Jak na čůrání v oblečení

17180
10.4.11 21:03

jak na čůrání v oblečení

Tak si jdu zase pro radu. Dcera už tak měsíc zvládá čůrání i kakání na nočník když je nahá. Doma běhá nahá v triku a návlekách (aby jí nebyla zima) buď si sama řekne, nebo si sama dojde beze mě a jen pak zavolá že čůrala.

Takže jsem začala zkoušet oblečení - doma jsem nasadila kalhotky a bez jediného zlepšení cca 14 dní se snažíme. Vypadá to tak, že do kalhotek si ucvrkne (někdy fakt maličko že ani nepřevlíkám) ale většinou tak že jsou z půlky mokré, pak zahlásí že je mokrá a chce čůrat, doběhne na nočník, kalhotky si sama sundá a dovyčůrá se. Pokud má kalhotky tak bobek jde do kalhotek :roll: tam si neřekne vůbec a přijde až s nadílkou. Teď týden jsem zkusila plínu nedat ani na ven a snažím se jí venku hlídat. Takže pokud to já hlídám a dám jí včas vyčůrat tak zvládnem celé odpoledne venku max. s jednou nehodou. Pokud ale nehlídám a má kahlotky a tepláky tak buď se připočůrá tak jako doma (že musím převlíknout) a nebo se počůrá durch. Někdy mi přijde, že jí to zdržuje, jak je venku na hřišti tak nemá čas jít čůrat. :nevim:

Na hřišti mi to neva, mám prostě s sebou dvoje náhradní kalhotky a tepláky, ale jindy to uhlídat nejde.

Nemáte teda nějakej fígl jak toto nacvičit :nevim: Nevidím totiž u ní zlepšení, nehubuju jí jen to vždy všechno okomentuju. Nezabírá ani motivace, že počůráme stromeček, sušenka a podobné věci :lol: :lol: a nebo je to prostě o tom vydržet a přijde to samo ? Plíny vracet nechci (dělám to jen když je venku fakt zima, nebo jedeme na celodenní výlet apod. ale fakt vyjímečně)

díky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
133
10.4.11 21:10

Kolik je malé???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.4.11 21:11

Rekla bych ze neni jeste pripravena.Akorat to lames zbytecne pres koleno.
Mala od 23 mesicu bez plen a doma si stahne kalhotky od zacatku teplaky vycura se utrem a natahne si je na zpet obcas kdyz treba uklizim tak to ani nepostrehnu az kdyz je v nocniku naplneno.

Příspěvek upraven 10.04.11 v 21:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.4.11 21:12
Gabinka.J píše:
Kolik je malé???

zapni si metriky.Ale jinak ji je 22 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.4.11 21:14

Já bych taky řekla, že ještě není na 100% zralá.
Kdo začal s nočníkem - ty nebo dcerka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.4.11 21:19
kattkka píše:
Gabinka.J píše:
Kolik je malé???
zapni si metriky.Ale jinak ji je 22 mesicu.

Koho co??? Ale jinak děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.4.11 21:20

¨Klikni an zobrazovat podpisy pak se ti ukazi metriky s vekem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
10.4.11 21:23
kattkka píše: ¨Klikni an zobrazovat podpisy pak se ti ukazi metriky s vekem :wink:

Děkuji moc za radu, už to tam mám, já nevěděla, že to tak jde!!! :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.4.11 21:24
Gabinka.J píše:
kattkka píše: ¨Klikni an zobrazovat podpisy pak se ti ukazi metriky s vekem :wink:
Děkuji moc za radu, už to tam mám, já nevěděla, že to tak jde!!! :palec: :palec: :palec:

Neni zac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
10.4.11 21:34

Taky si myslim, ze jeste neni zcela pripravena, maly to mel zrovna tak, nekolik mesicu to v pohode zvladal, kdyz byl nahaty, jak jsem ho oblekla, tak ne… Pak se to zlomilo a umel to i obleceny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.11 21:50

Samík, když má trenky, tak taky neřekne, ale když je v teplákách naostro, tak hlásí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
10.4.11 21:54

No treba u nas to trvalo docela dlouho, ty pises, ze je to mesic… :wink: Takze jeste to holt nema zazite..
(U nas curani doma s nahatym zadkem trvalo tak mesic, venku v obleceni tak dalsi mesic az dva, kakani do slipu tak 2 mesice a pak do plinky s tim, ze si rekl, asi tak pul roku :roll: Ale muj syn si na vse dava cas a neni rychlik, jako nektere deti :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
10.4.11 22:10

Neporadím, taky to máme tak. Nahý si řiká, v plence ne. Na ven dávám plenku a neřeším to. Doma je taky v návlecích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
10.4.11 23:12

Ahoj.

My to měli úplně stejně.
Terka byla doma nahatá a chodila sama na nočník a jak sem jí dala kalhotky tak to bylo do nich,myslím,že jí to připadalo jako plena tak to neřešila.

Pomohlo,že každá návštěva(dětská) jí ukázala,že má taky kalhotky a řekla jí že se do nich nečůrá,musela si zvyknout,že si nejdřív musí říct a ne rovnou běžet na nočník.

Chce to čas,ona na to přijde.
Pleny určitě nevracej,když už je tak šikovná,byl by to zbytečně krok zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.4.11 23:15

Právě v těch samotných teplákách ten plenkový pocit asi nemá… :think:

Začala sjem to dělat takto a teď už hlásí i v plence (i když ne 100%)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze