Dětský bazar Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dětský bazar Liberec
Zdravím všechny maminky i ty nastávající.Jsem ve 27 týdnu těhotenství a proto,že nemám moc peněz ráda bych si pořídila postýlku z bazaru.Bydlím v Liberci a na broumovské je tu dětský bazar kde mají i postýlky máte prosím někdo zkušenost s cenamy v tomto bazaru?mockrát děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, to je Korint. Ceny nevím. dávají to tam lidi do komise, takže pokud si řeknou za postýlku 1500 tak ona to tam za tu cenu dá. Lepší je podle zkusit mimibazar a nebo aukro. Když budeš třeba měsíc poctivě číhat, tak určitě na něco pěkného narazíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
na aukru jsem kupovala už spoustu věcí ale takhle to bude lepší kvůli dopravě a také něco jiného je vidět postýlku na fotce a jak opravdu vypadá ale děkuji .)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, mám u našich v Liberci postýlku i s matrací. kdybys chtěla, nechám Ti to komplet za 500,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majča píše:
ahoj, mám u našich v Liberci postýlku i s matrací. kdybys chtěla, nechám Ti to komplet za 500,–
to bych ti byla neskutečně vděčná tak mi prosím pošli kontakt na email
a domluvíme se
děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nebudeš potřebovat i takovou tu rozkládací (síťovou) ohrádku?
Dostali jsme kdysi jednu starší od kamarádky - je funkční, jen má od její dcerky okousaný a otrhaný vršek té obruby (nebo jak to nazvat)což by se muselo nějak zadělat a musela by se vyprat, protože nám stála 4 roky ve sklepě ale svůj účel by určitě splnila.. a nechce se mi to prodávat, protože poštovné by bylo myslím celkem drahé ale je ji jí líto vyhodit..
- Citovat
- Upravit
@kacaha píše:
Ahoj, nebudeš potřebovat i takovou tu rozkládací (síťovou) ohrádku?Dostali jsme kdysi jednu starší od kamarádky - je funkční, jen má od její dcerky okousaný a otrhaný vršek té obruby (nebo jak to nazvat)což by se muselo nějak zadělat a musela by se vyprat, protože nám stála 4 roky ve sklepě ale svůj účel by určitě splnila.. a nechce se mi to prodávat, protože poštovné by bylo myslím celkem drahé ale je ji jí líto vyhodit..
Děkuji za nabídku ale mám pro sebe a malou stísněný prostor máme moc maličký byteček a tak ohrádku nechci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dobrej
Dobrej slecinko ano mame skusenost a muzeme vam zarucit ze bromovska je opravdu v necem lepsi, pokud schanite teda postilku neni problem se nejak dohodnout
- Citovat
- Upravit