Gynekologie Ostrava

1242
11.1.12 17:39

gynekologie ostrava

ahoj holki, chtěla bych poprosit o rady ohledně gynekologů z ostravy mam svého , ale uvažuju o přechod, předem děkuji za tipy :D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
528
26.1.12 15:44

Ahoj, já chodím na polikliniku v Hrabůvce a nemůžu si stěžovat :)Je tam několik doktorů, takže si můžete vybrat :) Pracovní doba každý den i odpoledne a všichni jsou hrozně milí :) Doporučuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.12 21:11

Doporučju gyndaře na poliklinice v Zábřehu.Mudr.Švub :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1
20.3.12 23:19

a na té poliklinice v hrabůvce, řešila jsi tam už s nima nějaký problém nebo tak? mám problém, který potřebuju pořešit konečně s někým normálním a zkušeným a hlavně aby mi pomohl najít řešení ohledně antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
21.3.12 07:33

doporučuji gynet pana doktora Kudělku, velmi mi pomohl a maji i antikoncepční poradnu, v gynetu jsou od rána až do večera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
31.3.12 21:52

Já taky doporučuju dr. Kudělku nebo dr. Hrankaye z Gynetu.. Jen se připrav na to, že to soukromá praxe, takže tam vždycky nechám dost peněz.. Chtějí klasicky 30Kč, pak 50Kč za jednorázové pomůcky a ještě 50Kč za nějaké jejich „nadstandardní“ služby, které jsem nepochopila. Sestřička mi vysvětlila, že je to za to, že mi pošlou SMS s tím, že se mi blíží čas další kontroly, pak ti pošlou SMS s výsledkem nějakých stěrů, a pak že máš možnost se telefonicky objednat. :-D Jako přijde mi to vtipné, to už dnes nabízí všude a zadarmo, ale tak budiž, no.. Když jde člověk 2× ročně na klasickou kontrolu, tak se to dá.. Já se jen docela finančně prohnula, když jsem byla těhotná a chodila jsem třeba co 14 dní na kontrolu. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
30.10.18 07:17

Ahoj holky, doporučíte mi dobrou gynekologii v Ostravě, nejlépe kolem centra? Jen ženské lékařky, prosím. Jsem čerstvě těhotná a hledám lékařku, která se o mě bude starat po celou dobu těhotenství. A ať ordinuje víckrát, než 1× týdně. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
30.10.18 08:56

Taky doporučuji doktora Kudelku z Gynnetu, před pár měsíci jsem k němu na doporučení přestoupila a musím uznat že je to člověk na svém místě, jedna na rovinu a opravdu pomůže :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
30.10.18 09:26

@Pajule25
Ale jaksi vubec neodpovida memu vyctu pozadavku - neni zena a nema ordinaci v centru Ostravy, ze? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
30.10.18 15:23
@BaraRed píše:
@Pajule25
Ale jaksi vubec neodpovida memu vyctu pozadavku - neni zena a nema ordinaci v centru Ostravy, ze? :lol:

Ahoj, já chodím v centru do Gyncentra a momentálně jsem u MUDr. Slabé. Jsem u ní chvíli, protože má lékařka odešla do jiného města a ona je místo ní. Je to sympatická, mladá doktorka, ale třeba s poradnou pro těhotné moc zkušeností nemá (říkala, že je vede sama poprvé). Ale zatím jsem s ní spokojená a cítím se u ní příjemně. Každopádně v Gyncentru je více doktorů, ale s nimi zkušenost nemám ani malou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
30.10.18 15:47
@DomčaP píše:
Ahoj, já chodím v centru do Gyncentra a momentálně jsem u MUDr. Slabé. Jsem u ní chvíli, protože má lékařka odešla do jiného města a ona je místo ní. Je to sympatická, mladá doktorka, ale třeba s poradnou pro těhotné moc zkušeností nemá (říkala, že je vede sama poprvé). Ale zatím jsem s ní spokojená a cítím se u ní příjemně. Každopádně v Gyncentru je více doktorů, ale s nimi zkušenost nemám ani malou :)

Dekuji za zkusenost, do Gyncentra prave chodim. Nejspise jsi chodila k pani doktorce Pannove, ja taky, jeste v cervnu jsme se bavily o hormonalnim profilu a kdyz jsem se v zari chtela objednat, uz tam nebyla :cert: Ted jsem otehotnela a chtela jsem se objednat aspon k te nahradnici MUDr. Slabe, ale bylo mi receno, ze ma volno az nekde v pulce listopadu a to mi v mem stavu teda urcite nevyhovuje. Nakonec jsem musela jit k panu doktorovi Souckovi, abych mela aspon nejakou prvni prohlidku. Jdu tam i za 14 dni, ale nemam rada muze v teto profesi a proto bych chtela najit nekoho jineho… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
30.10.18 15:57

@BaraRed Přesně tak, chodila jsem k MUDr. Pannové, byla skvělá. Teď je myslím někde ve Frýdku, odcházela zrovna když jsme zjistili mé těhotenství, tak jsem z toho byla docela smutná. Já taky na první prohlídku na začátku těhotenství byla objednaná za 14dní, ale naštěstí jsem neměla žádné problémy, ale to čekání jak to bude dál bylo docela ubíjejíci. Nicméně každému vyhovuje něco/někdo jiný a doufám, že brzy najdeš doktorku která pro Tebe bude ideální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
30.10.18 16:03

@DomčaP
Dekuji, snad ano, ale asi budu muset dojizdet trosku dal. Pani doktorka Pannova se pry presunula do Noveho Jicina. Tak at se ti dari v tehotenstvi a vse je jak ma byt. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
771
30.10.18 16:07

@BaraRed Děkuji, Tobě ať se daří také :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
26.11.18 11:38

Mudr Kudělka a těhotenství

Holky,prosím Vás,co máte zkušenosti s Mudr. Kudělkou, je to dobrý doktor po celou dobu těhotenství?
Dopadla mi špatně genetika v 6tt. a potřebuji někoho zkušeného, ale s citlivým přístupem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty