Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, prosím doporučte mi dobrého dětského pediatra v Olomouci. Jde mi hlavně o to,aby v ordinaci dělal CRP analýzu (metoda která pomůže na místě odlišit bakteriální nebo virový zánět v těle a tedy potřebu nasazení antibiotik). A taky bych byla ráda,kdyby měl aspoň jeden den delší ordinační dobu. Moc děkuji.
My chodíme k MUDr. Dorazilové na Dobnerovu…Analýzu dělá, rozhodně zbytečně nepředepisuje antibiotika. Je příjemná, ochotná, i po telefonu vždycky poradí. A v úterý má do šesti ![]()
Aha,no vidíš to,tam jsem byla s malou nastřelit naušnice a dr.byla příjemná. Děkuji za tip
.
A holky neznáte někdo dr. Losertovou Helenu?
My jezdíme taky k dr. Dorazilové.S tou analýzou nevím,ale tripetri píše že ano.My jsem ještě nepotřebovali.
Losertová je ve SPEI že?Tam chodila kamarádka a prý hrůza.Teď chodí na polikliniku k tržnici.Tam jsou myslím 3,ale teď si nemůžu vzpomenout na jméno.
Ne, Losertová je někde u Bristolu…fakt nevím,je to teta mojí kámošky,ale zase chci příjemnou doktorku…Na tržnici je tuším Žemličková,Pínová a Švehlíková (k té jsem chodila jako děcko já)…říkají,že Žemličková je taky dobrá,ale nevím,no…
Holky studovala jsem a nějakou dobu i žila v Ol. A můžu vám říct že SPEA teda ne. Je to taková poslední štace, dělají tam ti co je jinde nechcou. Mám v Ol. hodně známých a kolegů i mezi lékaři a normálně vám to nikdo neřekne, ale je to tak. Takže Spea je něco jako čtverka hospoda mezi jedničkami.
Joo Žemličková,to je ona.K té chodí ta kamarádka.
A prý je dobrá.
A fakt mám pocit že řikala že předtím chodila k Losertové na SPEU.Možná že jsem popletla jméno,nevím.A nebo byla ve SPEE a teď je u Bristolu.To je taky možný ne? ![]()
kacudka píše:
Joo Žemličková,to je ona.K té chodí ta kamarádka.A prý je dobrá.
A fakt mám pocit že řikala že předtím chodila k Losertové na SPEU.Možná že jsem popletla jméno,nevím.A nebo byla ve SPEE a teď je u Bristolu.To je taky možný ne?
To je možný,že tam dřív byla…takže tu ne ![]()
papavlinka33 píše:
Holky studovala jsem a nějakou dobu i žila v Ol. A můžu vám říct že SPEA teda ne. Je to taková poslední štace, dělají tam ti co je jinde nechcou. Mám v Ol. hodně známých a kolegů i mezi lékaři a normálně vám to nikdo neřekne, ale je to tak. Takže Spea je něco jako čtverka hospoda mezi jedničkami.
Pavlínko a doporučila byste mi nějakou hodnou a dobrou paní doktorku
?
Luca01 píše:papavlinka33 píše:Pavlínko a doporučila byste mi nějakou hodnou a dobrou paní doktorku
Holky studovala jsem a nějakou dobu i žila v Ol. A můžu vám říct že SPEA teda ne. Je to taková poslední štace, dělají tam ti co je jinde nechcou. Mám v Ol. hodně známých a kolegů i mezi lékaři a normálně vám to nikdo neřekne, ale je to tak. Takže Spea je něco jako čtverka hospoda mezi jedničkami.?
Klidně i do zprávy…
Já s těmi dětskými lékaři až tak moc nevím, žiji již dlouho v Ostravě, ale zkusím nahodit.
Dobrou dokonce velmi dobrou pověst mívala Mudr. Červinková, mívala ordinaci u nádraží naproti Albertu, ale teď fakt nevím. Pak Mudr. Pechová, ale ta je myslím ve Šternberku, ještě vím že na té Dobnerové jak bývala Delvita bývala dobrá dětská, někdo to tady už psal, ale je to už dávno.
Není zač, ale jak říkám je to už dlouho co jsem pobývala v OL. známé tam pořád mám, ale mezi dětskými lékaři moc ne, tak ať najdeš někoho dobrého. ![]()
papavlinka33 píše:Na té Dobnerce je ještě ve stejné budově Kolková, byly sme u ní na očkování, když MUDr. Dorzilová měla dovolenou, a byla příjemná, ale z jednoho kratičkého setkání nemůžu hodnotit
Já s těmi dětskými lékaři až tak moc nevím, žiji již dlouho v Ostravě, ale zkusím nahodit.
Dobrou dokonce velmi dobrou pověst mívala Mudr. Červinková, mívala ordinaci u nádraží naproti Albertu, ale teď fakt nevím. Pak Mudr. Pechová, ale ta je myslím ve Šternberku, ještě vím že na té Dobnerové jak bývala Delvita bývala dobrá dětská, někdo to tady už psal, ale je to už dávno.
Jo a ještě sem slyšela chválu na nějakou paní doktorku v Timpu, ale nevím teď jméno.