Dětský lékař Praha 3

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
16.1.12 09:54

detsky lekar praha 3

Ahoj holky,teď jsme se pristehovali do prahy. Máme 3letou holčičku s další na cestě,tak pro ne hledám nějakýho fajn doktora. Nejlíp tady u nás na 3. Nevíte někdo? Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
952
16.1.12 10:32
zuzuq píše:
Ahoj holky,teď jsme se pristehovali do prahy. Máme 3letou holčičku s další na cestě,tak pro ne hledám nějakýho fajn doktora. Nejlíp tady u nás na 3. Nevíte někdo? Díky moc.

Moc doporučuji pana doktora Jackla na Olšanský, je úžasný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
16.1.12 10:34

Chodíme do Lucemburské, Dr. Střídová, já jsem spokojená.. ;)

• Citovat
  • Upravit
9784
16.1.12 10:39

http://jitkafabianova.sweb.cz/, jsme moc spokojení. Vybírat můžeš i tady http://www.znamylekar.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
16.1.12 14:28

Ahoj, ja velmi vrele doporucuju Tomase Karhana*** Leci jednak podle klasicky mediciny, ale je opatrnejsi k antibiotikum a vetsinou se snazi resit veci co nejprirodneji (caje, klid, trpelivost), ale zaroven je jednim z tech, kteri prinesli do Cech homeopatii, ma jednak homeopatickou poradnu, kde dela konstitucni homeopatii (ktera neresi az nemoci, ale pusobi podpurne a jaksi preventivne), jednak je Ti schopnej poradit i v ramci klasicky ordinace homeopatikum, ktery pomuze klasickymu leku nebo ho i nahradi pri nemoci - pokud o to stojis…A nenervuje, nedela katastrofu z kazdy rymicky, casto me uklidnil, napr.kdyz deti prisly do skolky a ja se hrozila, ze ted uz budou nemocny furt, uklidnoval me, ze se tak behem pul roku provari a pak budou dobri, at neplasim..a bylo to tak. EJ to takovej pratelskej medved :mrgreen:

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.1.12 14:50

Všem moc dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Karasová
22.2.12 12:54

Fabiánová nebere nové pacienty - sháněla jsem pediatra v létě - před porodem syna - ale braly jen její kolegyně Sýkorová a Aldorfová. Já jsem se nakonec rozhodla pro Šmelhausovou, v ulici Chelčického 39, ale nejsem tam spokojená - čekárna je strašně malá, vybavená starým nábytkem, sestřička není moc příjemná a paní doktorka nestíhá - chodí sem myslím půlka žižkovských novorozenců… Vybrala jsem si jí, protože na mě udělala lidsky příjemný dojem, to platí dále, jen si nemyslím, že je moc kvalitní pediatr. Proto jsem ocenila Vaše příspěvky - nasměrují mne v mém hledání nového lékaře.
 Díky!

• Citovat
  • Upravit
1
14.5.13 19:32

Ahoj.Mne doporučila znama MUDr Pavel Rakušan, vite neco o něm, prej je moc dobrý? Ma ordinací na Konevova 221.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty