Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
ráda bych se Vás zeptala jestli a případně jakou máte zkušenost s dětským klubem Pohádka v OC Carrefour ve Stodůlkách.
Díky
Nika
Ahoj Niko,
byla jsem tam dvakrát. Cvičí se v malé tělocvičně asi třičtvrtě hodiny v počtu čtyř až pěti dětí. Řekla bych, že cvíčo se hodí pro děti od roka a půl. Začíná se říkankama, písničkama, pak nafukovací balóny, opičí dráha a nakonec nějaké výtvarné umění. Teď jsme dělali vánoční přání vodovkama.
Není to pro nás úplně ono, ale jako změna dobrý.
Alča.
Díky Alčo, synovi je 13 měsíců, tak by mě zajímalo jestli ještě není (resp. po novém roce nebude) na tohle cvičení moc malý (na www stránkách uvádějí vhodnost od 14 měsíců). Hledám nějaký program na zimu a nejraději bych, aby to bylo blízko (bydlím u Anděla), pokud o něčem víte, budu ráda, když mi poradíte.
Nika
Ahoj Niko, zkus jeste www.nahoupacimkoni.cz, je to hned vedle Carrefouru, chodila jsem tam s malou kdyz byla hodne mala a bylo to celkem fajn. Maji tam i detsky koutek a cviceni pro ruzne velke deti.
Simona
Ahoj Niko,
za zkoušku nic nedáš. Mně moc nesedla cvičitelka. Je tam i hernička, kde se potom můžete vyblbnout.
Nám se líbí v baby club Kenny, kde se cvičí v tělocvičně. Je tam velký prostor, kde se Péťa může proběhnout. Takže když ho cvíčo nebaví - což u těhlech mrňat není žádný div - může chvíli blbnout vedle a nikoho to neruší.
Alča.
Díky, myslím, že je to hlavně o lidech, tak mě zajímaly konkrétní zkušenosti. Alčo, do Kenny chodíte kam? Našla jsem, že je i na Hůrce. Díky Nika