Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojte,holky prosim vas,nevite,kde se da na trase metra B v Praze zajit do nejakeho detskeho koutku s 8.mesicnim mimcem?A je vsude poplatek za to,ze tam jen posedime nebo ne?Vubec nevim,jak to funguje,tak moc dekuji za rady.:-)
ahoj, mně kamarádka říkala o dětském koutku v kotvě (náměstí republiky). já jsem tam zatím nebyla, ale ona si to pochvalovala. jmenuje se to kulíškov. co se týká poplatků, tak jsem na netu našla, že pro děti do jednoho roku je to zdarma a od jednoho roku to stojí 80,–.
Tak třeba v Kotvě je kulíškov nebo na Nových Butovicích sloníkov,v obojích se platí vstup a jsou vhodné i pro prcky.
Kamaradka mi posilala odkaz na tohle centrum http://www.acentrum.eu/, pry by se tam mohlo dat jen kafe a je tam i mistnost s hrackama pro deti. Chci to teprve vyzkouset, tak nevim, jestli za to budou vybirat poplatek.
monavika píše:
Ahojte,holky prosim vas,nevite,kde se da na trase metra B v Praze zajit do nejakeho detskeho koutku s 8.mesicnim mimcem?A je vsude poplatek za to,ze tam jen posedime nebo ne?Vubec nevim,jak to funguje,tak moc dekuji za rady.:-)
Na Palmovce kousek od metra je Pizzerie u Divadla,kde je pěkný dětský koutek. Vše zdarma,jen ty si budeš muset dát aspon kafe ![]()
A nebyl jste někdo v baru Divoké matky v Karlíně? http://www.facebook.com/…123239520447 ten vypadá mooooc zajímavě nejen pro děti:-)
JEEEEE diky gtaky furt hledam neco pro rocniho prcka a vsude stale vnucuji cviceni s detmi coz ja nechci chci jen hernu galerku mam za bharakem tak zitra vyrazime !!!
DO Slonikova a Kuliskova chodime pravidelne a jsme moc spokojene.Myslim ja s dcerkou
Muzeme doporucit…
Do Kuliskova teoreticky bys platit nemusela,ale nesmis ditko dat do ohrady mezi ostatni deti a hracky.
Do Slonikova vstupne platit musis,jinak se tam nedostanes.Je to cele uzavrene.Coz ocenuji a je to tam supeeer i pro 8mesicniho prcka.
sara1000 píše:
DO Slonikova a Kuliskova chodime pravidelne a jsme moc spokojene.Myslim ja s dcerkouMuzeme doporucit…
Do Kuliskova teoreticky bys platit nemusela,ale nesmis ditko dat do ohrady mezi ostatni deti a hracky.
Do Slonikova vstupne platit musis,jinak se tam nedostanes.Je to cele uzavrene.Coz ocenuji a je to tam supeeer i pro 8mesicniho prcka.
Tak to se budu moc tesit mala se styka jen se starsima detma 5 a více roků takže doufám že tam narazíme taky na nějakého prcka v jejím věku…jinak tu 100 klidne zaplatím nemůžem s penězma sice vyskakovat ale tohle mi jednou za čas nepřijde jako nějaká mega pálka… no už sem řekla manželovi že tam zítra jdem a světe div se půjde s náma ![]()
Chodíme do kulíškova a jsme spokojené moc, já vytáhnu noťase, popřípadě klevetím s maminama a malá řádí, je to tam balzám na moji duši
![]()
Ten Kulíškov je super i pro malé děti,mají tu malou herničku pro prcky oddělenou plotkem a je tam plno hraček i pro nechodící mimča.Navíc tam nebývá moc lidí.Aspoň co jsme tam byli my v sobotu tak v pohodě.A je tam velká trampolína, tu malá miluje od 3/4 roka.Lehne si na ní a já ji houpu ![]()
Tak sme dnes byli ve slonikove a proste bomba !!! dekuju moc za radu ja sem teda zdrbana jak kote mala je plna energie ale ocividne si to uzila byli sme na trampoline v bazenku s balonkama pak lezla na stenu tancovala no skvely…cena me velmi prekvapila a personal byl milej… ja odpurkyne krouzku dokonce zvazuju ze by sme tam s malou zasli na nejaky to cviceni s prckama !!! Takze jeste jednou diky za tip !!! ![]()
tak mi v dubnu jdeme vyzkouset Kuliskov na Vysocanske
jsem zvedava,jak se tam Vikince bude libit a ostatnim maminkam s jejich detmi ![]()
Tak nakonec chodime do Kuliskova na Namesti republiky…je to tam super a male se tam libi
zachvilku tam jedeme ![]()
Byl nekdo v kavarne Divoke matky v Karline? Je to tam vhodne i pro lezouci dite? Dekuji!