Zubař s AIDS

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6569
14.1.12 21:01
eviliska píše:
nevím na kolik je to pro novu senzace a kolik bulvár, ale pokud měl čisté svědomí, tak proč se oběsil???

Proč se oběsil? To ví jen on. A není potřeba to rozmazávat, i člověk s čistým svědomím může spáchat sebevraždu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
14.1.12 21:02

Můj názor je ten, že je daleko větší pravděpodobnost se nakazt při krevní transfůzi než od HIV pozitivního zubaře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.1.12 21:06
eviliska píše:
nevím na kolik je to pro novu senzace a kolik bulvár, ale pokud měl čisté svědomí, tak proč se oběsil???
:? ev ono umírat na tohle není žádná prd-l :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.1.12 21:10

je to svinská nemoc a neléčitelná, ale věděl o tom dlouho, tak proč tak najednou? Jen mě to zarazilo.
Dívala jsem se nejednou na film Philadelphia- fakt humus nemoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.1.12 21:11
Ester13 píše:
Nainuva píše:
byron píše:
eviliska píše:
no nevím, ale možnost přenosu je i slinami a stačí jeho ranka a vyrvaný zub a je jasné riziko. Co se toho týče hysterka jsem
Slinama HIV? Děláš si srandu? Nějaký nový poznatek?

no nám na kurzu říkali, že stačí 3 litry slin a muže se stát :lol: :lol:

Ne, myslím, že riziko moc nebylo, určitě si dával pozor, jestli o tom věděl, nosil rukavice a poranění byli paienti, ne on :palec:
3 litry při obrovské virové náloži, při průměrné tak 6 :D
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.1.12 21:13
eviliska píše:
je to svinská nemoc a neléčitelná, ale věděl o tom dlouho, tak proč tak najednou? Jen mě to zarazilo.
Dívala jsem se nejednou na film Philadelphia- fakt humus nemoc

Evi, oni psali (jestli to teda není zas blábol :roll: ), že teprve teď u něho HIV propuklo AIDS - a to už fakt není sranda.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.1.12 21:14
eviliska píše:

evis mám kamaráda s touto nemocí.Taky řekl že až se dostane do stádia že to začne napadat tělo tak že to raději ukončí.
Dřív sem nikoho s hiv neznala překvapilo mě i kolik je zde maminek s hiv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
14.1.12 21:15
eviliska píše:

Možná proto, že je to záběr na psychiku jak hrom.
Možná proto, že už mu docházely síly.
Možná proto, že se to dá dlouhou dobu držet pod kontrolou, ale jak se rozjede nemoc, tedy AIDS, už to není nic moc.
Možná že to s nemocí nemělo nic společného.
Těžko říct a pitvat to je zbytečné. Lidská psychika je nevypočitatelná a člověk snese a snáší takové dardy, že si druhý řekne, že by to nezvládl, pak přijde malý impuls a veškerá síla a chuť žít je vyčerpaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.1.12 21:15

Ale jo holky, máte pravdu, kdyby to byl muj zubař a sáhl mi někdy do pusy bez rukavic- zvláště při nějakém větším ošetřování (trhání a pod), tak bych taky šla na test- pro jistotu. Vím, jak jsem byla nervozní při pitomých testech v těhotenství a to jsem skoro neměla proč (zdravotnice, přecijen kdo ví, že)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.1.12 21:16
eviliska píše:

a ani to nemuselo bejt tak najednou. Třeba ho to dlouho užíralo a už to nevydržel :nevim: kdo ví, to je stejně jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14020
14.1.12 21:18
Kallkapa píše:
eviliska píše:
Evi, oni psali (jestli to teda není zas blábol :roll: ), že teprve teď u něho HIV propuklo AIDS - a to už fakt není sranda.. :(

tak to už ho chápu, taky bych si to šla hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.1.12 21:33
eviliska píše:

Slyšela jsem, že se mu to rozjelo, měl nějakou plicní chorobu už, zdrhnul z nemocnice, kde byl na léčení, na chatu a tam se oběsil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.1.12 22:10
eviliska píše:
Tak jsem ve zprávách zaregistrovala, že v Ostravě ordinoval zubař nakažený AIDS.

no a ? třeba ti někde v restouraci vaří člověk co má HIV ;) nebo tě operoval lékař co má HIV :nevim: když je dodržovano co má být byla bych úplně v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.1.12 22:11
eviliska píše:
no nevím, ale možnost přenosu je i slinami a stačí jeho ranka a vyrvaný zub a je jasné riziko. Co se toho týče hysterka jsem

HIV se nepřenáší slinama :roll: googluj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
14.1.12 22:14
Anonymní píše:
mám velmi kamarádku odsud z diskuse (proto jsem anonym, nevím, jestli chce, aby se to vědělo), která k němu chodila, vč. její rodimy a spousty známých … na testy HIV šli všichni, krátce jak se to doslechli, on ten zubař totiž ne vždy nosil rukavice a hlavně dělal i takové zákroky jako trhání zubů, kanálky aj., kde je krev a pak stačí, aby měl třeba záděru, ranku na prstě, a průs** je na světě :(

zaschlá krev je v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty