Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To já moc dobře znám, koliky u nás byly na dením pořádku a ve dne malá taky nespávala, pořád jsem hledala info na netu, tak na nic jiného nebyl čas, potom hned přišly zuby, které jsou katastrofa doteď a musím říct, že se těším, že už jen poslední 4 zuby. A na očko mi zbyl čas, kdž už bylo docela pozdě
a jste na UM?
@Lenula-xy píše:
A taky třeba zrovna Příborská, co se týká očkování, začít hned ve dvou měsících a napichat do dítěte všechno naráz, ať si může udělat čárky a má pokoj
Ahoj, tak byla jsme tedka s malým v poradně má 2,5m a právě s tím očkováním říkala že to dělává později tak necháme jenom hexu a chce až tak za měsíc a půl. tak jsem ráda..Jinak mě překvapila, že schválila dávku 2+1 místo 3+1 prej je to tak i lepší a od nového roku mají být povinné jenom ty dvě..Jo, nabízela ještě nějaké očkování nehrazené pojišťovnou, ale taky radila jen tu základní a je ochotná sehnat místo hexavakcíny pediacel nebo infranrix, ale jsem rozhodlá pro hexu. Takže co se týče očkování tak jsem ráda že si rozumíme a v tomto jsem s ní max spokojená. ![]()
@Denisa313 že by se nad sebou konečně zamyslela?
Známé takhle vyhodila(na což nemá právo)když se rozhodli neočkovat, protože po předchozím očkování malá zůstala poškozená a Příborská jim pořád tvrdila, že je to ok a že to nic není, no měli štěstí, že se jim to nezdálo a jeli do Brna. další kamarádce malou naočkovala po zánětu spojivek s atb, snad druhý den po dobrání atb a ještě hexou plus prevenarem a ekzém byl na světě ![]()
@Lenula-xy před náma tam byla maminka která nechtěla očkovat ani základní a taky jí říkala že se jí to moc nelíbí a at si hledá nového lékaře, že s tím nechce mít nic společného..Ale mě teda upozorňovala at hlídám jestli před očko nebude zvýšená teplota nebo když bude něco,,nenormálního…No snad to nějak zvládnem..právě mám strach z vedlejších účinků ![]()
@Denisa313 já taky, ale pošli mi email, pošlu ti přednášku od dr Elekové a tam popisuje, co dělat před očkem, aby mělo co nejlepší průběh bez nežádoucích reakcích, jestli teda chceš očkovat
@Lenula-xy Dobrý den, mohla byste mi prosím taky poslat tu přednášku? Moc děkuji, k. ozilek@seznam.cz ![]()
Dobrý den. Máte tu někdo zkušenosti s paní doktorkou Prachařovou?