Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, omlouvám se za trochu zvláštní diskuzi, ale nemám se koho zeptat.. Chci koupit elektrickou motorku (tříkolku) pro dítě 2 roky, ale nevím jaký koupit výkon motoru. Bude stačit 18W? Nebude to slabé? Jaké elektrické tříkolky máte vy? Moc děkuji.
@Koza-Dereza píše:
Ahoj, my nedávno koupili 6V mini Ducati http://www.vozitka-pegperego.cz/…ati-IGMD0004 je od 1 do 4 let, ale připravujem to jako dárek k 1.narozeninám.. Zkoušeli jsme a jede to celkem hezky, pro 1 ročního to určitě bude dobré, asi i 2 ročního by to stačilo.. A od 3 let mají i silnější..
Tak ta má 35W, to je hodně slušný výkon. Bohužel je to jenom do 15 kil, ale jinak je super..
@Koza-Dereza píše:
Aha tak to se omlouvám, já tomu až tak nerozumím, no mají tam i jiná vozítka, příklad- http://www.vozitka-pegperego.cz/…ici-IGED0918 , ta je do 25 kg, čtu, ale je trošku dražší.. A teď jsem viděla v Kauflandu také nějaké vozítko, neznám parametry, ale vypadalo pěkně a stálo kolem 1000 KČ.. Nevím kolik chcete investovat, ale určitě se dá dobře vybrat.. Mě každý doporučoval to peg-perego, prý to je kvalitní značka..
No, právě čím míň tím líp.. Jsem sama, takže si nemůžu bohužel moc vyskakovat. No ale možná ušetřím na tu Peg Perego, co teď pročítám diskuze, tak jsou opravdu nejlepší. Do Kauflandu taky mrknu. Moc děkuji ![]()
@Koza-Dereza píše:
@LauJak Tak našla jsem v letáku Kaufland to vozítko, je do 25 kga stojí 999 KČ..
Já se teď dívala na leták Kauflandu od 5.3.2015 a tam nic není. Prosím, mohla bys mně napsat odkaz kde jsi to našla? Moc děkuji! ![]()
@Koza-Dereza píše:
@LauJak Tak našla jsem v letáku Kaufland to vozítko, je do 25 kga stojí 999 KČ..
Už to mám, jsem to přehlédla.. Děkuji za tip.. ![]()
@Koza-Dereza píše:
Není zač.. Já si na to právě vzpomněla, tak mě napadlo, že se podívám do letáku, tak že už to máš
.. No vypadalo to moc hezky, určitě to omrkni a něco s malým/malou vyberete
..
Jj, vypadá to dobře. Zítra se tam stavím, Kaufland mám za rohem naštěstí. Moc Ti děkuji, jsi moc hodná! ![]()