Zubař s AIDS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14020
14.1.12 19:59

zubař s AIDS

Tak jsem ve zprávách zaregistrovala, že v Ostravě ordinoval zubař nakažený AIDS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
14.1.12 20:02

8o A to i někoho nakazil? Na netu odkaz asi nemáš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
14.1.12 20:03

8o docela mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
14.1.12 20:04
Kallkapa píše:
8o A to i někoho nakazil? Na netu odkaz asi nemáš co?

Najdeš to na tn.cz
No asi nenakazil, pracují v rukavicích, ale taky bych znervozněla, chodit k němu, to je jasný.
Jo a ještě to není oficiální.

Příspěvek upraven 14.01.12 v 20:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.1.12 20:04

bylo to na nově v hlavních zprávách. Jestli někoho nakazil neříkali, ale měli by si jeho pacienti zajít na vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
14.1.12 20:06

Dámy, nehysterčit… Myslíte si, že zubař s každou pacientkou či pacientem provozoval sex?

Každej zubař má snad rukavice, ne?

Já si prostě myslím, že byl zodpovědný a normálně dodržoval předpisy jako každej lékař, kterej musí předpokládat, že se může něčím třeba nakazit od pacienta…např žloutenkou C, která také končí smrtí

• Citovat
  • Upravit
byron
14.1.12 20:07
eviliska píše:
bylo to na nově v hlavních zprávách. Jestli někoho nakazil neříkali, ale měli by si jeho pacienti zajít na vyšetření
Ne, to tam takhle neříkali…Jen že pro svůj klid asi budou chtít…
  • Citovat
  • Upravit
14046
14.1.12 20:08

jako on přece nikomu nesahá do poraněné pusy holou krvácející rukou, ne?? stejně tak asi nebude v ordinaci stříkat sperma nebo pacienty souložit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron

Nova dělá trapnou senzaci a panikaří lidi…

• Citovat
  • Upravit
14020

no nevím, ale možnost přenosu je i slinami a stačí jeho ranka a vyrvaný zub a je jasné riziko. Co se toho týče hysterka jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
14.1.12 20:09

Ač hysterka nejsem a riziko přenosu je fakt téměř nulové, tak já bych na ten test šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
14.1.12 20:10
eviliska píše:
no nevím, ale možnost přenosu je i slinami a stačí jeho ranka a vyrvaný zub a je jasné riziko. Co se toho týče hysterka jsem
Slinama HIV? Děláš si srandu? Nějaký nový poznatek?
  • Citovat
  • Upravit
31594
14.1.12 20:10
jizvíková píše:
jako on přece nikomu nesahá do poraněné pusy holou krvácející rukou, ne?? stejně tak asi nebude v ordinaci stříkat sperma nebo pacienty souložit

přesně tak. Akorát bych teda ty komplikovanější případy upozornila, že jsem hiv pozitivní a jestli mě kousnou, tak to chytnou, by všichni drželi jak beránci :twisted:

Jinak mi něco takového přijde poškozující tu osobu, nakažení od něj je prakticky nemožné, akorát to teď budou vědět i vrabci na střeše :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.1.12 20:11

Tak jsem to nemyslela, že stříká po pacientech sperma či jim dává do pusy zakrvácené ruce. I když moje zubařka si né vždy rukavice nasadí!! A můj ortodont dokonce nikdy ! Článek už jsem si přečetla, netušila jsem, že se oběsil, myslela jsem, že někoho nakazil. I tak je to hrůza, jeho pacienti asi chvíli nebudou mít klidné spaní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
14.1.12 20:12

Kdybych se dozvěděla, že moje zubařka je HIV pozitivní, tak nechápu, porč bych měla jít na test…Vždyt vím, že má rukavice a dodržuje předpisy. Navíc když krev, tak teče pouze moje…

Nova prostě vytváří senzace a bulikuje lidi a je to ubohý vůči pozůstalým… Bulvár, nic jinýho

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty