Dětský nočník
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já si spíš myslím, že je to o vůli rodičů, jak dítěte. Protože většina rodičů, když dítě na nočníku brečí, tak ustoupí a řeknou chudinko malá tak nemusíš. Dítě si to zafixuje, jak působí na rodiče pláč a pak to dělá pořád a pořád. Zkus dát ten nočník před tv, pusť mu pohádku nebo ukazuj obrázky v knížce, prostě nějak dítě zabav, když začne fňukat a brečet nereaguj, já byla jak ledová ženská. Malá viděla, že mě nezlomí, že ji slzy nepomůžou a taky když něco udělala, tak jsme tleskali, tancovali, aby věděla, že je to správně. Pochopila to rychle, taťka ji na načník nedával, protože ten byl nedůsledný, když začla fňukat, tak ji sundal. Tak chodila jen semnou než si zvykla a byl klid. U telky se jí trůnilo parádně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No naše malá-18m si taky sedne jen oblečená ![]()
Před pár dny jsem ji nechala bez plenky a počůrala byt ![]()
ale všimla jsem si,že nečůrá najednou-v kuse,ale jde,kápne jí pár kapek,za chvíli zase…
a dr říkala,že ještě to nutkání na záchod necítí-že to prostě teče samo-bez jejího vědomí,tak zase třeba měsíc počkáme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a ještě jsem si vzpomněla: prý je dobrý s tím dítětem jít vybrat kalhotky/slipy. Pak si bude dávat větší pozor, aby si nepočurala princeznu/nepočůral autíčko. Prostě ho pořádně zapojit. I když mě se to mluví, zatím vlastní zkušenosti nemám, se střídavými úspěchy chytám akorát čůrání po spaní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gloci píše:
Ahoj maminky,učím synka (22 měsíců) čurat na nočník.Pokouším se o to už 4 měsíce,ale za žádnou cenu si na nočník nechce sednout,max. tam vydrží 5 sekund.Máme ten obyčejný za stovku.Tak mě napadlo,že bych mu koupila ve tvaru židličky http://deti.aukro.cz/…0427020.html nebo http://deti.aukro.cz/…0350031.html Máte s takovými nočníky zkušenost,je to dobrý nápad?Líbí se mi ten od Fischer Price ve tvaru wc,ale je dost drahý.Děkuji za vaše názory.
koupila jsem kvůli synovy ten první přesně ten samý, a začal ten den do něj čůrat ((-:, ale jinak já začala až ve 23 měsících, teď má 2roky a už čůrá jenom do nočníku, ale nekaká zatím jinam než do pleny. myslím, že u tebe, pokud se s tím nesmířil, tak ještě nebyl zralý a teď je možná tím nočníkem znechucený. Jinak máme 4 normální nočníky, ale teď ten nový stoličkový je nejlepší, pohodlný na sezení, krásně se vylévá, prostě spokojenost největší. no a ty ho klidně kup, a na měsíc s tím posazováním přestaň a pak se vytas s tímto, nejlépe pozvi nějaké starší dítko kamaráda, ať kluci čůrají spolu, naučí se to hned.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit