Oblečení na hubené děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56314
9.6.15 12:35

@Pipi 00 záleží na materiálu těch legín, já mám taky hubenou holčičku, ve 2,5r nosí legíny na 18m a ještě jí plandají :lol: Tedy když jsou bavlněné. Jak je tam nějaký podíl elastanu, tak už je to v pohodě, máme asi čtvery takové z lidlu a ty jí sedí dobře.
Tepláky dávám přešívat babičce, když je potřeba, většinou když od někoho dostaneme širší střih, už v tom má grif, protože hubené mám obě děti :mrgreen: Na staršího objednávám z netu tepláky Kugo - je to 100% bavlna a mají funkční šnůrku v pase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
9.6.15 12:41
@Ali-Ali píše:
Mam teda kluka, takze leginy neresime, ale nedokazu si predstavit, ze bych na nej nejake sehnala :lol: (104cm, 13,4kg)jo a teplaky jsou katastrofa, maji sice snurku, ale uplne na houby, protoze u 9 z 10 s ni nejdou v pase stahnout (muze mi nekdo vysvetlit proc tam teda je?), takze mu proste vsechno pada. padaji mu i teplaky, ktere uz ma kratke :roll:

Já jsem teď viděla u jedné paní krásné šité legíny na kluka… mít mladšího, hned bych do toho šla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
9.6.15 12:53

Zakladatelko do drazdan to máš kousek, primark je supr pro chudé, jezdím tam taky, já teda do vídně. ceny supr. jinak v polsku řetězec auchan, ale to nevím, jak to máš daleko, tam jsou věci pro štíhlé a ceny suprové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
9.6.15 12:58

@Pipi 00
jj pepco elasťáčky jsou úzký a dlouhý, jen vybírej podle skutečné délky a šířky dítěte a né podle etiket (na tříleťáka mi sedí gatě „6 - 7 let“).. a taky často mají jednu nohavici delší než druhou, ale to se snadno opraví a za 49/79,– na písek super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.6.15 13:11

Taky doporučím obchod Pepco, dcera3,5 roku je taky hubeňour, nohy jak hůlčičky a jejich legínky vel. 104 jsou jí pěkně obtažený, nepadají :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
9.6.15 13:24

Také se přidávám - dcerka 5 let, 110cm a 16 kg, je hubenourek…leginy jedině z Pepco, nebo i z Lidlu ale jak který…Mám i problém s kalhotama - má dlouhé nohy, takže kupuji podle dýlky a to je velikost 116 a ne všechny mají regulaci, mám tu asi 3 kalhoty kde je potřeba přešít nebo všít gumu, ale nějak nemám čas a přiznám ani nejsem moc dobrá švadlenka a nemám šicí stroj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
9.6.15 13:31

@mom.kri
no na dlouhány jsou taky dobrý ty falešný rejoicky od větnamců (tuším neverest?).. bývají dlouhý se stahováním v pase i dole na kotnících, takže na lítačku do lesa a na písek ideál a nemusíš přešívat ani stahovat gumu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
9.6.15 13:35

@kjhui - jj to máš pravdu ale ty zase mají takovou blbou šnůrku na stažení, pomocí takové přesky a to jí jde taky blbě…takže do školky střídá 2 tepláky a jedny šustáky které majíé v pase pružnou gumu a nepadají ji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
10.6.15 00:14

@Pipi 00 také mám hodně štíhlou dceru. Teď jí je tedy 12 let. Vždy jsem musela volit mezi tím, jestli jí věci budou na šířku nebo na výšku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
10.6.15 10:21

@mom.kri
hele ráno jsem si na tebe vzpomněla u skládání prádla, tu blbou přesku máme jen na teplejších gatích od toho neverestu, na těch tenkých pláťácích je jen šnůrka z té kostkované látky (mmch. s oblibou vytahovaná potomkem a mě pak čeká piplání se sichrhajskou a protahování šnůrky nazpět), asi už i větnamci šetří na přeskách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
10.6.15 17:38

@Barushe @kjhui @mom.kri Tak jsem dnes zajela do toho Pepca a fakt dobrý. Ty půjdou. Potvrzuju, že je tam třeba chodit s metrem a měřit, každý kus je jiný a velikosti neodpovídají. Za 59 dobrý. Mám asi 5 ks :-) a nebyly to ani moc hrozné vzory.
H&M má taky celkem úzké, ale za 149. A pas mají širší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
10.6.15 19:19

Pokud chcete tepláky s nepřišitou gumou tak všechny české bavlněné co jsme měli mají gumu volně a dokonce i otvor aby se k ní dalo dostat (Dotex, Betty mode..). když máme nějaké s našitou gumou tak to normálně někde zevnitř napářu a navlíknu tam ještě navíc klasickou teplákovou gumu. Utáhnu, zavážu, uzel zastčím dovnitř :lol: Zrovna tak, když je někde zavazovací šňůrka tak ji taky nahradím gumou. A ty Neveresty sice takhle upravit taky jdou ale dceři to dělalo na zadku pytel, vypadalo to blbě. Teď má tyto http://www.sportisimo.cz/…enich/64259/ a sedí jí hezky :palec: Leginky nosí jen jako podvlíkačky v zimě tak je jedno jak vypadají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
11.6.15 08:46

@Ainy Taky nakupuju dětem oblečení české výroby, většinou mají gumu volně v tunýlku, funkční, ať jde o tepláky nebo spodní kalhotky.Ale ta cena je většinou bohužel někde jinde než nějaké Tesco, Lidl atd.
Mám ráda Tulec Trend, Amálka, Autex, Eva nebo menší české výrobce(logo a adresa na visačce).

Já si myslím, že většina oblečení se „speciálními požadavky“,dostupná je.Jen je to o ceně. Dle mého názoru, pokud si nějaká maminka založí podobnou diskuzi, tak za jeden kousek oblečení nechce dát několik stovek, ale zaplatit cenu podobnou jako v akci v Lidlu.

HM a CA mají taky oblečení pro hubené děti. Jedna z dcer má velmi útlou postavu, nakupuju jí tam taky něco. Je to levnější, než české oblečení, ale za pár korun často taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
11.6.15 09:32

Já mám ty tenký neverestky na obě děti, ale jen proto, že jsem při nákupu asi přemýšlela o kravinách nebo nevím :mrgreen: a přehlídla jsem, že nemají uvnitř regulaci na knoflík a gumu, jinak už kalhoty bez tohoto nekupuju ani pro jednoho. Ale máma na to koukala a říkala, že to nějak půjde předělat..

Můžete se mi prosím kouknout, jaké mají složení materiálu ty legínky z pepca? Díky :kytka:

Jinak já si teď i hodně nechávám věci na děti i šít, vlastně i na sebe. Ta kvalita je úplně někde jinde než zboží z řetězců, přitom o tolik dražší to není a je to originální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
11.6.15 10:25

@Moise 95% bavlna, 5% elastan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie