Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, hledám typ na dárek pro naši holčinu ke 3tím. narozkám. Má snad vše, ale hrozně ráda si hraje na kadeřnici a podobné, tak mě napadl dětský kosmetický stůl s příslušenstvím. Tak prosím ty, které ho mají, o info, jakou udělal radost a zda to není jen další krám do pokojíčku.
My máme doma kosmetický stoleček s klavírem a židličkou. zrcadlo svítí a hraje. byly k tomu plastové malovátka a fén myslím a malá byla nadšená. hraje si s tím už přes rok. máme něco takové ale krom šuplíčku je klavír
a ten pokládací bez noh jsem včera viděla v tescu kolem 200 kč
http://aukro.cz/…9588292.html
@Ackulik Tak já právě myslím, ten s tou židličkou. Už bych ho i koupila, sice v jiném designu, ale to nevadí. Jen my přijde, jestli to není moc malé a chvíli to vydrží? Malé budou 3 a u těch židliček píšou výšku cca kolem 20ti cm.
Malé jsme to koupili cca ve dvou letech teď má 3 a půl a židlička pořád drží. je fakt, že je malinká, ale účel plní ![]()
Ale je fakt, že z toho stolečku nám při přesunu upadávají nohy, možná je lepší je přilepit ![]()
@Ackulik Díky. No asi ho koupíme, protože nic jiného mě nenapadá a takto na obrázku to vypadá moc pěkně.