Dětský lékař - Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6538
16.7.14 19:50

@Šmušmu tak snad bude sedět i prckovi:-) Přeji příjemný porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
16.7.14 21:52

@mischelinka On už teď s doktory moc nespolupracuje, všechny důležité ultrazvuky jsme dělali na dvakrát, protože malý se otočil zadkem a i přes šťouchání a snahu všech odmítal spolupracovat. :nevim: Každopádně děkuji, snad bude všechno dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
16.7.14 21:56

@Šmušmu tak to bude paličák :mrgreen: Ale takových dětí bylo, co nespolupracovali, nechtěli ukázat pohlaví apod. Věřím, že porod proběhne bez problémů, v Olomouci jsou odborníci ;) a třeba se někdy u paní doktorky potkáme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.14 13:17

Ahoj,
můžu se zeptat zda chodí někdo s dětma k mudr. Pechové ve Spei?

• Citovat
  • Upravit
5130
18.9.14 13:58

Kamaradka.ale moc spokojena neni.muzu se ji zwptat, co te zajima konktretne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
18.9.14 14:01

Doporučíte pediatra v OL, ke kteremu se objednava na vystreni? abychom nemuseli cekat 2 hodiny v cekarne s dalšími nemocnými detmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.14 14:03
@valina1 píše:
Kamaradka.ale moc spokojena neni.muzu se ji zwptat, co te zajima konktretne?

Není? a proč? Konkrétně jak se staví k očkování atd..prostě její přístup ke všemu..jestli to není taková ta „tabulková“ doktorka…

• Citovat
  • Upravit
5130
18.9.14 14:08
@Anonymní píše:
Není? a proč? Konkrétně jak se staví k očkování atd..prostě její přístup ke všemu..jestli to není taková ta „tabulková“ doktorka…

Zjistim a napisu sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.14 14:14
@valina1 píše:
Zjistim a napisu sz

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
675
18.9.14 14:52

Ahoj, k paní doktorce Pechové se synem nechodím, ale chodí k ní kamarádka se synem 2,5 roku a moc ji chválí. Líbí se jí že paní doktorka nerozdává ATB jako na běžícím páse - toto jsem slyšela z více zdrojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
18.9.14 19:14
@surikataXY píše:
Doporučíte pediatra v OL, ke kteremu se objednava na vystreni? abychom nemuseli cekat 2 hodiny v cekarne s dalšími nemocnými detmi

Ahoj, tak naše doktorka a co vím i o jiných objednává jen děti do poradny nebo starší děti na prohlídky apod. to se na čase odmlouvá v čase, kdy tam nechodí nemocné děti. Dopoledne většinou bývají ord. hodiny pro nemocné a tam se holt čeká. Neslyšela jsem, že by to někde bylo jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
18.9.14 19:47

@mischelinka u naší soucasne dr. se objednavaji i nemocne deti, od te doby se neceka, decka nejsou znudeni a nechytaji další bacily, všichni jsou s timto systémem moc spokojeni…

ale chystáme se stehovat do OL, tak zjišťuju, zda někdo takto objednava, velmi jsem si na tento systém zvykla a představa hodinového cekani v cekarne plne bacilu me desi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
18.9.14 19:49

@surikataXY tak to je parádní systém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
22.9.14 19:08
@surikataXY píše:
@mischelinka u naší soucasne dr. se objednavaji i nemocne deti, od te doby se neceka, decka nejsou znudeni a nechytaji další bacily, všichni jsou s timto systémem moc spokojeni…ale chystáme se stehovat do OL, tak zjišťuju, zda někdo takto objednava, velmi jsem si na tento systém zvykla a představa hodinového cekani v cekarne plne bacilu me desi :oops:

tak až takovou najdeš, napiš. Já uvažoval už vícekrát o změně, ale ještě jsem se neohodlala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
22.9.14 20:21

@Lístečka obavam se, ze většina pediatru tento systém nevede :zed: přitom je to strasne pohodlny pro ne i pro pacienty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty