Dětský doktor - váš názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.12.12 12:51

Dětský lékař- váš názor

Krasny den vsem, obracim se na Vas tady s „prihodou“, ktera me docela naprudila 8o :)
Radeji anonymne…
Ve stredu me dosla pozvanka, ze se mam 13-14.12 dostavit s malou na ockovani proti spalnickam atd (15 mes.). Obratem po precteni jsem doktorce volala a rekla ji, ze se omlouvam, ale dostavime se az po novem roce, ze je mala ted nachlazena. Sestra me rekla, ze i pres to, se mame stavit, ze by ji pani doktorka chtela videt, naposledy jsme tam byli na rocni prohlidce…Ja jsem se ohradila, ze jsem „rada“, ze ma mala „jen“ nachlazeni a nechci, aby tam neco jeste chytila vic… Na to ona ze ne, ze ted pred Vanocema tam maji skoro furt prazdno…H :cert: Haha bych chtela videt to prazdno :think: Tak jsem to nejak tak zahrala do neutralna a proste ji nerekla, jestli dojdem jeste pred svatkama… V patek tam byl muj bracha a psal mi, ze se po me ptala doktorka (2 dny po telefonatu). Dnes me prisla od ni sms, ze jsme mam urcite zitra dostavir s malou na ockovani :zed:. Ani nevite, jak me tohle vytocilo!!! Snad ja jsem matka a ja si sama zhodnotim stav sveho ditete, jestli je vhodne ho ockovat ted nebo az za 3 tydny… Nevim o co ji neustale jde… :think: Dekuji Vam vsem za svuj nazor. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3419
17.12.12 12:55

Já bych nešla a asi bych změnila doktora, zdá se, že přesahuje své kompetence :think:
To je strašný, nedivím se, že jsi naštvaná, možná bych jí zavolala a něco pověděla :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
17.12.12 13:00

Konkrétně tohle očkování si můžete nechat dát klíď dýl, není stanovený věk vyhláškou do kdy „musí“ být tohle očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
17.12.12 13:01

Hele, já bych to tak tragicky neviděla. Nevím jestli je to pořád stejné, ale naši kluci měli předepsané preventivní prohlídky a nemohla by se Vás týkat ta v 18.měsících? A proto Vás taky doktorka chce vidět?? Třeba jí v tom kolidují svátky apod. Navíc, že zmínila očkování, bůh ví co jí sestřička řekla nebo neřekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
17.12.12 13:01

Ahoj,

njn jasná věc očkování proti spalničkám, moc dobře ví, že to odkládáme :cert:

Na dr. bych se vyprdla a našla si jinou :hug: Ale nejdřív bych se tam asi stavila a něco jí pověděla :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.12.12 13:02
@Hellísek píše:
Konkrétně tohle očkování si můžete nechat dát klíď dýl, není stanovený věk vyhláškou do kdy „musí“ být tohle očkování.

přesně tak, nenech se do toho vůbec tlačit! A vůbec to zavání fakt kádrováním, takovéto jednání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
17.12.12 13:04

Její jednání je samozřejmě divné :think:. Možná bych se podívala po jiné doktorce. Třeba jen potřebuje do konce roku nahonit klientelu :nevim:. Já se teď dostala na výpis ze zdravotní pojišťovny od roku 2010 a už se ani nedivím proč mě tak lanařila na Prevenar 13 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
17.12.12 13:05

Ahoj, já bych jí zavolala a trvala na tom, že chci mluvit s doktorkou. Nikam bych se nehnala.
Třeba očekává dar k Vánocům :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
17.12.12 13:05

Já bych tam asi šla, buď s dcerou nebo bez a řekla jí slušně, že TEĎ si prostě očkovat nepřeju, tečka. Navíc i kdyby byla zdravá, tak teď před Vánocemi? Celé svátky jí může být špatně, takže kdyby byla dr. rozumná, navrhla by vám odklad sama 8o Navíc u toho MMR prý není zákonem stanovená hranice, dokdy musí být dítě naočkované (alespoň tak jsem to pochopila, kdyžtak mě někdo opraví), my osobně chceme dceru nechat očkovat až po 2. roce, jak se bude dr. tvářit nevím, ale jsem odhodlaná na tom trvat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnonymLucka
17.12.12 13:06

Stalo se mi to

Doktorka mi taky poslala sms, že se máme dostavit na očkování mmr. Ignorovala jsem to. Pak mi přišla sms, když bylo dceři 16 měsíců. Rovněž ignoruji. Beru to tak, že doktorka si nechala z počítače vyjet děti, které mají určitý věk, a těm to poslala. A taky tam bylo napsáni, že to platí, pokud je dcera zdravá. Což teď máme každou chvilku něco. A kromě toho to dceři nechci dopřát vůbec. Pokud ale mluvila s tvým bratrem a o očkování mu říkala, je to jasné porušení lékařského tajemství. Minimálně bych pak změnila lékaře, případně se zamyslela nad podáním stížnosti.

• Citovat
  • Upravit
5037

Hm, to je fakt divný, moje doktorka mi v pohodě vyjde vstříc, když v daném termínu nemůžu nebo jsme nemocné. Minule jsme tam byly až měsíc po daném termínu a doktorka to nijak neřešila :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
medvidek

Ahoj, nešla bych.Chce dítko „vidět“jen pro forma a tebe vyděsit a donutit k očkování protože „takhle se to přece dělá“ :zed: :zed: :zed:.Zavolej ještě jednou, chtěj mluvit přímo s Dr, klidně si počkáš, když bude mít sestra řeči, a řekni to přímo Dr. že nepřijdete. Další poradna je v 18m tak na tu pokud bude dítko zdravé přijdete. Popřej klidné vánoční svátky a šmitec.

• Citovat
  • Upravit
5037
17.12.12 13:08

Jo a hlavně, naše doktorkanám termíny neoznamuje, musíme si je hlídat sami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
17.12.12 13:08

Ja myslela, ze se mi to smazalo a nevlozilo!!! Prosim adminy o smazani, jestli to jde!
A Vam vsem se moooooc omlouvam!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
17.12.12 13:09

Dítě by mělo být na očkování nějakou dobu před uplně zdravé. Jinak bych ho prostě píchnout nedala a dr. bych asi slušně poslala do pr.. ehm, oznámila, že je malá nemocná a nejdeme nikam, hotovo. :) Dostavíte se až bude zdravá a dr. se může třeba poprdět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty