Zubař s AIDS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4
17.1.12 19:40

do druhého dne??????? jak jsi to dokázala?

Se mnou se obvoďačka moc nebavila, takže info mám od sestřičky a ta říkala že by to mohlo být za týden. Musela jsem si testování vyhádat
Doktorka mi řakla že k nakažení dojít nemohlo, a nemá důvod mě posílat na testování
Tak jsem se vytočila že zdravotní pojišťovnu opravdu stojím velké peníze, když chodím maximálně na preventivku. Tak jsem po ní chtěla ať mi to dá písemně že jsem se nemohla nakazit - když mám zdravotní průkaz ........člověk hysterčí ale, kdo nezažil nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
17.1.12 19:43

tak mi obvoďačka řekla hned, že mám přijít určitě. Že riziko nákazy je minimální, ale že mám přijít určitě. Ten přístup některých dr. je strašný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
17.1.12 20:37

Já když jsem volala naší dr. tak jsem nechtěla jmenovat o kterého dr.jde…ale naše dr.hned věděla. Říkala že snad bude vše ok ale ať s manželem dorazíme, že nás hned pošle…Jde vidět že je rozdíl v přístupu lékařů a podle toho bych se i zařídila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
18.1.12 11:16

Otestovat se muzete nechat za vlastni - pripadne bych se s dotazem, zda je v tomto pripade testovani indikovane, obratila na infekci na Bulovce, zabyvaji se tim.
Ze jinak pojistovnu nic nestojim neni zadny argument, to se snad ani nemusi rozvadet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.1.12 21:39

Výsledky jsou v pořádku :potlesk:
bylo to děsných pár dnů, ty nervy.
Stokrát Vám může okolí říkat že pravěpodobnost nakažení je nulová, ale když se jedná o Vás, rozum jde stranou a nastoupí strach…

Nova je parchant, měli by je zažalovat za šíření poplašné zprávy........když si vezmu kolik pacientů tohle muselo zažívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
20.1.12 10:44
otazka15 píše:
Výsledky jsou v pořádku :potlesk:
bylo to děsných pár dnů, ty nervy.
Stokrát Vám může okolí říkat že pravěpodobnost nakažení je nulová, ale když se jedná o Vás, rozum jde stranou a nastoupí strach…Nova je parchant, měli by je zažalovat za šíření poplašné zprávy........když si vezmu kolik pacientů tohle muselo zažívat

To je super! Novu by zažalovat měli, tohle bylo fakt moc. Testy udělat je OK, To v každém případě, ale takto to chytnout by bylo opravdu spíš sci-fi. Nova a její údernické zprávy jsou na zvracení a nedivím se, že lidé, kteří nejsou zdravotníci panikařili. Nicméně přemýšlím, že se obrátím na českou asociaci aids pomoci, a poptám se Mirka, jestli by nějaká žaloba nestála za to :( Toto byl hnus. Jak pro rodinu zemřelého, pro jeho pacienty, ale i pro lidi HIV+, protože tato hysterie jen ublíží, nikdy nepomůže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
18.2.12 22:43

Anonymní, která psala, že je HIV pozitivní - prosím o napsání SZ - chtěla bych se na něco zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty