Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Teď jsem koukala na leták Kauflandu a mají tam taky nějaké stany asi za 380korun, vypadají docela dobře.
@smudlik.esta Já taky, i rozměry jsou ok. Musím tam poslat muže.
Ahoj holky,
Obnovuji diskuzi a prosím o radu či přímo odkaz. Chci koupit synovi dětský domeček do pokoje. Koukala jsem na stany z ikey, ale moc mne to zpracování nepresvedcilo. V cem si vyhrají vaše deti? Synovi je 19 mesicu, domeček klidně látkový nebo i plastový (karton ne - nepřežil by, syn je dost divoch) venku jej používat nebudeme. Děkuji za rady ![]()
@Tichošlápek No my máme ten hrad z IKEA a švagrovci mají levný plastový domek, a zatímco u nás děti řádí a stan drží, tak ten plastový už několikrát lehl. Takže když do plastu, tak fakt kvalitní, třeba Smoby. Ten látkový z IKEA vydrží a je kvalitní, ale je to spíš bunkr, nedá se tam hrát třeba na krám nebo prodej zmrzliny, jako v tom plastovém.
Kdyby jsi chtěla, přenechám za 250kč tento, budu ho stejně dávat do inzerce. Má plastové trubky, ze kterých se snadno sestaví konstrukce, plášt s motivy krtka je omyvatelný. Rozměr má 99×74×109 cm.
Kdyby jsi chtěla, přenechám za 250kč tento, budu ho stejně dávat do inzerce. Má plastové trubky, ze kterých se snadno sestaví konstrukce, plášt s motivy krtka je omyvatelný. Rozměr má 99×74×109 cm.
Máme hrad z IKEA a je super, je pevný, tak sampozřejmě se hýbe do stran, ale drží a je pořád jako nový. Malá ho má asi od 1,5 doku, teď jsou jí 2,5 a pořád OK, ale má hos píš jako takovou schovku, má tam plyšáky a hraje si tam, moc v tom nevyvádí…
Jinak se mi moc líbí toto, je to teda karton, ale bude dost pevný dle mě, líbí se mi, že si ho člověk může sám namalovat:-)
My jsme měli tento a zrovna ho prodáváme, protože holky z něj vyrostly. Provedení je velmi kvalitní a festové, byli jsme spokojeni. Tak kdyby byl zájem, můžeme se domluvit. Uvnitř je kapsář na hračky. Jen při praní trochu pustila červená, tak má mírně růžová okna a dveře. ![]()
My jsme měli tento a zrovna ho prodáváme na Aukru, protože holky z něj vyrostly. Provedení je velmi kvalitní a festové, byli jsme spokojeni. Tak kdyby byl zájem, můžeme se domluvit, napiš SZ. Uvnitř je kapsář na hračky. Jen při praní trochu pustila červená, tak má mírně růžová okna a dveře (ale zase mrkneš z okna a všechno vidíš růžově, což má svá pozitiva). ![]()
Příspěvek upraven 20.04.16 v 12:43
Omlouvám se, nahrálo se to víckrát.
Příspěvek upraven 20.04.16 v 12:08
Omlouvám se, nahrálo se to víckrát.
Příspěvek upraven 20.04.16 v 12:08
@Tichošlápek Ahoj, mé děti si hrají v domečku opravdu z tvrdého kartonu a pořád drží. Sama jsem ho tvořila s pomocí manžela a dětí. Není to takový ten měkky karton, ale tenhle fakt drží ![]()
@Tichošlápek Mrkni pro představu do diskuze termin porodu listopad 2016, strana 190, uplně nahoře ![]()