Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
doporučila bych Vám vřele MUDr. Mathonová Jana, posílám odkaz..http://dlc.praktikcentrum.cz/…, kde si můžete přečíst vše potřebné…, naprostá spokojenost…, výborná..
Dobrý den,
Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s dr. Krtičkovou?
Díky za odpověď.
Ahoj, uz je to delsi doba, tak obnovuji diskusi, ale mam stejny dotaz jako zakladatelka - muzete mi doporucit dobrou detskou doktorku v ol? cekam miminko a poohlizim se po nejake, ale bydlim tu jen kratce, takze vubec nevim a nemam koho se zeptat na zkusenosti.. tak budu rada za reakce
a taky jestli vite zda vubec prijimaji nove deticky ![]()
@han93 ahoj, doporučuji volit doktorku v blízkosti bydliště a potom zjišťovat reference a jestli má volno. S malým mimčem budeš určitě ráda, když to k pediatře nebudeš mít daleko ![]()
Co od dr ocekavas? Jsi spis proockovaci? Lecis i prirodni cestou, homeo?… Od toho se vse odviji… Ja mam dr. blahovou- janskeho a jsem moc spokojena. neockuje za kazdou cenu, nedava atb kvuli blbinam…
@mischelinka jojo to jsem si taky rikala:) ale myslim ze v tesne blizkosti nemame nikoho, tramvajkovat budem tak jako tak (auto nemame, takze nekdo mimo olomouc ani nepripada v uvahu)
@valina1 s ockovanim zatim nevim, kdyz nebudou vylozene problemy tak ho asi odmitat nebudu.. ale jinak jsem urcite pro prirozenou lecbu, prasky sama uz x let nejim a rozhodne jima neminim zbytecne cpat sve detatko, kdyz existuji i jina reseni, takze pokud by se nasla pani doktorka ktera leci i homeo tak to by bylo idealni
zkusim se pozeptat u te dr. blahove..
@valina1 tak dekuju za tip
v pondeli si tam zavolam a zjistim jestli bere ![]()
Dobrý den, doporučuji paní doktorku Kutrovou naproti Moritzu - Proir. Má i kardiologickou poradnu. Vyšetří na počkání CRP, i streptokoka. Na očkování se vždy domluví. ATB také nedává při každé bolístce.
Chodím k Bláhové taky a chci utéct. Paní doktorka je v pohodě, ale v čekárně se úplně běžně čeká 2h, což s malým nemocným dítětem je fakt boj.
Hodně s chválí na Spee MUDr. Veselou a pak je tam ještě jedna, ta prý je též výborná.
Já teď bývám jako záskok za sestřičku u paní dr. Kolkové. A jde to rychle. V úterní poradně maminky chodí po 10 minutách. Zatím, co jedna jde za paní dr. já už si beru další na míry atd. Takže to utíká rychle..
Ahoj
chtěla bych obnovit diskuzi a zeptat se jestli by někdo doporučil dětskou doktorku v Olomouci. Jsem pro očkování, ale abychom se mohli domluvit/odložit podle potřeby atd.. a taky aby neřešila všechno pouze ATB. Díky ![]()
@shadowbabe díky
na internetu moc recenzí není, ale když tam máš už druhé dítko, tak asi spokojenost že?