Dětský lékař - Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
7.11.14 11:46

dobrý odborník

Dobrý den,

doporučila bych Vám vřele MUDr. Mathonová Jana, posílám odkaz..http://dlc.praktikcentrum.cz/…, kde si můžete přečíst vše potřebné…, naprostá spokojenost…, výborná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.11.14 16:51

Dobrý den,
Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s dr. Krtičkovou?
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
7.4.15 13:46

Ahoj, uz je to delsi doba, tak obnovuji diskusi, ale mam stejny dotaz jako zakladatelka - muzete mi doporucit dobrou detskou doktorku v ol? cekam miminko a poohlizim se po nejake, ale bydlim tu jen kratce, takze vubec nevim a nemam koho se zeptat na zkusenosti.. tak budu rada za reakce :) a taky jestli vite zda vubec prijimaji nove deticky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
7.4.15 14:46

@han93 ahoj, doporučuji volit doktorku v blízkosti bydliště a potom zjišťovat reference a jestli má volno. S malým mimčem budeš určitě ráda, když to k pediatře nebudeš mít daleko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
7.4.15 20:53

Co od dr ocekavas? Jsi spis proockovaci? Lecis i prirodni cestou, homeo?… Od toho se vse odviji… Ja mam dr. blahovou- janskeho a jsem moc spokojena. neockuje za kazdou cenu, nedava atb kvuli blbinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.4.15 12:13

@mischelinka jojo to jsem si taky rikala:) ale myslim ze v tesne blizkosti nemame nikoho, tramvajkovat budem tak jako tak (auto nemame, takze nekdo mimo olomouc ani nepripada v uvahu)

@valina1 s ockovanim zatim nevim, kdyz nebudou vylozene problemy tak ho asi odmitat nebudu.. ale jinak jsem urcite pro prirozenou lecbu, prasky sama uz x let nejim a rozhodne jima neminim zbytecne cpat sve detatko, kdyz existuji i jina reseni, takze pokud by se nasla pani doktorka ktera leci i homeo tak to by bylo idealni :) zkusim se pozeptat u te dr. blahove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
11.4.15 12:17

@han93 ano.blahova je i homeopat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
11.4.15 12:29

@valina1 tak dekuju za tip :) v pondeli si tam zavolam a zjistim jestli bere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
11.4.15 12:49

Neni zac :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
12.4.15 16:31

Dobrý den, doporučuji paní doktorku Kutrovou naproti Moritzu - Proir. Má i kardiologickou poradnu. Vyšetří na počkání CRP, i streptokoka. Na očkování se vždy domluví. ATB také nedává při každé bolístce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
12.4.15 16:41

Chodím k Bláhové taky a chci utéct. Paní doktorka je v pohodě, ale v čekárně se úplně běžně čeká 2h, což s malým nemocným dítětem je fakt boj.
Hodně s chválí na Spee MUDr. Veselou a pak je tam ještě jedna, ta prý je též výborná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
1.12.15 20:17

Já teď bývám jako záskok za sestřičku u paní dr. Kolkové. A jde to rychle. V úterní poradně maminky chodí po 10 minutách. Zatím, co jedna jde za paní dr. já už si beru další na míry atd. Takže to utíká rychle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.8.20 14:28

Ahoj :kytka: chtěla bych obnovit diskuzi a zeptat se jestli by někdo doporučil dětskou doktorku v Olomouci. Jsem pro očkování, ale abychom se mohli domluvit/odložit podle potřeby atd.. a taky aby neřešila všechno pouze ATB. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
13.8.20 22:17

@SabkaV Mám obě děti u paní Dr. Záleské přímo ve FNOL :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
45
14.8.20 08:11

@shadowbabe díky :) na internetu moc recenzí není, ale když tam máš už druhé dítko, tak asi spokojenost že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty