Jak na čůrání v oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jak na čůrání v oblečení
Tak si jdu zase pro radu. Dcera už tak měsíc zvládá čůrání i kakání na nočník když je nahá. Doma běhá nahá v triku a návlekách (aby jí nebyla zima) buď si sama řekne, nebo si sama dojde beze mě a jen pak zavolá že čůrala.
Takže jsem začala zkoušet oblečení - doma jsem nasadila kalhotky a bez jediného zlepšení cca 14 dní se snažíme. Vypadá to tak, že do kalhotek si ucvrkne (někdy fakt maličko že ani nepřevlíkám) ale většinou tak že jsou z půlky mokré, pak zahlásí že je mokrá a chce čůrat, doběhne na nočník, kalhotky si sama sundá a dovyčůrá se. Pokud má kalhotky tak bobek jde do kalhotek
tam si neřekne vůbec a přijde až s nadílkou. Teď týden jsem zkusila plínu nedat ani na ven a snažím se jí venku hlídat. Takže pokud to já hlídám a dám jí včas vyčůrat tak zvládnem celé odpoledne venku max. s jednou nehodou. Pokud ale nehlídám a má kahlotky a tepláky tak buď se připočůrá tak jako doma (že musím převlíknout) a nebo se počůrá durch. Někdy mi přijde, že jí to zdržuje, jak je venku na hřišti tak nemá čas jít čůrat. ![]()
Na hřišti mi to neva, mám prostě s sebou dvoje náhradní kalhotky a tepláky, ale jindy to uhlídat nejde.
Nemáte teda nějakej fígl jak toto nacvičit
Nevidím totiž u ní zlepšení, nehubuju jí jen to vždy všechno okomentuju. Nezabírá ani motivace, že počůráme stromeček, sušenka a podobné věci
a nebo je to prostě o tom vydržet a přijde to samo ? Plíny vracet nechci (dělám to jen když je venku fakt zima, nebo jedeme na celodenní výlet apod. ale fakt vyjímečně)
díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Rekla bych ze neni jeste pripravena.Akorat to lames zbytecne pres koleno.
Mala od 23 mesicu bez plen a doma si stahne kalhotky od zacatku teplaky vycura se utrem a natahne si je na zpet obcas kdyz treba uklizim tak to ani nepostrehnu az kdyz je v nocniku naplneno.
Příspěvek upraven 10.04.11 v 21:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gabinka.J píše:
Kolik je malé???
zapni si metriky.Ale jinak ji je 22 mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych taky řekla, že ještě není na 100% zralá.
Kdo začal s nočníkem - ty nebo dcerka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:Gabinka.J píše:zapni si metriky.Ale jinak ji je 22 mesicu.
Kolik je malé???
Koho co??? Ale jinak děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
¨Klikni an zobrazovat podpisy pak se ti ukazi metriky s vekem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše: ¨Klikni an zobrazovat podpisy pak se ti ukazi metriky s vekem
Děkuji moc za radu, už to tam mám, já nevěděla, že to tak jde!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gabinka.J píše:kattkka píše: ¨Klikni an zobrazovat podpisy pak se ti ukazi metriky s vekemDěkuji moc za radu, už to tam mám, já nevěděla, že to tak jde!!!![]()
![]()
Neni zac.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslim, ze jeste neni zcela pripravena, maly to mel zrovna tak, nekolik mesicu to v pohode zvladal, kdyz byl nahaty, jak jsem ho oblekla, tak ne… Pak se to zlomilo a umel to i obleceny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samík, když má trenky, tak taky neřekne, ale když je v teplákách naostro, tak hlásí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No treba u nas to trvalo docela dlouho, ty pises, ze je to mesic…
Takze jeste to holt nema zazite..
(U nas curani doma s nahatym zadkem trvalo tak mesic, venku v obleceni tak dalsi mesic az dva, kakani do slipu tak 2 mesice a pak do plinky s tim, ze si rekl, asi tak pul roku
Ale muj syn si na vse dava cas a neni rychlik, jako nektere deti
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neporadím, taky to máme tak. Nahý si řiká, v plence ne. Na ven dávám plenku a neřeším to. Doma je taky v návlecích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
My to měli úplně stejně.
Terka byla doma nahatá a chodila sama na nočník a jak sem jí dala kalhotky tak to bylo do nich,myslím,že jí to připadalo jako plena tak to neřešila.
Pomohlo,že každá návštěva(dětská) jí ukázala,že má taky kalhotky a řekla jí že se do nich nečůrá,musela si zvyknout,že si nejdřív musí říct a ne rovnou běžet na nočník.
Chce to čas,ona na to přijde.
Pleny určitě nevracej,když už je tak šikovná,byl by to zbytečně krok zpátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě v těch samotných teplákách ten plenkový pocit asi nemá… ![]()
Začala sjem to dělat takto a teď už hlásí i v plence (i když ne 100%)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit