Psycholog Mladá Boleslav

109
27.1.12 09:28

psycholog mladá boleslav

Ahojky, poraďte prosím nějakého dobrého psychologa v Ml. Boleslavi!Třeba vy, co s někym máte zkušenost..je mi jedno jestli to bude doktor nebo doktorka ale aby byl příjemný, ochotný a taky aby se u něj neplatilo! Zjišťovala jsem, že pokud budu mít písemný doporučení, nebudu muset platit nic…za každý tip budu ráda, děkuju předem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
27.1.12 10:18
Lennau píše:
Ahojky, poraďte prosím nějakého dobrého psychologa v Ml. Boleslavi!Třeba vy, co s někym máte zkušenost..je mi jedno jestli to bude doktor nebo doktorka ale aby byl příjemný, ochotný a taky aby se u něj neplatilo! Zjišťovala jsem, že pokud budu mít písemný doporučení, nebudu muset platit nic…za každý tip budu ráda, děkuju předem :mavam:

Blbá otázka…pro Tebe, nebo pro dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
27.1.12 10:23

Jinak synovec chodil k Ptáčkovi do Modré hvězdy,ale nevím nevím, názory na něj jsou půl na půl…další je Vanda Šikýřová a pak Hrabovská ta je prý dobrá.
Na doporučení od obvoďáka by jsi neplatila nic, jen ten regulační poplatek,jen doufám, že se nic nezměnilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
27.1.12 10:39

Poradna pro rodinu a mezilidské vztahy (dohledatelné po internetu i ve Zlatých stránkách) - všichni zdarma, doporučuji Mgr. Lenku Krámkovou.

• Citovat
  • Upravit
109
27.1.12 11:03

pro mě :) děkuju za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat