Kluk - jak čůrat venku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kluk jak čůrat venku?
Chtěla bych se zeptat jak čůrají vaši kloučci venku??? Nemůžu to nějak vychytat. chodíme na stojáka,když stáhnu oblečení až dolu, tak ho počůráme a když jen pod pytlík tak při dočůrávání také. Skoušela jsem ho i jakoby předklánět-jako by stál na špičkáchale to se munelíbí. Jak to děláte vy??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak tohle teď taky řeším a děsně by mě to zajímalo, jak na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tatínek to s ním umí na stojáka. Já venku dávám čůrat „na holčičku“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mne poradila zkusenejsi kamaradka-matka tri kluku- ze je potreba kolenem do zadecku jakoby kloucka prohnout, ne ho celeho predklanet. Tot jen teorie, ac se snazim aplikovat, zatim jsme pocvrkani taky
asi nekde delame chybu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To právě taky teď řeším. Zatím to dělám tak, že jednou rukou stahuju dozadu ty gatě, co má mezi nohama a druhou rukou držím pindíka.
Potřebuju to ještě empiricky ověřit (čurá tak teprve asi týden), ale myslím, že lepší je nedržet pindíka moc vodorovně, spíš aby čural mírně před sebe. Protože včera jsme čurali do dálky a v závěru mi počural ruku, jak to steklo dozadu
To se mi při čurání na blízko nestalo… A těch pár závěrečných kapek, co dopadne na gatě neřeším, to uschne
![]()
Ale třeba má někdo nějakou fintu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čurá na cestovní nočník do trávy. Ted nově je ochotný čurat i na holku do prostoru, to ale ještě před týdnem odmítal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prohýbám ho kolenem, jak už někdo psal
.
Ale za začátku jsem párkrát musela dát „na holčičku“, protože jak jsem ho svlíkla, nutně si musel na pindíka vidět a předkláněl se
. Teď už je to lepší, čůrá v pohodě, občas ho kolenem trochu „srovnám“, ale i tak nám občas při „oklepávání“ pár kapek padne na oblečení… no, je hezky, uschne to, stejně bývá jako čuník od všeho možého, takže pořád peru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my dneska čůrali poprvé venku u stromku a povedlo se (jinak chtěl jen doma na nočník) dělám to taky tak jak se píše níž- okoukané od kamarádky:-) kolenem mu zatlačím do zadku a pak se nepočůrá… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musi rozkrocit nohy a pak se lepe prohne v panvi dopredu a nepocura se tolik - kdyztak jen lehce pri konci.Ela
- Citovat
- Upravit
Já se ptala manžela, jak čůrá on
Mrňous si taky musel nejdřív vidět na pindíka a předkláněl se mi, teď už si nechá vysvětlit, že musí vystrčit bříško a prohnout se. U nás je teď spíš problém doma, protože jako velkej frajer si sice drží pindíka sám, ale kvedlá mi s ním doleva doprava, sem tam, takže furt musim číhat, kam vlastně čůrá, takže máme občas načůráno i jinde. Pár kapek na kaťatech fakt neřešim, časem se to srovná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nahnout a dopředu,stáhnout předkožku..Tak jsem byla poučena tatínkem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit