Jaký nočník koupit?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
7.5.11 21:23

nočník-jaký???

Ahoj,chci se zeptat na zkušenosti s nočníky. Nevím jaký pořídit.Má smysl kupovat ty hrací,nebo ty podobné záchůdku od FP,aby to nebyly vyhozené peníze.Jaké máte zkušenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
7.5.11 21:27

děti mají ten nejobyčejnější - jediné co jsem řešila, aby byl stabilní, a měl dokonale hladké dno, kvůli mytí stolice :) všechno ostatní na nočníku zbytečně překáží :)

har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008

Podlě mě je to vyhazování peněz..Nespojovala bych čůrání s hrou, máme obyčejný Chicco, jestli máte chlapečka, tak hlavně koukejte, aby měl co nejvyšší tu zarážku mezi nožkama, aby nečůral mimo..ten Chicco to právě má..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707

podle mě ne, úplně normální nočník, tak aby to bylo na čůrání a kakání, a ne na hraní :palec: já vybrala takovej, aby se mi líbil, a má gumovej okraj dole, aby kdyžtak neklouzal, a místo vepředu, aby bylo vidět dovnitř když malej sedí, ale využívá to hlavně na hraní si s pindíkem, takže si vždycky počůrá ruku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
7.5.11 21:29

My měli obyč a taky svoji funkci splnil bravurně :mrgreen: ikdyž jsem uvažovala o koupi takového toho hracího „trůnu“ ale po zkušenosti mé tety jsem se nakonec na to vyprdla-její chlapeček se nakonec bál tý melodie co nočník hrál při čůrání,takže nakonec používali taky obyč a tetka nadávala že zbytečně vyhodila peníze. :nevim:
ale každy to děcko je jiný,že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.5.11 21:31

ahoj, kamarádka má takové krásné křesílko, ale malý jí na tom nevydržel. Donesla jsem jí úplně obyčejný nočník a bylo to lepší…sestra měla pro dceru zas nočník ve tvaru lachtana, který hrál melodii po vykonání potřeby a malá na tom vydržela jen v tom případě, že sestra lachtanovi nalepila na hlavičku samolepku s obrázkem. Malá se jí snažila sloupnout a mezi tím si odbyla, co potřebovala :-D (sestra má zásobu 300 samolepek :mrgreen: )…myslím, že záleží individuálně na každém dítku, ale určitě bych nejdřív zkusila úplně obyčejný nočník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
7.5.11 21:37

Tak asi půjdem do obyčejného :lol:
A nemáte někdo tento

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.5.11 21:38

my jsme v roce koupili ten nejobyčejnější a malé se nelíbil,nechtěla na něm sedět,je dost nízký a blbě se jí z něho vstávala,pak jsme natrefili v Mebelixu na nočník zachůdek,je vyší a hodně stabilní,vypadá stejně jako dospělé WC,druhý den začala sama chodit čurat :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
7.5.11 21:53

Máma koupila v 9ti měsící syna hrající nočník s tulení hlavou. Mělo to výhodu, že člověk pozná, že už tam něco je. Do hlavy si kluk ráno bubnoval. Tenkrát jsem dávala na nočník jen ráno na kadění (kadil se železnou pravidelností po ranním kojení).
Na starší dítě, pokud chceš, aby chodilo častěji je na prd - aby dal nohy okolo té hlavy, musí se komplet sundat kalhoty.
Pro kluka to chce nočník s vysokou barierou před pinďourem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.5.11 21:57
fufiiina píše:
my jsme v roce koupili ten nejobyčejnější a malé se nelíbil,nechtěla na něm sedět,je dost nízký a blbě se jí z něho vstávala,pak jsme natrefili v Mebelixu na nočník zachůdek,je vyší a hodně stabilní,vypadá stejně jako dospělé WC,druhý den začala sama chodit čurat :palec: .

Tak to mě zajímá, můžeš někde vyštrachat foto nebo nějaký odkaz aspoň na podobný? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
7.5.11 22:42
Kakika píše:
fufiiina píše:
my jsme v roce koupili ten nejobyčejnější a malé se nelíbil,nechtěla na něm sedět,je dost nízký a blbě se jí z něho vstávala,pak jsme natrefili v Mebelixu na nočník zachůdek,je vyší a hodně stabilní,vypadá stejně jako dospělé WC,druhý den začala sama chodit čurat :palec: .

Tak to mě zajímá, můžeš někde vyštrachat foto nebo nějaký odkaz aspoň na podobný? :k

Kakika píše:
fufiiina píše:
Tak to mě zajímá, můžeš někde vyštrachat foto nebo nějaký odkaz aspoň na podobný? :kytka:
www.mimi-kocarky.cz/….html,takhle nějak vypadá jen stál 400kč,jsme s ním moc spokojení
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
9.5.11 13:11
Kakika píše:
fufiiina píše:
Tak to mě zajímá, můžeš někde vyštrachat foto nebo nějaký odkaz aspoň na podobný? :kytka:

tak jsem našla foto,je tam trochu vidět,tak alespon pro nějakou představu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
2.1.12 15:30

Jaký nočník byste doporučily pro desetiměsíční dítě? Slyšela jsem, že některé nočníky jsou spíše pro větší děti, že se s takhle malými moc nepočítá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
2.1.12 16:02

náš měl od 7 měsíců úplně obyčejný z kauflandu ale ten ho nebavil tak jsem koupila takový s hlavou medvěda v globusu www.zbozi.cz/?…

• Citovat
  • Upravit
488
27.1.12 13:42

Koupila jsem pro malou nočník Prima Baby. Myslela jsem, že bude fajn, protože dole má protiskluzovou podložku, vzadu opěrátko, ještě k tomu je růžový… Jenže dneska jsem zjistila, že malá čurá dopředu přes něj a do toho si tam strká i ručičky, takže je má počůrané. Nevíte o něčem, aby to tak nedělalo? Má už skoro 9 měsíců (přes 9kg) a je na svůj věk dost velká. Ráda bych něco, kde to nepřečůrá ven, když čůrá, dole je to protiskluzové, je to dost vysoké, aby z toho neměla otlačený zadeček a aby to mělo opěrátko. Hrající nechci. Prosím poraďte, nechci vyhazovat další peníze.

Příspěvek upraven 27.01.12 v 13:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka