí pláťáky od Veselé nohavice, ty mají zkracovací gumu. Navíc umí ušít i užší.
@Jana206 Ty Dotex tepláky stojí něco málo přes stovku
Ale je pravda, že ostatní výrobci jsou dražší…
Obnovuju. Kde kupujete kalhoty (dziny, plataky) a kratasy pro hubené kluky? Syn má dlouhé nohy a je hubený. Velikost má 122, ale kalhoty 122 jsou mu krátké, do 128 by mohl vzít kamaráda.
Jako kratasy má teď dlouhé kalhoty velikosti 92 a ty mu jsou dobře.
@Billi píše:
Obnovuju. Kde kupujete kalhoty (dziny, plataky) a kratasy pro hubené kluky? Syn má dlouhé nohy a je hubený. Velikost má 122, ale kalhoty 122 jsou mu krátké, do 128 by mohl vzít kamaráda.
Jako kratasy má teď dlouhé kalhoty velikosti 92 a ty mu jsou dobře.
Bohužel kupuji jen ty, které mají možnost stažení v pase.
Syn nyní potřebuje u dlouhých kalhot velikost 110, u kraťas a plavek nosí i 74/80, boxerky nosí 86/92.
Mám štíhlé holky, starší má taky dlouhé nohy a kupuji jen kalhoty co mají gumu v pase na ty knoflíky, zatím velikost 128, kraťasy beru 110 nebo 104. Mladší má 4 roky a teď nosí kraťasy na 9 měsíců.
@elen-ka kde je sehnat? Teď jsem je s velkou slávou koupila v Kiku a i když je stahnu na minimum, tak mu jsou v pase velke. Kšandy a pásek nesnese. Kde to jde, tam mu pridelam gumu.
Koukni do holčičího oddělení - třeba najdeš něco nerůžového a bez třpytek. Tam bývá opačný problém, kalhoty bývají většinou jen anorektickým holčičkám. ![]()
@baaruunkaa to má teď, ve 122 dobrý, ale 128 i po maximálním stažení je problém. Asi mu nasiju lemy na 122 a bude ještě nosit ty ![]()
@Billi Já kupuji v kiku-tam mají celkem úzké kalhoty. Jen nevím co budu dělat až doroste do velikosti bez gumiček. Já mám výhodu, že na holky se dají kupovat legíny, sice zužuji. na ty kluky je to docela problém.
@Billi píše:
@elen-ka kde je sehnat? Teď jsem je s velkou slávou koupila v Kiku a i když je stahnu na minimum, tak mu jsou v pase velke. Kšandy a pásek nesnese. Kde to jde, tam mu pridelam gumu.
No já většinou kupuji v CA, HM. Zatím nám stačilo, když ta guma byla co nejvíce stažená. Ono jak je to nařasené, tak to synovi celkem drží.
@Billi také nakupuji v CA, HM, Kik. Tak od velikostí 122 se dají najít kalhoty i ve střihu slim, tak neboj, bude mít co na sebe… ![]()
Já kupuju na svoje hubeňoury kalhoty se stahovaci gumou v Takko. Můj 4,5 letý váží 13 kg, a když se pořádně stáhnou, tak mu jsou. Nejradši vychytávám různé akce, aby to nebylo příliš drahé.
Holčičí kalhoty pro kluky nekupuj, jak tu někdo radí - mají nižší sed a kluky by to dřelo.
@J_Doe píše:
@Billi také nakupuji v CA, HM, Kik. Tak od velikostí 122 se dají najít kalhoty i ve střihu slim, tak neboj, bude mít co na sebe…
Já se nebojím, ono se to vždycky nějak vyřeší, ale nedávno mu koupila aktivně babička džíny a vypadá v nich jak od jízdní policie
Slimky jsou dobrý nápad, kouknu na ně.
@deimoska to je drobek? Kolik měří?
@Billi měří asi 104 cm teď ve 4 letech, jeho 1,5letý brácha váží 11,5 kg (při 86 cm). Když jsou vedle sebe, je to jako tintítko a hromotluk
Jinak v tom Takku nakupuju i vel. 140 a víc na jiného hubeňoura a taky mu to padne (v 11 letech váží 28 kg, 140 cm).
Příspěvek upraven 21.06.17 v 12:27