Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
tak mi v dubnu jdeme vyzkouset Kuliskov na Vysocanske
jsem zvedava,jak se tam Vikince bude libit a ostatnim maminkam s jejich detmi ![]()
Tak nakonec chodime do Kuliskova na Namesti republiky…je to tam super a male se tam libi
zachvilku tam jedeme ![]()
Byl nekdo v kavarne Divoke matky v Karline? Je to tam vhodne i pro lezouci dite? Dekuji!
@CokeLady až nahoře
pro malý je to ohrazený, spousta hraček! Stolečky, kafíčko, limonádky.. Vstup se platí - nalepí dítěti na záda nálepku, cenu nevím okolo 100,– myslím, ale malá už byla starší, tak snad nekecám
A ano i židličky ![]()
Je to myslim ve tretim patre.Ono to z vytahu uvidis. Plati se 90kc za dite do 2 let, dospelak to ma zdarma. Kavarna je primo tam (teda pani, u ktere se plati vstup tam ma kavovar
).Je to tam pro vsechny vekovy kategorie.Pro ty mensi je tam spousta hracek, stolecku interaktivnich a tak.Ta hraci plocha je ohrazena a kolem jsou stolky pro matky, jidelni zidlicky,(ty ikeacky),je tam mikrovlnka a ta pani tam prodava i nejaky jidla pro deti (myslim ze Hami)
Byva jich tam docela dost, ale je to velky, tak to neni tak strasny.Ja tam chodim fakt rada, malej se tam vzdycky hrozne utaha a pak spi ![]()
Hezka herna (tedy ne na trase metra B) jsou Krouzky na Vltave v Braniku. Ma to 2 patra, spousta hracek. Mohou se tam najist jak maminky, tak deti. Prodavaji tam sklenicky Hipp a maji dostatek jidelnich zidlicek. Do 12 mesicu se neplati nic.
http://krouzkynavltave.cz/…a-a-kavarna/
@CokeLady píše:
a bývá tam hodně dětí? chystám se tam dnes, tak abychom tam nebyli sami, maličký má děti rád.
to se neboj, teď o víkendu tam bude dětí určitě dost a dost. K tomu co bylo napsáno, jen dodám, že je tam možnost si i objednat oběd (u baru ti dají jídelní lstek a telefon, kam si zavoláš) - je to jedlé a za lidový peníz ![]()
Ahoj, nebyl jste někdo v tom novém mateřském centru na Ládví? viděla jsem leták, že tam je herna a prodejna oděvů, ale nevím přesně, kde to je a kolik to tam stojí.