Gynekolog v Hradci

4704
11.1.12 11:32

gynekolog v Hradci

Prosim o doporuceni na nejakeho fajn gynekologa v Hradci Kralove. Hlavne i prijemna sestricka na ty ja protivne mam hrozny pech :( stehuji se do HK a vubec nevim ktery bere a je fajn,snazime se o druhe mimco tak mi na vyberu dost zalezi. Dekuji moc za vase zkusenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1707
11.1.12 11:46

Ahojky :mavam:
Před rokem jsem řešila to samé, taky jsme se stěhovali do HK a hledala jsem gynekologa. Chodím teď k Mudr Marešové a jsem moc spokojená, je vážně fajn. A určitě ještě přijímá :) Mrkni tady http://www.hledamlekare.cz/…esova-22304/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.1.12 12:02
Ahojky mohu doporučit gynekoložku v kuklenách paní Adelu Duškovou, hledala jsem taky dlouho až našla, je mladá a šikovná a i sestřička je vekmi příjemná :))
nymphy píše:
Prosim o doporuceni na nejakeho fajn gynekologa v Hradci Kralove. Hlavne i prijemna sestricka na ty ja protivne mam hrozny pech :( stehuji se do HK a vubec nevim ktery bere a je fajn,snazime se o druhe mimco tak mi na vyberu dost zalezi. Dekuji moc za vase zkusenosti :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
11.1.12 12:32
estrellita píše:
Ahojky :mavam:
Před rokem jsem řešila to samé, taky jsme se stěhovali do HK a hledala jsem gynekologa. Chodím teď k Mudr Marešové a jsem moc spokojená, je vážně fajn. A určitě ještě přijímá :) Mrkni tady http://www.hledamlekare.cz/…esova-22304/?…

Čau Estrel, taky chodím k Mrešový a můžu jen doporučit :mrgreen:
Akorát nevím jestli ještě přibírá nový pacientky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2054
11.1.12 12:55

No za mně si myslím,že gynekolog by měl být jedině chlap.(je to ale spíš osobní zkušenost)Já chodím v HK do Sanusu a poradny v Purkyňově ulici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
11.1.12 12:55

Já chodím k panu doktorovi Dejmkovi ve fárářství. Dejmek pracuje i v Sanusu, myslím že je to moc dobrý lékař. kamarádka, která nemohla několik let záhadně otěhotnět, odešla od své gynekoložky a přešla k němu, Dejmek ji moc pomohl, teď má dvě zdravé holčičky. :) Jsem moc spokojená. Když jsem byla těhotná, fakt jsem měla pocit, že si mě vzorně hlídá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
11.1.12 13:17

ahoj,

tak já chodím k Doc. Rešlové a jsem nadmíru spokojená.. má sice hodně pacientek, občas si tam musím počkat, ale po tom, co pro mě všechno udělala, když jsem nemohla otěhotnět, tak bych neměnila.. Je velmi příjemná, profesionální a má doknoce v úterý ordinaci odpoledne, snad až do sedmi - což je pro pracující příjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
11.1.12 13:44
Marbora píše:
ahoj,tak já chodím k Doc. Rešlové a jsem nadmíru spokojená.. má sice hodně pacientek, občas si tam musím počkat, ale po tom, co pro mě všechno udělala, když jsem nemohla otěhotnět, tak bych neměnila.. Je velmi příjemná, profesionální a má doknoce v úterý ordinaci odpoledne, snad až do sedmi - což je pro pracující příjemné…

Rešlová??? To mi něco říká.. Myslím, že neslyším to jméno poprvé.. Ke vlastně pracuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
11.1.12 13:54

ordinaci má na Sl. předměstí na poliklinice, přízemí tam vzadu za výtahem..

no a moje kamarádka chodila tuším zrovna k dejmkovi a co se týče péče v těhu tak spokojená nebyla a chce od něj odejít.. :nevim:
je to indivindi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
11.1.12 14:52

Tak ted vubec nevim :( od 15ti jsem mela jednoho a ted hledat noveho. Neni to lehke :( ale moc dekuji za tipy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
11.1.12 18:05

Chodím na Ulrichovo náměstí do Polikliniky k Mudr. Dočkalové a jsem spokojená. Kamarádka mi doporučuje toho egypťana, je to i porodník (teď nevím jméno) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
11.1.12 18:58
No já tam chodím, nic proti Mudr. ani sestřičce nemám, ale vadí mi, že při každém rozhovoru s Dr.i vyšetření je sestra přítomna, žádné soukromí a to mi teda vadí.
Misella píše:
Ahojky mohu doporučit gynekoložku v kuklenách paní Adelu Duškovou, hledala jsem taky dlouho až našla, je mladá a šikovná a i sestřička je vekmi příjemná :))
nymphy píše:
Prosim o doporuceni na nejakeho fajn gynekologa v Hradci Kralove. Hlavne i prijemna sestricka na ty ja protivne mam hrozny pech :( stehuji se do HK a vubec nevim ktery bere a je fajn,snazime se o druhe mimco tak mi na vyberu dost zalezi. Dekuji moc za vase zkusenosti :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
11.1.12 21:32

No tak jednou mi tohle udelala sestřička a dostala nejdriv nadane odemne a pak hned od dr. co jsem teda chodila. Kamosce kdysi jeste delala to ze kdyz byla na koze tak se jeste divala primo… silenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
11.1.12 22:32

Chodi nekdo k panu Ivo Kalousek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
514
12.1.12 00:33

Za mne Dr Zimmerova.Ordinaci ma ma konecne 24,28,23,27.Opravdu moc super.Sestricka je raznejsi,ale zadna dryacnice.Superspokojenost.
Dr Kalousek pracuje ve fakultce,myslim ze se rika,ze je dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty