Dětský lékař Břeclav

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.12.11 10:30

Dětský lékař Břeclav

Zdravím všechny maminky z Břeclavi a okolí,

za pár týdnů čekáme naše první miminko.
Chtěla jsem zaregistrovat naše mimi u pediatričky a rozhgodla jsem se pro MUDr. Příborskou. Ta však k mé velké lítosti nové pacienty nebere a minimálně rok brát nebude.
Proto bych se chtěla zeptat maminek z BV a okoli, koho by mi mohli v Břeclavi doporučit a s kým mají dobré / špatné zkušenosti.

Moc děkuji za radu

Míša

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
584
13.12.11 11:36

Ahojky,
já ti bohužel neporadím, chodíme k dr. Příborské. Ale na záskok se mi líbila jak Dr. Přibáňová, tak dr. Štefánková (bere ale jen VZP).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
13.12.11 12:38

Ahojky, my chodíme k paní doktorce Procházkové, zatim jsme ji moc nepotřebovali, neboť malá ještě nebyla nemocná. Zatim chodíme jen na preventivní prohlídky a očkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
5.10.12 14:38

MY JSME JEDNOU BYLI U DR ŘÍBORSKÉ NA ZÁSKOKU A ZA MĚ TEDA NE :( ALE V BŘECLAVI NENÍ NIKDO, KDO BY BYL „DOKONALÝ“ KAŽDÁ DR MÁ NĚKTERÉ NÁZORY, CO SE MI NELÍBÍ-JEDNA NOHLEDNĚ KOJENÍ, DRUHÁ OHLEDNĚ OČKOVÁNÍ, TŘETÍ DÁVÁ NA VŠECHNO ATB :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Berucha10
22.11.12 13:25

Dětský lékař Břeclav

Dobrý den, právě řeším přechod od dětského lékaře k jinému, a chtěla jsem se zeptat, jestli se za tu dobu nezměnila situace, že by některé z Vás měla nějaké zkušenosti, hlavně teda dobré s břeclavskými lékaři. nebo z blízkého okolí. Naše mudr. je velmi nepříjemná, nedá žádnou radu, a hlavně mě vadí, že úplně na vše dává pořád ATB, aníž by měla ověřený důvod pro to, takže dcera je měla již 7× v tomto roce, a myslím, že je to dost. Děkuji moc za veškeré Vaše příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
1205
23.11.12 06:55

Ahoj, my chodíme k příborské, sice je prckovi ani né měsíc, ale jsme maximálně spokojení..Dobrá je ještě příbánová, je hodne na homeopatii a pak ještě Kopec..Jako děcko jsem chodila k Procházkové a taky nebyla špatná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
4.12.12 21:27

Tak já bych asi už někoho z tady jmenovaných nechtěla, Přibáňová docela dobrá, ale čím je starší, tím na to asi víc prdí, Kopec jak v čem, Příborká umí jen atb a a něco teda ani neumí správně určit, co to je za nemoc, ale hlavně hned nasadit atb. Já jsem přešla k muchovi do Podivína a jsem maximálně spokojená, takového dr jsem si tajně přála a tady v břeclavi nenašla. Je sice trošku z ruky, jezdím a malou vlakem, ale zatím jezdíme jen na ty poradny, jinak je zdravá a já si ji léčím doma, když je problém :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
4.12.12 21:45

@Lenula-xy Tak nevím jak Příborská, s ní zkušenosti nemám ale myslím že je jediná kdo je na homeopatii, Kopec nepoznal u přítele těžký zápal plic a málem to blbě skončilo(ale to už je pár let :) ).k Příborské jsem chodila už jako děcko a byla jsem s ní maximálně spokojená, proto jsem chtěla aby k ní chodil i náš malý a musela jsem hodně prosit aby nás vzala..Mě antibiotika nepředepisovala vůbec, ale spíš Procházková z Valtické je na ně úchylná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
4.12.12 21:48

Tu neznám Procházkovou, ale Příborská u malé nepoznala, co jí vůbec je, diagnozu střelila od boku, přišlo mi, že docela i špatně vidí, samozřejmě s atb, no nedávala jsem jí je a samozřejmě se uzdravila i bez nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
7.12.12 22:53

@Lenula-xy já mám u Příborské všechny tři kluky od narození a nemůžu říct, že umí jen ATB a nepozná. Nemám s ní problém v ničem. Ostatní komentovat nemůžu, protože z jedné/dvou návštěv se nic hodnotit nedá. Kluky léčím většinou taky sama, spíš je plašoň můj a chce ortel od doktorky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
8.12.12 13:30

My hlavně teď dr nepotřebujeme, malou si vyléčím i sama, pokud nejde o nic vážného, k čemu potřebuju přístroje. Navíc teda Příborská mě opravdu neuchvátila, když malou léčila ne nemoc, kterou opravdu neměla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
8.12.12 13:33

A taky třeba zrovna Příborská, co se týká očkování, začít hned ve dvou měsících a napichat do dítěte všechno naráz, ať si může udělat čárky a má pokoj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
8.12.12 22:10

@Lenula-xy Já si nemůžu stěžovat a s tím očkováním bych ani neřekla..Měli jsme zrovna ted v utery v poradnu, malý bude mít dva měsíce, s očkováním máme prý ještě počkat až do ledna a zatím jen tu základní a ty navíc ani nijak nedoporučuje a když už tak s odkladem..Ale je hrozné kolik za to chtějí peněz takže ani nevím, na co očkovat a jestli vůbec;)ještě jsem neměla nějak čas to proštudovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7397
8.12.12 22:15

Tak asi jak u koho, odklady dělá Přibáňová, Příborská co vím, od kamarádek, tak to dělá tak, jak jsem psala a očkuje i přes nachlazení :roll: a radím si něco proštudovat, ale ne z reklamních letáčků na očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
8.12.12 22:41

@Lenula-xy to určitě, hned jak mi malý začne přes den spávat tak si něco pročtu, ale poslední dny nás trápí prdíky, zácpa tak nemám moc času :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty