Dezinfekce nočníku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Dezinfekce nočníku
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak dezinfikujete nočník.
Díky za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ivuska.h píše:
NijakPopravdě mě to nikdy ani nenapadlo…
Taky nijak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po každé „potřebě“ ho propláchnu; když uklízím záchod, tak umyju i nočník; a čas od času ho pošudlám dezinfekčníma vlhčenýma ubrouskama Sanytol, jinak nijak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
po každé potřebě umyji,ale nedezinfikuji, občas projedu octem a hotovo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po kazde potrebe omyji a zhruba jednou tydne Savo nebo nejaky prostredek na WC.
Nemyt nocnik vubec a jen vyplachovat,me tedy prijde sileny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eemii píše:
Po kazde potrebe omyji a zhruba jednou tydne Savo nebo nejaky prostredek na WC.Nemyt nocnik vubec a jen vyplachovat,me tedy prijde sileny
Po čůrání jen vyplachuju a po kadění samozřejmě umyju tak, aby tam nic nezůstalo
Ale jen vodou. Děti mi z nočníku nejí ani do něj nesahají, tak nevidím důvod, proč to nějak dramatizovat. Ale já nedesinfikuju ani záchod (vyjma případů, že má někdo nějakou střevní infekci).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale jasne,kazdy at si to dela,jak uzna za vhodne..zase to,ze nocnik sem tam umyju,bych nanazvala dramatizovanim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedezinfikuju. Jen pokaždé umeju a občas jsem tam nalila tekuté mýdlo a vodu a nechala přes noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po čůrání jen vypláchnu, po kakání (zatím jen u Anežky, tj už hodně dávno) opláchnu a umyju mýdlem.
Dezinfikovala jsem teď před prvním pokusem posadit na něj Marušku. To jsem umyla savem na koupelny a pak pořádně opláchla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Desinfikovala jsem stejným přípravkem jako záchod. Nastříkat nějaký čistič, nechat chvíli působit a potom pořádně vypláchnout vodou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit