Prujem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
9.12.05 11:42

Prujem

Ahoj holky, nevite, co by zabralo male na prujem? Rostou ji zoubky a k tomu ma i prujem, ale nikdy predtim ho nemela, tak nevim, co koupit v lekarne :?: :(

Diky moc,

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
9.12.05 11:54

Ahojky, tak my jsme s tim bojovali pred tydnem. Davala jsem prckovi ryzi s mrkvi, napit mrkvovou stavu a do jidla jsem mu zamichala Smectu. Ta vazne na prujem zabira. Na svacinu banan. No a jak se nam vyklubal zoubek, bylo najednou po vsem. :D :D
Romca a David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.12.05 19:43

ahojky, taky doporučiji smectu. Zabírá dobře. Nebo pak ještě ty „babkovský rady“ jako je banán nebo borůvky.

• Citovat
  • Upravit
569
9.12.05 20:03

Taky pomáhá Hylak (tak ted nevím jestli to píšu správně) sice děsně smrdí a vůbec nechutná ale opravdu zabere.Jen si nejsem jistá jestli neni jen na předpis :?

Papa a ať je brzo zoubek venku a brzo po průjmu

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
9.12.05 22:18

Ahojka, my taky používáme Smectu, je super. Když malá měla průjem kvůli zoubkům, tak jsem to ale spíše řešila potravinama (mrkev, rýže…) a stačilo to. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
10.12.05 09:15

Ahoj podla mna ked to nie je nejaka infekcna hnacka, ale je to len od zubku, je zbytocne tlacit do mimca lieky. Predva sa ORS 1000 alebo 2000, vyraba to hipp a je to mrkvovo-ryzovy odvar urceny na hnacky. Zatial to zabralo kazdemu, co poznam, len toho nedaj moc a aby nebol opacny problem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
12.12.05 18:47

Ahoj holky (Simčo, Marty :D )
Nám na průjem nezabíralo nic…až jsme skončili v nemocnici :( Takže jen varování (nechci poučovat, ale někdy je každá rada dobrá, jak jsme se přesvědčili…): průjem si asi prožije každé mimčo, samozřejmě je to někdy jen od zoubků, ale jakmile se v hovínku objeví byť jem trocha krve, tak hned volat lékaře nebo pohotovost :! Zvlášť u malých dětí jsou průjmy nebezpečné…

Zdravé děti přeje Fifík a Tomík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
12.12.05 19:14

Prosim poradte přidám se s dotazem sem neumím založit nové forum.Dnes jsme měli 2krát hlenovitou stolici to mne nepřekvapuje,ale zároven tam byli také černé nitky jako červíci,ale nehýbalo se to.Byla sem to ukázat u dr. v nemocnici a bylo mi řečeno,že to může být od rýmy.Malýmu je půl roku a je plně kojen nesetkal se s tím někdo náhodou nějak se mi to nezdá,že by to byo od rýmy tak jdu pro radu sem.Děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
12.12.05 20:09

Nicol, tak to neporadim, jen poradim, jak založit nový dotaz (téma) - přesně vedle tlačítka zaslat odpověď máš tlačítko nové téma. Tak na to klikni. Otevře se ti podobné okno, jako při odpovědi, jen musíš do vrchního řádku napsat název, který se pak objeví v přehledu témat. A odeslat a je to.
 Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.8.22 23:15

@RomanaM četla jsem že smekta je od 3 let dítěte. Kolik je tomu vašemu??? Já bych měla zájem ale nám doporučili tasectan že smecta je pro 3 a výše…napsite svoji zkušenost diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí